Zeer goede klantenservice en snelle levering!

Ik had een aantal vragen. Ik dacht ik ga eens naar de klantenservice. Eerst kreeg ik een bot en daarna een echte medewerker. Ik werd enorm goed geholpen en al mijn vragen werden beantwoord. Top klantenservice! De levering was ook erg snel, dinsdag besteld vrijdag in huis. En dat met in het achterhoofd dat ze hem nog moeten bouwen ook! Ook de prijs/kwaliteit verhouding is zeker aanwezig! Echt een aanrader om je pc hier te kopen!

Erg positief

Na een kleine fout omtrent mijn bestelling is deze snel verholpen om alles naar wens te krijgen. Het product was de volgende dag in huis.

Super goeie spullen en pc’s

Ik heb een pc bij redux gehaald en hij werkt helemaal top echte super goeie kwaliteit ook zeker een aanrader

Top levering en de product goed ontvangen.

Ik ben zeer tevreden met mijn 1660TI die ik besteld heb via redux gaming. Ook goede levering. Ik beveel het iedereen aan.

Super pc

Ben super blij met deze pc! Runt alle games easy op hoge settings en hoge fps!

Vertraagd maar niet hun fout geweldig geholpen

Ik had een toetsenbord besteld Deze was door de blackfriday drukte vertraagd maar dit was totaal de fout van DHL. Hier kon Redux Verder niks aan doen. Contact gehad met Amaury in paar worden vriendelijk snelle reactie (zelfs met de drukte) en maakt goed duidelijk wat de opties zijn. Toetsenbord goed ontvangen en was zeer goed ingepakt.

Vlekkenloos verlopen

Site is duidelijk en toegankelijk. Leuke aanbieding voor Black Friday bemachtigd, volgende dag in huis

Hebben goed en duidelijk geantwoord om mijn vragen, heb lang moeten sparen voor deze pc die ik heb gehaald maar het is tot nu toe de beste aankoop die ik heb gedaan. Raad het zeker aan andere om hier pc's of andere dingen te halen

Snelle levering en perfecte klantenservice!

Ik heb meerdere malen componenten besteld bij redux, GPUs, PSU, RAM... Elke keer was de service goed. De laatste keer kwam mn pakketje dezelfde dag nog terwijl ik dat niet had verwacht, helemaal top!

redux gaming is top!!

ze houden zich aan de levertijden en geven een goeie product beschrijving. ook vindt ik dat ze veel keuze hebben. ik ga zeker vaker hier bestellen echt een aanrader!

Super goede service

Alleen jammer dat het niet de volgende dag in huis was zoals er stond. Ongeacht wel netjes een dag erna binnen en netjes afgeleverd in goede staat

Klantvriendelijk + snelle levering

Allereerst klantvriendelijk, ze hebben me echt goed geholpen met kiezen van m’n eerste gaming pc, ondanks al me vraagjes hebben ze alles netjes uitgelegd me meerdere opties gegeven. De pc is netjes binnen 3 - 5 werkdagen klaar! Ik zeg super service!

Top omdat ik in 3 keer kan betalen met in3

Mijn ervaring is top omdat alles netjes geregeld is,alles wordt snel verstuurd en omdat ik finacieel niet in 1 keer kan betalen is het voor mijn handig om het in 3 maanden te verdelen.ik raad reduxgaming aan.Al meedere produchten besteld en nooit problemen Toppie.

Ik heb mijn game pc gekocht in de blackfriday sale. Naar mijn mening een goede prijs kwaliteit verhouden en je krijgt zeker waar voor je geld. Na 2 dagen kreeg ik mijn fans lights niet meer veranderd. Via redux hun chat functie was die zo opgelost met een medewerker. Snel antwoord en heel fijn meedenkend. Uiteindelijk op kunnen lossen en nu helemaal geen problemen mee.

Mooie en goed gebouwde PCs!

