Filter

Top service en super snelle levering

Zal zeker bij het bestellen gebruik maken van iloveblokjes.NL

Dank

Als ik hier bestel Ben ik blij als het pakje komt Keurig verzorgd met alles wat ik besteld heb

Super service en met liefde ingepakt

Had een blokje nodig voor me zoontje ze batman auto. Echt top hoe jullie met de bestelling omgaan. Ga zo door in de toekomst. Met vriendelijke groet Johan

Makkelijk steentjes zoeken als je het juiste nummer bij de hand hebt. Ideaal voor ontbrekende steentjes. Het gaat niet de laatste keer zijn dat we hier bestelde denk ik :)

top

makkelijk te bestellen en snel geleverd. echt top een echte aanrader voor versleten of kwijt geraakte lego blokjes.

Prima product en snel geleverd.

De website was goed overzichtelijk en ik heb mijn specifieke onderdelen snel gevonden. Veel keuze maar de prijzen verschillen erg tussen twee bijna identieke onderdelen. Levering is snel en goed verpakt.

Snelle levering!

Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen!

Vorige week besteld, duurde een week tussendoor contact met karolien gehad , vandaag 6 juli ontvangen , door traag handelen van postnl, maar toch door karolien top geregeld met een berichtje r bij dank je wel . En zeker tot de volgende bestelling , vr ,gr marcel

Zoals altijd perfect

Ik miste net 2 blokjes voor een speciaal bouwwerk. Deze heb ik tegen een goede prijs kunnen krijgen. Maakt niet uit hoe groot of klein de bestelling is.

Snelle en vlotte levering. Netjes verpakt.

Perfect, alles klopte!

Heb er al vaker lego besteld. En elke Is het goed gegaan. Site werkt goed, en bestelling wordt goed verpakt en snel verzonden.

Precies wat ik zocht en ook nog snel geleverd. Top.

Besteld en de volgende dag al in huis!

Goed adres

Super snel en altijd correct

Super snel!

Super, mijn mama heeft een blokje voor mij besteld op woensdag, en donderdag heb ik mijn bestelling al binnen. Yes, ik kan weer verder bouwen.

De bestelling was volledig en de levering is zeer vlug gegaan <; Waarvoor dank

aan te bevelen

Tot op heden altijd erg goed

zie vraag 2

Alles netjes verpakt ( geplakt met een schattig hartje ) Blij mee en mijn setje is weer compleet . Ook snel verzonden heel blij mee

super

alle steentjes die ik besteld had netjes in zakjes en envelop en compleet had ze vrij snel binnen

Prima service, snelle levering!!

Zeer tevreden!!

snel en makkelijk

De website is bijna tip top overzichtelijk. Dit zorgt voor een makkelijke keuze dacht ik eerst. Ik heb blijkbaar hoofdjes besteld met aan twee kanten gezichten. Het maakt voor mij niet veel uit maar dit zou wel beter aangegeven kunnen worden. Voor de rest een snelle en duidelijke levering.

Jullie hebben bijna alles!

Opzoeken van stukjes ging aardig goed alleen onderdelen van poppetjes was wat lastiger zoeken. We vonden net niet alles wat we nodig hadden maar wel iets wat erop leek. Prijs is redelijk voor wat je krijgt. En thuis spelen ze weer met de set alsof ie nieuw is!

Zeer hoge kwaliteit en een mooie site

niet verplicht gelijk 100 stuks af te nemen maar gewoon 5 stuks afsturen zeer snelle levering

Helemaal goed

Snel geleverd, goede service!

keurig verzorgt

Bestelling goed en op tijd afgeleverd.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR