Top goed contact en ben er heel blij mij

Ik wou al een tijd een pc ik wou een pc halen door de yt filmpjes op redux yt kanaal. Ik heb gekozen om het hier te halen omdat het fijn werkt er staat wanneer het bezorgd word en er is heel fijn contact ik had gebeld en al me vragen werden goed beantwoord. Ik heb dit tegoed nodig, omdat ik net een nieuwe muis besteld had maar binnen een week niet meer werkt, voor het geld zou ik dus ook een nieuwe muis halen groet colin.

Snelle levering van Gaming PC, zoon was heel tevreden

Goeden en snellen service

Alles was goed en duidelijk tevinden en ik kreeg de volgende dag al men pakketje binnen

uitstekend

snelle verzending, goedverpakt met degelijk bescherming in doos. Doet ook niet moeilijk over retouren.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer tevreden over hun computers. Ook de klantenservice kon mij goed te woord staan. De kwaliteit van de computer was ook in orde en werkt top.

Topp pc

Ben er super blij mee

Goed spul, prima en duidelijke service

Met behulp van de handige samensteller (wat een uitkomst) een pc in elkaar geknutseld. Omdat ik vanwege een gebrek aan kennis over computers toch nog twijfels had over het een en ander, een mail gestuurd. Snel beantwoord en medewerkers zeggen gewoon waar het op staat, zonder al te veel poespas. Daarbij maakt het niet uit hoe knullig de vraag misschien ook wel mag lijken. Mag ook voor dat geld, maar toch... Dat zie je regelmatig ook anders. Ook later bij een probleem tijdens het in elkaar zetten duidelijke communicatie, zonder prematuur in actie te schieten en je voor een voldongen feit te zetten. Fijn als de marketing dus een beetje overeen komt met de rest. Kortom: ga zo door.

Beste pc builders en bezorgers!

Deze personen weten er zo veel van het is zo goed ik wil ze heel gfaag bedanken en dat doe ik ook! Beste site dat je maar kan kiezen.

ps5 gekocht

een ps5 gekocht snelle levering

Hij komt op de dagen dat er bij staat en goed verpakt

Alles werkt goed en is goed verpakt. Ik zou het aanraden om het hier te bestellen.

Top producten

Op tijd geleverd, prima pc

Pc binnen de beschreven 5 werkdagen geleverd en inderdaad stekker klaar.

Fantastisch bedrijf

Op vrijdag ochtend een PlayStation 5 besteld ik had gekozen voor een avond bezorging maar was vergeten dat Pasen er tussen zat ook etc. Na mail contact werd het toch nog even geregeld dat de PlayStation dezelfde middag nog de deur uit ging en zaterdag er was. Super vriendelijk en snelle service. Voortaan voor conputers en etc weet ik waar ik ga bestellen

Zeer goede ervaring

Top ook elke vraag was goed opgelost

ik vind Redux gaming een mooie bedrijf met goede service

ik heb een Pc bij jullie gekocht en na twee maanden werkte hij opeens niet maar na dat ik jullie belde kreeg ik gelijk de juiste hulp en ik heb ook een Ps5 bestelt maar het was de verkeerde en ik heb een retour aanvraag gedaan en ik kreeg gelijk hulp Top service 10+ plus.

Fantastische ervaring!!!

Wat een geweldige ervaring heb ik met jullie zaak mogen meemaken... Ik heb mijn dochtertje haar Playstation 5 woensdag rond 5 uur 's ochtends besteld en woensdag avond zelf had ik het al binnen! Gewoon binnen 24 uur! Ik ga zeker weten nog meerdere bestellingen plaatsen bij jullie! Het was keurig en veilig ingepakt en mijn dochtertje is super gelukkig met haar paas cadeautje. Bedankt voor alles...

Super snelle service

Ik heb het als zeer aangenaam ervaren, super snelle service. Ben ook zeer blij met me nieuwe computer! Dank voor deze ervaring jullie zijn een super team bij Redux!

Good stuff at a good price

I had a good experience as a customer. Information was given in time and also customer service answered my questions almost immediately.

Geen schade op mijn Nzxt Behuizing Goed Geleverd Ik geef 10/10

Het plezier in gamen binnen 24 uur teruggebracht

Op zondag crashte mijn oude laptop en op maandagavond heb ik via jullie al een nieuwe. Super snel, makkelijk en precies zoals afgesproken geleverd. Om eerlijk te zijn heb ik weinig vergeleken met andere, maar de prijs was naar mijn inzien heel scherp en ik hoefde hierdoor niet langer na te denken. Tot nog toe bevalt me aankoop 100% Succes met de zaken en zeker een aanrader!

Fantastische service en een top kwaliteit product.

Na een tijd zoeken toch maar op Redux Gaming uit gekomen. Prijs kwaliteit verhouding is dan ook wel echt één van de beteren. Dus een mooie gaming pc hier gekocht en ik ben meer dan tevreden met de service. Ook is de pc netjes in elkaar gezet en de kabel management is top. Ook voor upgrades zal ik terug komen.

Uitstekend goed aanrader bedankt.

Xbox uitstekend goed aanrader bedankt.

Makkelijk en snel levering

Eerste keer bij Redux Gaming besteld bevalt het goed. Snel bezorgen, mijn bestelling kwam op de afgesproken datum in een mooie doos met bescherming. Het product was prima en geen beschadiging.

De pc was snel geleverd en zag er goed uit!

Ik had mijn pc snel ontvangen, echter was windows niet geactiveerd. Dus hier had ik nog over gemaild en toen had ik al snel een activatie code ontvangen. Verder runt de pc heel goed en heb ik niks te klagen erover.

Fantastische snelle en zeer correcte levering. Goed verpakt en op tijd binnen. Alles werkte direct naar behoren. Als je op zoek bent naar een gameplay / laptop absoluut hier bestellen!!!

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.