Filter

Snelle verzending en keurig verpakt

Prima service en snelle levering

vlotte levering

Vlotte levering en aangename persoonlijke nota bij de levering. Product voldeed volledig.

Topservice

Alles wordt netjes en snel verstuurd. Er was bij mij iets kwijt geraakt maar I love blokjes dacht heel goed mee en reageerde ook zeer snel. Ik heb dit als heel prettig ervaren

Komen gemaakte afspr secure na niets op aan temerken

Heeft veel blokjes en snelle levering. Alle missende blokjes hadden ze.

De juiste plek voor de lego liefhebbers om hier shoppen z.g.!!!!!!

Een heerlijk efficiënte webshop, met een perfecte verzending van de bestellingen!! De site is heel overzichtelijk en ondanks het enorme LEGO aanbod gebruiksvriendelijk. Zoals b.v. wat extra aandacht voor het kiezen van de juiste kleur. Ik ga nog meer van blokjes houden......Top.

Niet goed

Heel lang onderweg Is een aangetekent oakket ,waarom ?

Mijn éérste bestelling bij iloveblokjes maar zéker niet mijn laatste! Zéér tevreden. Een aanrader!

Makkelijk te bestellen via de website. Snelle levering. Marktconform prijzen.

Wederom goed

Op tijd in huis Veel voorraad

Toppers

Een stukje zoek en kapot , jullie hebben de stukjes lego snel en netjes geleverd!! Super bedankt!!! Top

Prima, snelle levering

Moest een aantal lego blokjes in korte tijd krijgen, die niet makkelijk uit de standaard pakketten te halen zijn. iloveblokjes.nl kon dit binnen een paar dagen regelen en was heel flexibel om ook snel een aanvulling toe te voegen. Echt prima geregeld en snelle service! Voor mij de plek om naar toe te gaan.

De juiste levering.

Met zorg verzonden

De lego blokjes, besteld voor twee rode harten, zijn netjes ingepakt per soort. Keurige lijstje met de totale bestelling; elk deeltje zichtbaar dmv plaatje. Lieve persoonlijke handgeschreven boodschap.

Super snel en super vriendelijk geholpen°°

Perfecte service en snelle levering

Prima overzichtelijke site. Producten werden snel verzonden! Persoonlijke boodschap doet het ook altijd goed hier thuis.

Netjes verpakt, snel geleverd en belangrijk alle blokjes in orde en compleet.

geweldige service en snelle bezorging

kan deze website zeker aanraden

Keurig gesorteerd. In stevige doos ingepakt verzonden. Nog een leuke tekst op verzendbrief erbij gezet. Kortom een adres om zeker bij terug te komen, Top.

Heel veel keuze, alles snel en compleet geleverd!

Alles wat ik nodig had, was op voorraad. Snel ontvangen. Heel erg blij mee!

Prima service en vandaag besteld is binnen 2-3 dagen in huis

100 punten verdiend

Zeer snelle en correcte aflevering.

Snel en goed

Pakketje was snel binnen en mijn dochter is super blij dat haar Anna poppetje weer een hoofdje heeft

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig

Gewoon geweldig

Het is ongelofelijk fijn dat de onderdelen op deze manier te bestellen zijn. Snel en netjes geleverd. Aangenaam verrast door de 2x2 tegel van Iloveblokjes.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR