Uitstekend geholpen en snel geleverd

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe PC, bij Redux zag ik uiteindelijk een mooie setup met goede specs. Ik heb via de chat functie nog met iemand van de klantenservice overlegd om misschien nog het een en ander te upgraden, maar daar kreeg een goede uitleg bij dat dit voor nu eigenlijk alleen nog nuttig is indien ik zelf zou gaan streamen. Dit is niet het geval, dus ik ben niet aangesmeerd om alleen maar meer geld uit te geven. Buiten dat heb ik ook gewoon nog het een en ander over de PC nagevraagd hoe en wat en daar kon ik ook goed mee vooruit. Totaal plaatje ben ik zwaar tevreden hoe alles is gelopen en zeker aan te raden.

Momenteel slecht

Ik heb mij pakket nog niet ontvangen, er is en onderzoek gaande momenteel. Zou en andere reactie hier willen plaatsen maar helaas heb ik dat nu niet

Ongelofelijk

Ik had niet verwacht dat ze de computer zo snel konden samenstelling en de volgende dag leveren. Deze doet alles wat we verwachten en meer. Hij is ook nog muisstil

Top werk!

Geen aanmerkingen, gewoon super goed allemaal, heel snel gegaan, ik bestel, dezelfde avond worden onderdelen al bij elkaar gezocht, volgende dag PC gebouwd en dag later heb ik me pc al, alles klopt. Zeker een aanradar!

My best story ❤️

It's very good story

Al drie computers gekocht bij redux gaming !!!! Telkens top en de service is ook fantastisch !!! Doe zo verder. Bedankt.

In een paar dagen kreeg ik mijn pc van Redux. Ben heel tevreden erover. Mooie snelle pc. Alles is inorde. Zeker een kijkje nemen op hun website.

Goedkoop, duidelijk en fijn.

Ik vin redux een geweldig winkel. Ik ben niet de eerste die dit zegt. Ik heb vijf sterren gegeven maar ik heb nog een tip: het kan nog net iets beter met verzending iet duidelijker. Voor de rest ik vind de prijzen goed de muismat glijd geweldig. Ik ben blij dat ik dezen winkel heb gevonden en dan ook nog is zoon leuk YouTube kanaal geweldig. Gijs als je dit leest denk je natuurlijk wat een geklets maar ik meen het het is de vijf sterren waard.

Pełen profesjonalizm.

Zamówiłem komputer do gier. Przybył do domu już następnego dnia. Wszystko super. Już poleciłem znajomym

• Poleciłbyś nas? Tak

Mijn complete setup bestaat inmiddels uit de door redux geleverde spullen! Altijd super geholpen.

Mijn complete setup bestaat uit de door redux geleverde items, van de pc tot aan de drinkfles. Ik ben altijd netjes te woord gestaan door de klanten service.

Prima en snelle service

Prima product en snel geleverd

snelle en goede levering

Super goede service!

Ik heb vorige week me pc besteld met wifi erbij. Toen was er blijkbaar een foutje op de website dat die wifi niet in mijn pc kon en werd ik 5 minuten na het bestellen meteen teruggebeld om samen tot een oplossing te komen. En dat is gelukt en heb netjes binnen 5 dagen me geld terug gekregen! De pc zelf is ook helemaal naar wens, goed verpakt en ziet er super mooi uit! Ben erg tevreden!

Goed & snelle service

Snelle service, duidelijk website

Super goed!!! Echt heel fijn. De pc is geweldig en goedkoop!

De pc die ik heb besteld is echt goed en was maar 999. Het is echt perfect voor streamen en recording. tnx redux!

Supersnelle service

In namiddag bestelling geplaatst en anderhalf uur later al klaar voor verzending. Heb het diy pakket en heb nu supersnelle stabiele gamepc met originele msi parts....

Chill

Ze leggen alles perfect uit hoe en wat alleen maar top !!

Ik Ben tevreden met mijn game pc aankoop bij Redux

Ik gebruik nu de gamę pc die ik heb aangeschaft een week en ben tevreden Top Bedrijf !

Geweldig advies en een geweldig eindproduct.

Ik ben nieuw met pc gamen, maar door de uitermate geweldige, professionele & vriendelijk advies van Redux ben ik heel goed geholpen. Mijn gaming pc past perfect bij wat ik zocht (sim racing) en dit op advies van het Redux team. Als laatste is de aftercare ook uitstekend. Zeker een aanrader.

Top kwaliteit en een top service

Ik geniet enorm van mijn nieuwe 4K beeldscherm. Na mijn bestelling had ik nog een vraag en is heel netjes afgehandeld! Top! - Colin

1e bestelling, en stond versteld ..

1e keer bestelling geplaatst, en stond versteld van de kundigheid van deze mensen achter dit bedrijf. Supersnel mails ontvangen met bestelling, levering etc. En gewoon zelfde dag nog geleverd. Ik dacht nog dit is een verborgen camera opname of iets dergelijks maar nee. Met open mond mijn bestelling in ontvangst genomen .... wat een superservice. ( en ook nog de goedkoopste van het net ) #happycustomer

Chaotisch

Er gingen een paar dingen verkeerd maar anders dan dat was het erg snel, en ze zijn altijd wel open om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Goede producten

Ik had een muismat besteld en die kwam binnen 1 dag binnen en het is een goede muismat met ledlichtjes ik ervaar het als een goede winkel

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.