Goed geholpen.

Ik las inderdaad reviews dat klanten niet tevreden waren met bereikbaarheid. Maar ik ben prima geholpen zowel telefonisch en via mail. Telefonisch ondanks dat aangegeven was dat ik niet kon bellen met vragen omtrent bestelling ben ik daar toch mee geholpen.

Great products

Very great mouspad

Goede snelle bezorging, prima product!

De bezorging was snel binnen 1 werkdag, de muismat die ik had besteld rook in het begin wel erg naar industieel Rubber. Na een paar dagen was de rubberen stank wel weg. De muismat functioneert goed en is groot.

goeie ervaring en vriendelijk

ik had een videokaart gekocht en die kon niet direct verstuurd worden, werdt netjes gebeld dat het de volgende dag verstuurd zou gaan worden. Volgende dag inderdaad de track en trace en 1 dagje later had ik mijn GPU. Hier kunnen webshops nog wat van leren.

Slow and steady wins the race

Allereerst wil ik zeggen dat ik gewoon perfect mijn bestelling heb mogen ontvangen. However, ik had een contact getracht te krijgen met de klantenservice om wat vragen te stellen voor en ná mijn bestelling. Helaas was het erg lastig om de chatbot te vinden waarover ik op de site las en toen ik hem eenmaal gevonden had bleek deze niet te werken. Daarnaast bleek ook door drukte de response-time via de e-mail niet snel te zijn.

Snelle levering, goede producten en spontane werkvolk

Ik heb bijna 7 dagen geleden mijn pc besteld heb nog niks binnen gekregen. DHL komt niet eens langs.

Ze komen niet eens langs en zeggen dat ze geweest zijn echt slecht.

Altijd perfect binnen

Ik heb er nooit problemen mee gehad. Top quality.

Kwaliteits pc snel thuis!

Dinsdag morgen de REDUX gamer I200 R36T besteld, donderdag al binnen. In tussentijd netjes op de hoogte gehouden waar ze mee bezig waren! Pc word goed beschermd ingepakt voor de verzending. En de pc word geleverd met een aansluit instructie en is al volledig geinstalleerd. Aanzetten game downloaden en spelen maar! Ik bestel hier zeker weer, ga zo door !

geweldige kwaliteit

Ik heb laatst een mousepad gekocht bij redux gaming en het is erg goede kwaliteit. zeker een aanrader!

Na het overlijden van mijn oude pc werd het tijd voor een nieuwe. Nu zag ik een filmpje van Redux of YouTube. Een zeer uitgebreide keuze aan pc's. Dus heb er een aangeschaft. Zeer snelle levering en de aftersales was ook top. Erg blij en tevreden met deze aankoop. Kan Redux iedereen aanbevelen.

Goodie

Got small delay close of problem in magazine, yet have very nice service that quickly fix it

Realy good

Im rly glad I buy from u guys

Had een gloednieuwe pc besteld, was professioneel kwa status dat constant bijgewerkt werd. Netjes op tijd geleverd, altijd up to date over wat er ging gebeuren en dan de opties om nog dingen toe te voegen is gewoonweg geweldig. Super blij met mijn pc en Redux Gaming!

A great experience thus far!

SInce I got my INtel NUC 11 Extreme, there was a huge leap in performance from my old laptop. Truly, a night and day difference! Moreover, the bundled mousepad and a new COD game is a great addition on top. Customer service was very helpful in proving detailed answers to stated questions. Although, some improvement is needed in terms of response time (which is also dependant on how busy a given day is, I am sure) :)

Uitgebreid assortiment Vrijdag een monitor besteld en zaterdag werd hij bezorgd. Volgende keer nogmaals bij Redux gaming bestellen!

Levering van mijn pakket

Ik heb een toetsenbord, muis en een muismat gekocht van redux gaming. 2 dagen na mijn bestelling waren al mijn items al binnen, en de gear is van prima kwaliteit dus mijn ervaring met redux gaming was top.

Delivery delayed without a response

Made order on 15th. Paid in person at the team stand @ Gameforce, everything looked OK. However, delivery was supposed to be on 21st but no news or responses via email. Nobody picks up the phone either. Looks like a scam, I would like my money back please.

Pc work good shit

I order pc, next day pc here, pc very pretty rgb. Get pretty mousemat for bf, he like, would recommend. Spend 3k, get money worth. Thank.

Snelle levering zoals beloofd

Ik heb een RTX 4090 grafische kaart gekocht en deze was bijna overal of extreem duur of niet op voorraad. Bij Redux Gaming heb ik een kunnen vinden en die werd gelijk de volgende dag geleverd. Erg tevreden met deze betrouwbare webshop!

Snelle service, je wordt steeds per mail op de hoogte gehouden van de status! Ik vind jullie top en mijn zoon is super blij!

Mijn ervaring met Redux Gaming is echt super goed!

Ik heb nu 2 keer een game computer gekocht bij Redux. De eerste keer, was er een onderdeel niet meer beschikbaar, ze stuurde mij erg snel een mail hierover, zodat ik op de hoogte was! Dit vond ik zelf erg prettig. De 2e keer, vorige week. Ging heel snel, ik had de vrijdag besteld, en had mijn computer woensdag al thuis. Hoe alles ingepakt wordt is ook erg goed, alles is goed beschermd en er kan niks mee gebeuren! Ik ben echt tevreden met Redux, en bestel nu alles op redux als ik iets nodig ben! Ik raad al mijn vrienden dit ook echt aan!

Top levering

Na dat mijn zoon een game pc hier gekocht had ,was er voor mij geen twijfel om er hier ook 1 te bestellen je wordt op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden en na 3 dagen had ik de pc al in huis. Kort om twijfel niet om hier te bestellen top bedrijf.

Goede hulp met een personal touch

Ik heb een goede uitleg gekregen omtrent mijn vragen, waarbij de verkoper mij voorbeelden kon geven uit zijn persoonlijke ervaring. Verder heeft de verkoper mij ook goed kunnen begeleiden in het bestellen van mijn product. Bestellen gaat heel vlot end e levering was er binnen de verwachte lever termijn. Zeker een aanrader dus!

Goede kwaliteit

Product kwam goed aan en werkt fantastisch! Helaas dat mijn product vertraging had vanwege verkeerde bezorging van regio adres

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.