Filter

Snel geleverd, breed assortiment!

Snel ontvangen, en ze hadden alle blokes die ik nodig had!

Gewoon tevreden

Makkelijk zoeken, makkelijk bestellen en snel binnen.

Ben heel tevreden. Precieze en zeer snelle levering. Vet compliment waard

Ben heel tevreden. Precieze en zeer snelle levering. Vet compliment waard

Prima geregeld

Snel .en de juiste dingen

goede en overzichtelijke site

goede service, snelle levering en overzichtelijke site

perfecte snelle levering

betrouwbaar bedrijf

Supersnelle levering!

Had snel enkele specifieke blokjes nodig voor een training waar bouwen met Lego onderdeel van is. Erg overzichtelijke website en heel veel op voorraad waardoor snelle levering mogelijk is. Enkele uren na mijn bestelling geplaatst was is de order verzonden en de volgende dag geleverd. Persoonlijk berichtje in de order en de goede verpakking maken het helemaal af. Erg goede service!

Perfect en snel !

Had 2 onderdeeltjes te kort. Besteld net voor een weekend maar maandag's binnen !!

Heel groot assortiment aan blokjes, en snelle levering.

Heel fijn geholpen omdat ik blokjes miste bij een oude set.

Gewoon geweldig

Het bestelde kwam netjes bij ij aan. Het is er niet zo erg duur, een echte aanrader

Snelle levering keurig netjes ingepakt

Kaat staat waar ze voor staat en levert binnen 24 uur. Bijn helemaal plastic vrije verpakking kan zo bij oud papier

Perfect.

Ok

Super snelle levering

Ben op dit moment oude lego sets in elkaar aan het zetten. En er missen nog wel eens wat blokjes. Tot nu toen heb ik alles nog via deze website kunnen krijgen. Groot assortiment.

Snelle levering en duidelijke aangegeven wat voorraad is

Wederom bij iloveblokjes besteld en weer een snelle levering. De website is erg duidelijk en makkelijk zoeken naar blokjes. Top!

bestelde items keurig geleverd

bestelde items keurig geleverd

Snel en persoonlijk

Mijn bestelling werd snel, in goede staat en met een persoonlijk briefje bezorgd. Goede ervaring

Gebruiksvriendelijk website, prima service

verrast door de verzorgde pakbon ( met opmerking ), waarvoor dank.

Groot assortiment en zeer snelle levering. Super!

Zeer goede ervaring. Kaat heeft haar zaakjes op orde!

Top snel en snel geleverd.

De blokjes die ik nodig had die ik voor mijn project nodig had waren binnen 1 dag binnen makkelijk te vinden op de site.

snel bezorgd

Leuke persoonlijke notitie er bij. Ik raad het zeker aan. Mijn zoon is heel blij dat zijn lego's weer compleet zijn.

Snelle levering goed en zonder beschadiging

Hele snelle levering, alles nieuw en top geregeld.

Topservice van Kaat!

Ik had draad besteld op de webshop. Helaas bleek thuis, dat het toch niet de juiste was. Kaat heeft ontzettend meegedacht en meegezocht naar het juiste product. Uiteindelijk heb ikzelf het product elders gevonden echter het contact met Kaat was zeer aangenaam! Ik kan iedereen iloveblokjes.nl aanraden! Kaat, heel erg bedankt en veel succes(dat gaat goedkomen) met jouw webshop!

Super goede service

Binnen paar dagen hadden we de lego blokjes al in huis!

Alles compleet en leuke extra boodschap erbij

Mijn bestelling was volledig compleet en het briefje met een extra boodschap heeft mij ervan overtuigd dat de sfeer bij jullie bedrijf goed is en jullie met liefde werken om het beste resultaat te leveren.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR