Filter

Goede kwaliteit veel keuze

Verwerking order is prima bereikbaarheid zou beter kunnen.

Snel goed en voor redelijke prijs

Zeker een aanrader om dat ene missende blokje te verkrijgen.

Na lang zoeken hier wel de nodige delen op voorraad. Snel geleverd. Eindelijk verder kunnen bouwen.

Helemaal top!

Makkelijker website, snelle levering. Top!

Snell en volledige levering

Iloveblokjes heeft een ruim assortiment en levert snel!

Snelle en goede levering

Zoals altijd dik in orde! Heel veel keuze aan Lego onderdelen, minifigs e.a...vriendelijke afhandeling en snelle levering. Bedankt en tot een volgende!

Snelle en duidelijke levering

Veel voorraad en levering gaat snel. Ook de communicatie is duidelijk en vriendelijk.

Snelle levering top

Met de twee dagen was het er al top

Alles komt heel snel aan en is in gloednieuwe staat

Mijn pakketje kwam er heel snel aan. de blokjes zijn ook in hele goeie staat. Enigste min puntje is dat sommige dingen best wel duur zijn. Maar voor de rest hou ik van deze website. Dus ik kom hier wel vaker om iets te bestelen!

Snelle levering en keurig ingepakt

De blokjes waren heel netjes ingepakt en de levering was snel. Ben erg tevreden!!

Snelle bezorging en alles compleet

Alle legoblokjes die ik zocht heb ik online gevonden. Twee dagen later al in huis!

Besteld

Blokjes besteld snel geleverd en een leuk briefje er bij. Ben hier zeer tevreden over ;-)

Leuk winkelen op de website

Er was jammer genoeg één blokje waar ik er vier van nodig had , en er was slechts één in voorraad. Hopelijk komt dit nog weer binnen .

Goede service en afhandeling

Goed bevallen

Supersnelle en correcte afhandeling, perfect.

Dank voor de blokjes., alles super

Snel en persoonlijke noot.

Snel en netjes geleverd, overzichtelijke site.

Enthousiastme bij Kaat spat ervan af. Helemaal leuk! Niet een giga webshop maar gewoon een Nederlandse 'lokale' onderneming, dat maakt het gewoon leuker om blokjes te bestellen.

Snelle bezorging, ruime keuze, top

Goed...

Fantastische snel verzonden zeer tevreden

Moest een paar ontbrekende stukjes lego hebben. Binnen een paar dagen al in huis werelds.

Snel compleet TOP SUPER

Positief

Binnen 2 dagen ontvangen en de juiste bestelling ontvangen. Goeie site als je lego onderdelen wilt bestellen.

Goede service, snelle verzending, goed verpakt

Bestelling makkelijk geplaatst, en toen ik wat was vergeten, kon dat nog worden toegevoegd aan de bestelling. Het is snel verzonden en goed verpakt. Fijn, hoor.

Snelle verzending Mooi verpakt goed beschermd Ik zal zeker nog bestellen bij jullie

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR