Filter

Snelle en nette levering

Snelle en correcte levering, nette prijs!

Ideale shop om die incomplete lego set weer aan te vullen, of die paar kritieke zeldzame stukjes voor je eigen creatie te vinden. Snelle en complete levering, heldere communicatie. Aanrader!

Goede ervaring, snel, compleet, kortom tevreden!

Zie boven

Een makkelijke bestelling voor een mooi prijsje.

Ik bestel voor het eerst op iloveblokjes.nl en ik ben er erg tevreden mee. Er is veel om uit te kiezen en wat ik heb besteld kreeg ik ook perfect opgestuurd. Ik ben daarom erg tevreden met het bestellen op iloveblokjes.nl.

Goed, snel, persoonlijk

De bestelling was mooi snel in huis, goede stenen en vooral het persoonlijke berichtje was heel erg leuk

Goede communicatie

Snelle afhandeling , voor een nette prijs

geweldig

top service en hele snelle levering ik heb een andere website dat heet toypro maar daar stop ik mee om dat ik het niet meer kan betalen nu ik jullie heb gevonden word lego kopen weer leuk

Meerdere keren gekocht bij iloveblokjes. Prima service

Vaak zoek ik wat minder voorkomende legoblokjes en kom dan terecht bij iloveblokjes.nl. Ook vaak is het hier aanwezig en in ruime voorraad. Voortaan ga ik maar direct naar deze webwinkel. Prima service, ruime keuze en snelle verzending.

Weer netjes geleverd!

Fijn dat je hier losse blokjes enz kunt bestellen voor als je iets specifiek wil bouwen!

Voldoet aan alle verwachtingen

De blokjes werden eerder geleverd dan verwacht. Alles zat erbij en het was netjes verpakt!

Top!!

Elk onderdeel dat ik zoch heb ik hier kunnen vinden

I love it

Geweldige afhandeling van mijn bestelling, duidelijke communicatie, echt top, compliment!

Fijne service

Dankjewel voor alles weer Kaat :) Mvg Rik van der Lande

Super goed

Eeen super snelle levering en de bestelling is goed aangekomen met de juiste blokjes

Alles was netjes binnengekomen met een briefje met de nr erop en alles dus zeer netjes. Was heel duidelijk aangeven op meerdere plekken en ook in de bestelling dat jullie een zomerstop hadden. Dus super te vrede over de bestelling.

Ben tevreden.

Moi eem mijn eerste ervaring is dat ik tevreden ben over het product. Wat ik jammer vond dat ik te lang op het onderdeel moest wachten maar dat kwam door de vakantie zeker. Daar heb ik begrip voor. Maar verder kan ik je site goed aanbevelen naar anderen. Mvg Henk

Geweldige service, bestellen en later ophalen

Geweldige service, bestellen en later ophalen

Snelle levering, product zoals omschreven. Persoonlijke benadering! Gewoon top :)

Super vlotte service

Pakketje snel ontvangen en met zorg ingepakt!

Gelukkig hebben ze ruim veel blokjes die ik nodig had, snel en makkelijk te bestellen en zeer sneller levering. Super bedankt En op naar de volgende bestelling.

Alles in orde zoals gewoonlijk

Alles is in orde zoals gewoonlijk

super snelle levering en veel keuze

Goede en overzichtelijke website. Makkelijk zoeken met de zoekfunctie. Veel keuze.

Uitstekend !

Duidelijke website Snelle levering Persoonlijke aandacht voor je aankoop

snel en in prima staat

snelle verzending, toegankelijke site en had alles wat ik nodig had. hier ga ik zeker vaker bestellen

Supergoed

Alles gekregen en snel verstuurd. Met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Kom zeker terug.

5 Harlekijneendstraat

's-Gravenhage 2492NR