Filter

Complete order en zeer snel in huis

Binnen een dag verwerkt en binnen een paar dagen in de brievenbus

Top ,goed en snel

Ruime selectie van blokjes, makkelijk te bestellen, vriendelijk contact..en als je het binnen heb veel bouw plezier . :-)

Snel, attent, compleet; gewoon goed! :-)

Kaat houd je goed op de hoogte over de voortgang van je bestelling en levert snel. Compleet én voorzien van een persoonlijk briefje; erg leuk! De blokjes hebben allemaal hun bestemming weer gevonden... :-)

netjes en snel geleverd

Ruime keuze aan legoblokjes. Ze werden snel geleverd, dat was erg fijn.

Snelle en correcte service

Ideale hulp bij problemen

Snelle levering, vriendelijk contact!

Snel geleverd en vriendelijk contact, prima zaken doen hier!

Veel blokjes die ik zocht.

De blokjes die ik zocht waren niet goedkoop. Die heb ik ook er dan maar vanaf gehaald

Supersnel en netjes verpakt

Een blokje dat op allerlei sites niet te vinden was, was hier wel beschikbaar. De blokjes waren heel snel binnen. Mooi verpakt met afbeelding en nummers.

Goede eerste ervaring

Alles mooi op tijd en compleet geleverd.

Quick, accurate and friendly service.

Goods supplied very quickly and with friendly service.

voor al je lego blokjes die je kwijt bent

Deze dame/heer doet een geweldige taak. makkelijk te zoeken en te bestellen en snel geleverd. een echte top site voor al je lego blokjes. Bedankt

Helemaal goed

Lekker vlot, en compleet met een persoonlijk berichtje. Heel leuk.

Snelle en prima service

Bestelling snel verzonden na bestellen. Alles heel netjes verpakt.

Snelle levering van een goed product.

Voor de eerste keer wat besteld bij jullie , een dikke tien voor de snelheid en kwaliteit van het product. TOP!!!

Mooie blokjes mooi en goed verpakt aangekomen

Goede levering goede kwaliteit product afgeleverd post kwam later later maar daar hebben jullie me goed van op de hoogte gebracht via de aankoop aan gegeven en idd post nl deed er nog langer over als gedacht maar ondanks alles goed bezorgd en de blokjes zijn perfect nogmaals hartelijk bedankt Mvg jimmy stoffels

Snelle afhandeling, vriendelijk contact

Snelle afhandeling, vriendelijk contact

Goeie ervaring

Goed afgeleverd en correct. Vlot ook.

Ik hoef er niets meer van tezeggen

Zeer makelijk tebestellenen zeker snel geleverd. (Mits op voorraad natuurlijk)

Goed en snel

Bestelling zoals verwacht.

Top kwaliteit! Misschien aanbod wat te bedrukken is uitbreiden :)

Snel en compleet!

Ruim assortiment, klantvriendelijk en tijdige verzending. Aanrader!

Super Lego onderdelen website.

Snelle levering met een mooie overzichtstekening waar de afbeeldingen mooi en duidelijk zijn aangebracht. Uw webshop heeft veel onderdelen op voorraad. Altijd fijn voor een Lego bouwer.

Snelle service, mooie blokjes

Fijne mailwisseling en goede en snelle levering van mooie lego blokjes. Aanrader!

Vlot en zeer netjes verpakt

Het hele bestelproces is leuk omdat ik tijdens het uitzoeken van de steentjes al aan het nadenken ben wat ik ermee ga maken. Zodra het allemaal is geselecteerd en afgerekend, begint het wachten op het pakketje. Dat duurt nooit lang en het komt zeer goed verpakt aan en je kan merken dat alle elementen schoon en nieuw zijn.

Uitstekend!

Goeie ervaring snelle levering helemaal top!

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR