Filter

Superservice in een woord

Snel, correct - hebben altijd de spullen op voorraad

losse lego onderdelen

makkelijk te bestellen en snel geleverd top bedankt Kaat ga zo door

Goede service/Snelle verzending

Goede service Snelle verzending

Snel bezorgd

Keurig, snel en aardig geholpen!

De site is goed leesbaar en bruikbaar, de levering snel en bij aflevering een leuk overzicht van levering met een persoonlijke noot van Kaat...hand geschreven....chapeau! Ik blijf je trouw in deze...

Snelle levering, fijne site

Fijne website en snelle levering. Klein persoonlijk briefje bij levering is altijd leuk.

Super persoonlijke service!

Duidelijke site. Snel geleverd, met persoonlijke boodschap erbij. Aanrader!

Absoluut de beste

Had enkele vragen per mail over een bepaald onderdeel laat in de avond, en werd onmiddellijk en zeer vriendelijk en goed geholpen. De order werd zeer snel al verzonden en bovendien extreem zorgvuldig ingepakt. Al meerdere keren een order geplaatst en de blokjes waren altijd in perfecte minted staat. Zeer tevreden.

Snel, netjes en pakketje kon door de brievenbus

Snel, netjes en pakketje kon door de brievenbuS. Mooi op tijd voor de verjaardag van m’n zoontje

Zeer prettig om iets te bestellen.

Een meer dan geweldige service. De bestelde deeltjes zijn zijn zeer snel aangekomen en goed verpakt.

Uitstekende service

Bestelling en mailcontact waren uitstekend. En bijzonder vriendelijk!

super winkel en een geweldige service

een giga groot assortiment. lekker overzichtelijk met bestellen, en binnen 2 dagen in huis een echte aanrader.

Supper !!!

Alles is OK.

Snel geleverd in goede kwaliteit.

D website is prima in elkaar gezet. Het uitzoeken van de juiste steentjes gaat heel gemakkelijk Bestellen is eenvoudig. Het verloop van het bestel en verzendproces wordt goed gecommuniceerd met de klant. De bestelde steentjes werden binnen een week bezorgd.

Goede producten prima

supersnelle service

Na het invullen van de online bestelling kreeg ik binnen korte tijd al het bericht dat de zending op de bus ging, en de volgende dag had ik alles in huis. Kunnen we weer verder bouwen!

Snel en goed ontvangen

De bestelling was snel verzonden en ook snel ontvangen. Alles was super netjes verpakt en leuk de persoonlijke touch!

Bijzonder snelle levering

Snel geleverd wat ik had besteld.

Snel geleverd wat ik had besteld.

Goed voor elkaar

Netjes verpakt en een goede levering

Kaat is een kanjer

Ik had maar 2 mini lego steentjes nodig... via Google kwam ik bij ilovebkokjes, voor een klein bedragje werd mijn bestelling liefde vol, letwel met leuke groet, aan mij verstuurd. Veilig, vertrouwd en met passie, bedankt Kaat

Wederom top

Goed, boven gemiddeld

Super als altijd!

Ik bestel hier al enige tijd en gaat altijd goed, super service! S'ochtends besteld dan kan je het s'middags al afhalen! Super handig als je snel verder wil met je bouwwerk. En handgeschreven boodschap is een leuke toevoeging. Wederom een tevreden klant. Ik kom hier zeker terug!

Snelle levering!

Heel goed! Voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Alles zag er goed uit.

5 Harlekijneendstraat