Filter

Duidelijke site en goede verzending.

Prima om daar je lego onderdelen te bestellen.

Alles netjes en goed verzorgd geleverd.

uitstekend

Makkelijke en fijne website. Bestelling werd goed en op tijd en geleverd.

100%

Prettige site. Alles netjes verpakt. En tot het verstuurd wordt kun je nog zaken toevoegen.

Normaal gezien in orde.

Laatste bestelling nog niet ontvangen

Mijn ervaring met kaat is goed

De kwaliteit is goed en snel van de bestelling

Goede en snelle levering.

Niks op aan te merken. Alles compleet en snel geleverd.

Kaat boven verwachting een week eerder geleverd dan de web site doorgaf na dat ik dit besteld had Toppie met vriendelijke groeten Rob Bas

Bestelling compleet en netjes!

Alles snel en compleet ontvangen

Prima blokje, maar érg trage levertijd

Het blokje betrof precies hetgeen mijn zoontje nodig had om zijn technisch lego-auto af te maken. Maar de levertijd was drie weken, wat doet vermoeden dat het magazijn van Iloveblokjes even rommelig is als de legokast van mijn zoontje. Maar de auto is afgekomen, dus in zoverre: Bedankt, Iloveblokjes!! Groetjes Els Haartsen

Zeer duidelijke site, hebben veel en goede communicatie over verzending

Levering volgens afspraak.

Een prettig begeleidend schrijven bij mijn bestelling van Lego.

Het was het blokje wat niet in de doos lego erbij was en nu is het compleet.

Heel aardig en supersnel geleverd

Zie boven en nog een leuke persoonlijke tekst

alles is gegaan zoals afgesproken was

door vakantie periode heeft het iets langer geduurd dat mijn bestelling verstuurd werd, maar dat was ook keurig vermeld en eigenlijk toch eerder ontvangen keurig verpakt . TOP service

prima:)

goed assortiment en werd netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen

Hierop/mee kun je bouwen

Prima, snel, vriendelijk, foutloos.

Super top

Echt super top

Goede ervaring

Mijn bestelling had ik zeer snel en het was netjes verpakt.

Snelle persoonlijke service

Enkele keren besteld bij iloveblokjes en steeds snel, en goed geholpen. Blokjes zijn netjes verpakt met een persoonlijk bericht. Dit wordt heel erg gewaardeerd. Bedankt!!

Efficient

Snelle levering, perfect product en leuke persoonlijke bericht/toevoeging erbij.

echt een super site

als je op zoek bent naar specifieke Lego is dit een bezoek meer dan waard. ik vond alles wat ik zocht voor een mooie prijs. de verzending is lekker snel en gratis. als je eenmaal Lego uitzoekt is €25 zo bereikt ;) alles kwam netjes verpakt en kon door de brievenbus. ik kom zeker nog terug voor een volgende ronde.

Snelle levering. Alles netjes verpakt. Zeer snelle zoek functie

Alles geweldig geregeld en snel

Ik heb voor het eerst besteld, alles goed geregeld. Ik bestel wel vaker Lego om weer sets te completeren. Dus weer een betrouwbaar adres erbij.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR