Ik was opzoeken naar een goede headset voor een lage prijs en hebben mij heel eeg goed geholpen en konden alles beantwoorden waar ik een vraag op had. Voor de rest een super service en heel vriendelijk personeel zeker een aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar gaming spullen. Ik kom hier zeker mijn spullen vaker halen.

UItgebreid assortiment en snelle levering

Deze webshop heeft een uitgebreid (gaming) assortiment waar je snel je producten kunt vinden. De verzending is snel en de producten worden goed verpakt.

Duidelijke en begrijpelijke site, snelle levering, top PC

Op de site van Redux vind je een breed assortiment gaming pc's in verschillende prijscategorieën. De componenten die worden gebruikt zijn van top kwaliteit. Gedurende het bestelproces ontvang je regelmatig updates over de status van je bestelling. Snelle assemblage en levering; donderdag avond besteld, zaterdag in huis! Direct plug & play met Windows 11 en Steam voor geïnstalleerd.

Snel geleverd wat ik nodig had.

Ik was opzoek naar een specifieke behuizing en bij Redux hebben ze die natuurlijk! gegevens invullen, bestellen en de volgende dag was het al geleverd. zo snel kan het gaan :)

❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

PRODUCT NOT DELIVERED FOR 2 WEEKS

Ordered a mousepad - not delivered for 2 weeks, and no response from their support! Scammers!

Trage levering

Beste redux, ik heb mijn Pc ongeveer 1 week geleden besteld, maar de orderstatus blijft al 4 dagen lang staan op wordt gebouwd. Het zouden 3-5 werkdagen levertijd moeten zijn dus gaat denk ik nog wel een week duren. Mail contact is slecht, heb een mail gestuurd maar nog steeds geen reactie. Erg jammer dit.

Levertijd mogelijk niet juist

7de werkdag en nog geen order status update, blijft op wordt verzameld, order zou 5-10 dagen duren, dus nog 3 dagen mogelijk te gaan, echter bouwen,testen en installeren en etc duurt waarschijnlijk nog paar dagen (heb ik ergens gelezen), kortom, de levering binnen 10 dagen klopt waarschijnlijk niet. Mits de order niet klaar is binnen de aangeven dagen kan ik jammer genoeg hun service niet aanraden. Review zal ik later updaten

Zeer hoge snelheid tijdens gamen

Tijdens het spelen van mijn favoriete game vond ik mijn laptop erg snel en ook zeer hoge fps. Hele goede ervaring

3 tot 5 Werkdagen ?

Beste, Zoals Shurmick heb ik sinds de 28/07 een pc dat is promoted van 3 tot 5 werkdagen in huis geleverd besteld maar tot heden staat dit nog steeds op "Word verzameld" status. Heb jullie proberen te mailen maar tot nu toe nog geen reactie.

3-5 werkdagen is 9 werkdagen and counting

Beste, Ik heb een enorm geld aan jullie aangegeven en ik ben er van mening dat jullie niet op jullie website moeten promoten dat het product binnen 3 tot 5 werkdagen in huis zou zijn. Pc besteld op 31/07 en het is nu 09/08. Ik wacht inmiddels al voor 8 werkdagen en de pc is nogsteeds op "wordt verzameld". Inmiddels hebben jullie mijn geld wel. Jullie Customer service is traag as hell en na 15 minuten aan de lijn hangt de telefoon vanzelf op. Dit is Heelas geen service.

Doen wat ze beloven

Redux doen wat ze beloven. Na meerdere malen contact te hebben gehad voor adviezen en tips heb ik uiteindelijk gekozen voor de Redux Gamer i230 R26 met extra opslag en RAM. Ben er erg blij mee. In het begin wel een klein beetje stress. PC wilde niet opstarten! Maar blijkt mijn USB hub te zijn die roet in het eten gooit, dus uiteindelijk alsnog opgelost. Goede service, Floris heeft mij uitstekend geholpen bij alle vragen! Heel erg bedankt.

god

god

Het wordt snel verstuurd. Erg goedkope prijzen. Vriendelijke team!

Super snelle en goede levering

Mijn ervaring is super. Geleverd zoals aangevraagd en super snelle en goede levering. Computer werkt zoals ik dat wil met de perfecte afstellingen en de juiste vooraf geprogrammeerde software en afgesproken Hardware. Niets meer dan LOF!!!!

Goed advies, snelle service en fijn personeel

Ik heb een gaming laptop besteld bij Redux, na overleg met een van de werknemers die me precies kon zeggen wat ik nodig had voor de games te spelen heb ik gelijk de laptop besteld en kon hem.de volgende dag meteen ook ter plaatste ophalen! Super service super behulpzaam top!

Le casque le plus fort que j'ai eu

C'est un très bon casque , simple d'utilisation. Le plus puissant que j'ai jamais eu, ont m'entends très bien sauf sur Warzone . Certainement un conflit entre les périphériques. Prise usb-c , casque vraiment léger mais attention taille grand ( enfin ) .

Goed en snel verzending

Goedkoop en snel verzending

Eerste bestelling is meteen positief

Lang hoefde ik niet te wachten en kreeg het netjes aangeboden in een redelijk grote verpakking met veel beschermmateriaal. Eenmaal uitgepakt werkte alles naar wens. van hun service heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar communicatie en bevestiging van de bestelling en verzending was goed.

Kwaliteit spul en snelle levering.

Ik heb een gaming headset gekocht, deze was wel in de aanbieding. Voor de prijs die ik betaalde is het echt een top ding. Daarnaast meteen de volgende dag geleverd. Goeie ervaring!

Hele snelle levering, vriendelijke service

Ik heb laatst een computer gekocht, deze is twee dagen nadat ik hem heb gekocht in prijs verlaagd en ze waren zo vriendelijk een kleine refund te geven. Al bij al, super vriendelijke snelle service, reageerde op dezelfde dag. Super vriendelijk, voor iedereen die een betrouwbaar adres zoekt en echt gewoon goeie gear wil hebben. Raad ik ReduxGaming zeker aan!

Goede kwaliteit + snelle levering!

Ik heb eerder besteld bij Redux en het was een super goede ervaring. Ik bestel iets en de dag daarna is het er al. De kwaliteit van de dingen die ik van ze koop zijn ontzettend goed en altijd in goede staat. Geen retour nodig of iets.

Perfect maar

Hij doet het perfect en haal op performance mode makkelijk meerd 450 fps alleen is het jammer dat ik op extreme instellingen zoals op forza horizon 5 maar rond de 60fps krijg maar voor de rest doet hij het uitstekend ben er heel blij mee

Zeer tevreden!

2 weken geleden een gaming pc voor mijn zoon besteld, super snelle en goede service! Hij is er erg blij mee en alles werkt perfect.

Goede kwaliteit en goed geholpen

Ik had eerst een vraag hebben de medewerkers mij goed geholpen. De muismat was snel geleverd en goede kwaliteit. Spijtig dat ik 10+dagen moet wachten voor mijn keyboard.

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.