Super vriendelijk, goed bereikbaar en denken in oplossingen indien er iets mis is!

Top pc

Voor mijn eerste pc is het echt fantastisch!! Nog nooit ging alles zo smooth! Redux gaming is echt een aanrader!!

geweldig goeie levering

heb het in de ochtend besteld en in de avond ontvangen. verpakking was ook goed.

Hele goede service

Ik had een product besteld maar wilde hem graag terug sturen vreemd genoeg kreeg ik daar geen email over dus ik emailde redux zelf even en toen kreeg ik eerst een mail over dat het ze spijt en toen kreeg ik nog een mail met de retour bon

Super webshop met geweldige service

Super geweldige webshop met een uitmuntende service. Mocht de gamestoel nog even bij hun proberen en alles. Super bedankt redux gaming voor de fantastische hulp.

Pakket is in 1 dag bezorgd, en de monitor VG27AQ werkt uitstekent

Goedkoopste prijs, fijne levering.

Ik heb een Asus Gt501 gekocht. In vergelijking met andere webshops was het hier het goedkoopste. De dag erna was ik niet thuis voor levering dus had als opmerking achtergelaten graag de dag erna leveren. Hij kwam op de dag dat ik afgesproken had met same day delivery. Uitstekende service, reageren snel op de mail enige verbeterpuntje is makkelijker telefonisch contact.

Goede overzichtelijke website met prima artikelen.

Toetsenbord en muis kopen NZXT

Zeer snelle service. De kwaliteit van de goederen is uitstekend. 's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Zeer tevreden met aankoop en service.

Goede prijs, snelle levering

Fijne monitor van TUF gaming gekocht voor een leuke prijs.

Snel geleverd vragen die ik had zijn snel beantwoord.

Het is een snelle levering als je je computer heb moet je wel even kijken of je draad van de pc niet tegen de fans aan zitten want anders kan je fans kapot gaan. In het algemeen ze reageren snel en je hebt een snelle levering en een mooie nieuwe pc!

Langzame maar goede hulp

Ik had een probleem en na een week kreeg ik een reactie en goede hulp.

Alles klopt hoe het beschreven is

perfect

Perfecte service

Product is snel geleverd en in goede staat.

Top ervaring

Ik heb een gaming monitor gekocht en die was flink afgeprijsd vergeleken bij de rest van de shops. De volgende dag had ik hem in huis en alles helemaal in orde.

Kwaliteit voor lage prijs!

Beste in verhouding prijs en kwaliteit. Redux gaming pc systeem besteld. Vergeleken met andere aanbieders maar kwam elke keer als voordeligste uit de bus zonder consessies te doen aan kwaliteit. Hebben hem nu een week en spelen met gemak Warzone 2, Modern Warfare 2 op hoge kwaliteit met hoge FPS. En dat met een gaming PC van nog geen €1400. Alleen door drukte even moeten wachten op bestelling maar dat is wel normaal in deze tijd.

Goed gebouwd met super specs! Op tijd geleverd en goed ingepakt Een aanrader!

Het is verbluffend goed.

Tijdens de feestdagen duurde wat langer, maar ik werd altijd via de telefoon geholpen door een assistent. Redux heeft altijd geduld en luistert naar hun klanten. Daarnaast houden zij hun klanten op de hoogte van het proces.

Heel goed!

Product was er vlot Kan ik mijn zoon mee blij maken voor onder de Boom

Super bedrijf

Had nog nooit ben redux gehoord Eerste bestelling om redenen moeten annuleren dit was vlot geregeld en had snel mijn geld terug Tweede bestelling was vlot binnen en netjes verpakt super tevreden

Fijne service en advies

Na iets gekocht te hebben mochten we langskomen en zijn we goed geholpen!

Top service! En voordelig!

Heb hier van de week al mijn onderdelen besteld voor mijn nieuwe pc, de levering ging vlot en vond ook de you tube filmpjes erg leuk van Gijs! Toffe gozer! Ga zo door!

Snelle service, goede producten

Makkelijk dat het via bol.com werkt.

Geweldige levering

Mooi optijd geleverd een mooi heel

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.