Filter

Snelle levering. Alles oké! Alles mooi ingepakt !

Precies zoals gehoopt

Snel opgestuurd en de website is makkelijk te bedienen met de codes van de Lego-steentjes.

Bestelling perfect verlopen

Prima en snel geleverd

Snelke levering en een duidelijke webshop

Ik heb snel kunnen vinden wat ik nodig had en de levering verliep lekker vlot. Ik hou de website in gedachten.

Snel betrouwbare en altijd een persoonlijke noot

Net als vorige keren weer erg tevreden! Grote keus, snel in huis en de persoonlijk groet op de bestelbon is fijn!

Snel en netjes afgeleverd, geweldig!

Snelle levering ook als ik allemaal kleine bestellingen achter elkaar doe met altijd een vriendelijke handgeschreven note op de pakbon.

Blij mee

Snel ik blij mee

Snelle levering hoge extra kosten

Ik was gelukkig dat de blokjes op voorraad waren. Snel besteld maar hoog minimaal bedrag. Onnodig iets extra besteld. Bijkomende koste hoog. Onnodig trac en tracé code voor dit minimale bedrag. Er zijn voordeliger alternatieven.

Snel kwaliteit en service.

Gemakkelijk op te zoeken op de website. Gemakkelijk verpakt en sbel verzonden. Goede kwaliteit blokken.

Snelle levering en goede service. De meeste blokjes die ik nodig had heb ik hier kunnen bestellen.

Super service Goed verpakt Snel in huis

Zelfs in de vakantie snel en correct geleverd!

Snelle levering ondanks de vakantie periode. Alles klopte en ook nog een leuke persoonlijke noot erbij

Snelle afhandeling en fijne communicatie!

Prima en snel

Jullie hebben een grote keus aan blokjes en werken het snel af. Super

Eenvoudig gevonden en snel geleverd

Balen.. je bent bezig met de bouw van je aankoop. Valt er een steentje tussen precies dat deel van je convectorput waar je niet bij kunt. Dus opzoek naar dat ene stukje op internet. Overal niet leverbaar, maar bij iloveblokjes.nl niet! Dus blij en snel geleverd.

Hele goede en snelle service

Ik heb alles heel snel en goed ingepakt gekregen, heel erg blij mee.

Helemaal prima, met een lief kaartje

Snel geholpen en een mooie website

Juiste onderdelen keurig verpakt

Juiste onderdelen keurig verpakt. En snel geleverd

Goed maar traag

Het is goede kwaliteit alleen duurde het wat lang

Fijne webwinkel met grote keus in losse LEGO-onderdelen

Altijd prettig zaken doen met Kaat. Grote keus, goede prijzen, vlotte levering. En bovendien altijd een persoonlijke noot op de pakbon. Een aanrader!

Zeer goede en snelle service maar wel wat duurder

Prima.

Top site

zeer veel keuze in lego blokjes en makkelijk te bestellen en snel geleverd een echte aanrader betreft kwijt geraakte lego blokjes. en je krijgt bij je bestelling altijd een hand geschreven bedankje van de eigenaressen. TOP

Altijd prima service en binnen kort kom ik zeker met de volgende bestelling.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR