Top recommended !

Onderdelen besteld online

Ik heb een eigen pc gebouwd en zij hadden bijna alle onderdelen die ik zocht in huis. Ook het gespreidt betalen is fijn met payin3. De levering was vertraagd maar dat kan aan DHL gelegen hebben.

super service!!!

ik was opzoek naar een goeie gaming computer toen kwamik op youtube redux gaming tegen dus ik ging eens kijken naar hun site. ik kwam heele leuke pc's tegen dus heb ik toen mijn pc besteld bij hun. de levering ging supervlot, de kwaliteit is super ik hebt tot nu toe geen minpunten ontdekt

Zeer netjes en optijd geleverd netjes ingepakt etc helemaal toppie

Heel netjes ingepakt netjes optijd afgeleverd helemaal toppie!

Super goede service beter als wie dan ook

Pc sneller geleverd als wat op de site stond. Super blij met mijn pc.

Pracht PC voor perfecte prijs

Mijn ervaring met Redux Gaming is een goede ervaring. Hun producten zijn kwaliteit en vele malen goedkoper. Klantenservice is vriendelijk en ik kreeg m'n pc binnen zonder schade of gedoe. Perfect als je een eerste game pc zoekt!

Mooie producten en prima service

Goede service alleen jammer dat dhl mijn pakket is kwijtgeraakt

Ik zou graag in aanmerking komen voor dit voor uitbreiding voor mijn nieuwe pc besteld bij jullie alleen door problemen bij dhl moet ik waarschijnlijk 3 tot 5 dagen wachten terwijl er word gezegd voor 12 uur besteld die pc morgen in huis.... ik ben nu verplicht vrij te nemen van werk omdat ik u niet thuis kan werken Mvg Mark

Een echte game ervaring

De bestelde producten waren naar mijn idee zeer snel geleverd, er zaten meer dan voldoende beschermingsmaterialen in de doos om de pc op z'n plek te houden. De doos van de moederbord en de videokaart waren meegeleverd met in de doos van het moederbord, nog wat accessoires. Al met al een goede echte game ervaring.

Goede producten en fantastische service

Ik heb een pre built pc met een RTX 3080 gekocht en ben enorm tevreden! Ik had veel vragen omdat pc gamen nieuw is voor mij, en de service was uitstekend! Ik heb vrij snel daarna nog een gaming laptop gekocht voor mijn zoon, en ook die werkt super goed. Beide producten waren de volgende dag al in huis. Ook de prijzen zijn fair..zeker als je kijkt naar andere shops.

geweldig

snelle levering, goeie klantenservice

Alles goed geregeld, Goede klantenservice

Echt helemaal top hoor! De PC was een keer niet goed dus meteen teruggenomen en een kleine vergoeding gekregen.

Gewoon alles goed geregeld, geen klachten

Snelle levering (zelfde dag) en product in top staat. Volgende keer bestel ik hier zeker weer, aanrader!!

Game pc gekocht

Heb laatst een game pc gekocht bij redux. Dit toestel kwam goed verpakt aan zonder schade. Deze pc kocht ik voor 1350 euro en is echt een hele goede pc voor zn geld, verder is cable managment ook goed gedaan. Redux is zeker aan te raden voor mensen die op zoek zijn naar gaming gare of andere vette producten!

Hele goede service

Ik had een game pc gekocht en ik vond bet erg fijn dat ik steeds geïnformeerd werd keer hoe het ging met het bouwen van de game pc en hij werd al snel geleverd zonder krassen of iets. Dus helemaal top!

Super winkel goed supersnel binnen mijn product

Ga zo door mensen

Top service en snelle levering!!!!

Ik bestelde om 10 uur s'avonds en de volgende dag nog netjes bezorgt! Ook mijn game pc (de redux A50) heb ik bij redux gekocht. Ook Dees was erg goed in gepakt en dus niet beschadigd Kortom een goede en snelle levering en zeer goede service

Als hun je kunnen helpen doen ze dat graag. Als iets te laat aankomt staat daar iets tegen over. En ze zijn klantvriendelijk.

Uitstekende service!

Mijn nieuwe PC werd snel en veilig ingepakt geleverd. De cable management is zeer mooi gedaan. Goede service!

Dit was NIET de laatste keer!

Alles werd perfect geleverd en op tijd. Alles liep vlot, ook de betalingsservice! Top

Goede kwaliteit producten en snelle service

Ben goed geïnformeerd geweest over de producten die ik heb besteld, levertijden waren duidelijk en goed via mail aangegeven met track en trace. Producten kwamen snel binnen en de producten waren netjes afgeleverd. Al bij al een top bedrijf!

Op tijd en netjes bezorgd

Ik heb de asus tuf rtx 3070 gehaald om een begin te maken aan mijn eerste pc build ooit. De videokaart ziet er prachtig uit en het is netjes op tijd bezorgd.

Zeer snelle service en goede kwaliteit producten.

Het pakket kwam de dag na bestelling binnen en was in goede staat. Er zat ook een goede prijs/kwaliteit verhouding en het gekochte product.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Levering was keurig op tijd! Alles was keurig verpakt! Echt een aanrader om bij Redux Gaming te bestellen!

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.