Filter

Altijd de eerste site waar ik Lego blokjes zoek

Mijn ervaringen zijn altijd uitstekend geweest. De bestelde blokjes worden zeer snel geleverd in goede verpakkingen en iedere keer met een vriendelijke handgeschreven notitie voor mij als koper.

Super snelle levering

Als ik blokjes bestel is dat 9 van de 10 x omdat ik ze mis. En dan wil je ze zo snel mogelijk geleverd hebben zodat je weer door kan. En hier kan ik daarvan gewoon op aan. :-)

FANTASTIC SERVICE!

I placed my order in the afternoon, it was posted the same day and recieved the following day. Arrived so beautifully packaged including a package list. Never seen a lego parts seller so professional and made my purchase so fun. Will definitely use them again and will tell as many people as possible. Great store! Thank you!

Bestelling is zeer snel opgepakt maar de levering van PostNL liep niet soepel, kreeg een melding dat het pakketje om 18:17 afgeleverd was maar het kwam pas de volgende dag.

Ruime keuze en snel geleverd

Veel keuze, al de volgende dag geleverd. Blokjes waren netjes verpakt.

Super behulpzaam

Vriendelijk snel en behulpzaam

Prima, nette en vriendelijke service. Aanrader.

Wat wil je nog meer!

Super snel ontvangen.

Heel blij met deze shop. Mijn zoontje had van twee lego sets een onderdeel gebruikt om de defender voor Oma snel af te bouwen. Dankzij deze webshop kon ik hem binnen 2 dagen weer de nodige onderdelen geven en zijn zijn eigen lego sets ook weer compleet. Heb anders shops gezien maar de verzendkosten hier zijn echt het beste.

Snel en netjes

Bestelling super snel ontvangen

Snelle levering, goed verzorgd.

Idem

Snel besteld en geleverd

Missende onderdelen hier kunnen bestellen. Netjes ingepakt en was snel bezorgd.

Goed verpakt en super snel binnen en lief berichtje op orderformulier

Super ervaring, goed verpakt en heel snel in huis

Goede kwaliteit prima verpakt en snelle levering. Zeker goed voor een volgend bestelling

zeer ruim assortiment en supersnelle levering!

Gelukkig heb ik de steentjes die kwijtgeraakt waren terug kunnen vinden op iloveblokjes.nl, voor een nette prijs en supersnel in huis.

perfect

alles conform afspraak en heel snel

Positieve ervaring.

Blokjes lego besteld en de volgende dag al bezorgd. Mooi en liefdevol verpakt. De site van iloveblokjes is zeer overzichtelijk. Als ik iets nodig heb van lego stukjes kijk ik meteen bij iloveblokjes.

Uitmuntende levering

Of je nu via Bricklink (ilovebricks) rechtstreeks bij Iloveblokjes koopt Kaat verzorgd het secuur en supersnel echt een aanrader.

ok, snelle afhandeling, snelle levering, gevraagde blokjes voorradig.

na

Super Service,en snelle levering. Altijd een leuk persoonlijk bedankje erbij.

Overzichtelijke site en snelle levering

Top service !

Top service en snel

Goede service en snelle levering tegen een goede prijs

Snel en alles compleet! Hartelijk dank!!

Snelle levering en alles compleet! Hartelijk dank!!

Supervlotte levering

Alles heel correct en vlot geleverd

Snel, pakbon+ afb blokjes vermeld

Leuke persoonlijke notitie van Kaat op de pakbon. Thanks! Snel geleverd. Praktische pakbon, duurzaam papier (ik ga ervanuit 100% ongebleekt) met daarop vermeld de bestelde blokjes met afbeelding. Heel fijn, dat scheelt me opzoeken adhv legonummer (op mijn boodschappenlijstje)

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR