Snelle bezorging en een feilloze ervaring

Heb mijn RTX 4070 ti hier besteld en de levering was snel (was de volgende dag al binnen) en verliep zonder problemen. Het product was goed verpakt en alles werkt naar behoren. Ga hier in de toekomst zeker nog meer bestellen!

Uitstekende service..

Heel snelle en correcte levering.. Zowel bij de levering van de PC als voor alle kleinere artikelen werd alles snel en correct afgehandeld.

Chapeau!

Kreeg mijn computer gelijk na 1 werkdag (super fijn) grote muismat erbij wat ook hartstikke chill is en mijn vragen werden snel beantwoord via de site, dikke 10!

Ik heb een NZXT 510 Flow besteld.

Het kwam supergoed aan doos was goed verpakt goeie berscherming ik was zeer te vreden zeker je behuizing hier kopen en andere dingen top bedrijf!

goede service en kwaliteitproducten

goede service en correcte verwerking producten

Prachtige gaming pc!

Snel geleverd en alles was oké. Mijn zoon is dolblij! Het ziet er allemaal top uit.

Snel en onbeschadigd!!

Ik heb mijn msi gf 850 psu bij reduxgaming besteld omdat onderdelen hier altijd het goedkoopste zijn en het makkelijkste om te krijgen !! Mijn psu kwam binnen 2 dagen binnen in unieke conditie het leek alsof het niet was aangeraakt en ik heb nog 2 jaar garantie voor als mijn psu kapot gaat, Echt een aanrader voor andere mensen !!

Wacht helaas nog op mijn computer

Top bedrijf kwa reclame en spullen wacht helaas nog steeds op de pc stond dat het op voorraad was toen ik het bestelde dus dat is of slechte marketing of een stunt om het toch te verkopen en dan toch later te leveren niet zo'n fan van aangezien ik nu alles heb behalve het belangrijkste. Voor de rest altijd top hoe gijs het ook doet top team samen.

Goed advies! Super pc en top service!!

Onze zoon had gespaard voor pc. Na een telefonisch advies heeft hij zijn of besteld. Nadat we bericht kregen dat de pc klaar was voor af te halen wilde hij ook nog boxen en een stoel. Ook dit was geen probleem en kon direct mee genomen worden! Super service en klantvriendelijk!

Zeer goede computer

Hij doet het geweldig voor een entry pc. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Echt een top zaak!

Goeie en snelle service, goed geleverd en alles mooi voor elkaar, zeker een aanrader voor de mensen die goedkoop een goeie pc willen kopen!

Super pc

Geweldig mooie pc , perfect verzorgd

Top, aanrader

Oprijd geleverd afspraken nagekomen. Aanrader. Ieder bedrijf kan er wat verkeerd gaan. Ze lossen het wel goed op.

Tien ik mijn oc bestelde stond alles netjes uitgelegd, je krijgt elke keer een update over je bestelling. En de verpakking van de bestelling is goed in gepakt. Geen schade verder erg tevreden

Top ervaring

Mijn ervaring met redux is heel goed heb een gaming pc gekocht heb alle onderdelen netjes ontvangen , Cable management was heel goed Alles wat netjes ook binnen 5 werkdagen aan gekomen

Betrouwbaar berdrijf.

's middags besteld volgende avond al in huis. Goed op de hoogte gehouden door de email.

I really recommend this store

Good contact with the client and top-class equipment

• Poleciłbyś nas? Tak

Super strak en goed werkende muis

Ziet er erg gelikt uit. Reageert goed erg fijn met gamen. Multifunctioneel en duidelijk. Super blij wil geen andere muis meer.

Mijn ervaring was zeer prettig

Snel bezorgd en ook nog goede prijzen

No problem !!

Alles ging soepel en alles was duidelijk

zeer goed

goede uitleg op hun site voor het kopen al. na de bestelling geplaatst te hebben word je goed op de hoogte gehouden over de status op je mail. ze houden zich goed aan hun afspraken en ben zeer tevreden over mijn computer

Verkeerde product geleverd

Draadloze muis besteld. Kreeg er een met draad. Wou nieuwe bestellen waren ze niet meer verkrijgbaar.

Helemaal goed

Heb een pc gekocht doet het perfect

Goeie winkel

Ik heb een muis gekocht maar die was niet naar mijn verwachtingen

Ongelofelijk mooie vloeiende graphics in 4K...

Onbeschrijfelijke hoogwaardige kwaliteit, schitterende beelden met RTX enhanced, werkelijk in één zin fantastisch!!!!

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.