Erg mooie pcs voor wat je betaald, netjes bezorgd met goede verpakking zodat niks kapot gaat. 4 sterren ipv 5 omdat tijdens het bouwen is bij mij de backplate (dat plaatje bij je moederbord) niet goed geïnstalleerd waardoor het bol stond en er 2 klipjes in de hdmi poort zatten. Nou was dit voor ons makkelijk zelf opgelost

Erg matig.

04/11/2022 bestelde ik mijn pc, de pc was omschreven als " Bestel voor 16.00, morgen in huis " Ik bestelde de pc voor 16.00, ergens rond 13:45.. Ik kreeg de volgende dag een mailtje dat de leverancier een vertraging heeft opgelopen, er werd verteld dat de pc eind van de week geleverd zou worden. Einde van de week heb ik geen mailtje of iets gekregen van Redux gaming, ik stuurde een mailtje met de vraag wat er gaande is en kreeg te horen dat ze bezig waren met bouwen, ik kreeg vlak daarna de vraag of ik een andere processor erin wou aangezien ze een processor misde, ik gaf aan dat deze wel prima was en erin kon.. Er werd toen aangegeven dat ze m morgen zouden installeren en verzenden.. Nu zijn wij ongeveer 11/12 dagen verder en heb ik nog geen pc ontvangen en staat de status nog op " Wordt gebouwd " Vind dit erg absurd, maak geen advertentie's op je product als je t niet kan waar maken. Een pc heb je binnen een uurtje gebouwd en binnen een uurtje geïnstalleerd, maar hier hebben ze 3-5 werkdagen nodig. Het is erg irritant, en voor het bedrag wat je neer legt is het nog frustrerender.

Beter dan verwacht.

Eerst een twijfel aan gehad om een pc online te bestellen. Maar nu heb ik volle vertrouwen in redux. Hele goede systeem in elkaar gezet ben er ontzettend blij mee.

Ik zou het zeker aanbevelen. Ze hebben een snelle bezorging. ook de lange garantie is heel fijn. En dat je gratis verzending krijgt is ook helemaal top.

Betrouwbar, fijn en vriendelijk winkel

Hallo, ik kan alleen maar positief spreken over Redux Gaming. Heb ik nog op GameForce in Utrecht Jaarbeurst ontmoet. Vriendelijk, hulpzaam, mooi aanbiedingen en ze weten wat ze doen en wat ze verkopen. Ik heb een epos soundcard en een wired headset gekocht. Nu ik zie dat ze hebben ook epos/sennheiser gaming headsets, denk ga ik van hun bestellen. Kan wel iets goedkoper van amazon.nl maar kies ik wel Redux. Top service! Ga zo door! Groeten van Gabor

Op GameForce heb ik een muis van Cooler Master gekocht. Ik gebruik die nu al een maand, en ik ben er heel blij mee. Goede kwaliteit

Vanaf het bestellen tot en met levering werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces. De levering was snel, maandag besteld en vrijdag in huis. Tot nu toe werkt alles naar behoren.

Bestelling nooit ontvangen

19-10-2022 een bestelling gedaan via de website, vandaag 4-11-2022 nog niks ontvangen. Meerdere E-mails gestuurd en slechts 1 reactie gekregen waar ik niks aan heb. Waardeloze klantenservice, ik snap dat het druk kan zijn en dat je niet dagelijks E-mails kan beantwoorden maar 2 weken is wel erg extreem.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Goede duidelijke communicatie over de status van de bestelling. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. PC van goede kwaliteit, ik ben, na een tegenvallende "next gen" console gamer weer een happy gamer nu.

Mijn ervaring was perfect de klantenservice was goed als je iets te vragen had kon je altijd even bellen of een mailtje sturen De bezorging was er op tijd

Super tevreden ik ben van uit belgie en heb maar 3 dagen moeten wacbten op mijn game pc

Super bedankt jullie zullen echt tevreden zijn

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.