Had een snellen levering gekregen de desktop zit er goed uit en werkt zo als het moet top.

Heel goed bedrijf

Zeer goed bedrijf ,zo wel telefonisch als via mail verkeer staan ze je keurig netjes te woord. Je krijgt deskundig advies zeker al je je eigen game pc wil bouwen . Dit was het wel een beetje. Er zal ongetwijfeld wel meer te zeggen zijn . Maar laat het hierbij .

Niet normaal goed!

In de ochtend om 9uur besteld en dan savonds nog geleverd! Wat een goede service!!

Snelle levering,goed geholpen super kwaliteit

Wij hebben voor onze zoon een game pc gekocht, En heb telefonisch contact gehad omTe vragen als we de juiste keuze hadden gemaakt, En werdt echt super goed en vriendelijk geholpen Als we nog iets nodig hebben qua pc materiaal, Gaan we het zeker weer hier bellen, Dus zeker een aanrader

Geweldig, website ziet er mooi uit en hele snelle service.

Ik had een paar vragen over de Summer Sale die gaande is/was op hun website, dus nam ik contact op via de chatbot. Ik werd gelijk verbonden met een medewerker die mij direct antwoord kon geven op mijn vraag, tot wanneer de summer sale zou zijn. De medewerker vroeg ook nog of ik hulp nodig had met een PC uitzoeken, en die hulp accepteerde ik graag. Ik vroeg hem wat de beste PC was voor SimRacing en Competitive games en ik kreeg snel een antwoord over welke PC het beste daarvoor is. Heel fijne service! Ik ga hier zeker mijn PC kopen.

Snelle en goede levering

Duidelijke site , snelle levering en veel keus

geweldig voor gamers die een pre-build willen

Volgens afspraak vandaag besteld morgen thuis. Snel antwoord van Redux support medewerker via de mail. (bedankt L. van Hees) Prachtig gaming pc die Redux a305, mocht ik ooit nieuwe pc nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Prima scherm

Dit scherm aangeschaft voor mijn PS4, goede prijs/kwaliteit.

Snel en volledig!

Avond ervoor besteld en volgende dag bezord. Voor geïnstalleerd en precies datgene ontvangen wat ik besteld had! Dank

Super service en snel geleverd

Precies wat ik wou

Besteld rond 3.28 midden in de nacht, kwam dezelfde dag in de avond niks aand de hand perfecte conditie, ben zeer tevreden ermee!

Zelfde dag nog mijn bestelling in huis

Ik had dezelfde dag nog mijn bestelling in huis. Ik zag dit nergens staan en ik heb er ook niets extra's voor betaald, maar mijn bestelling werd dezelfde avond al bezorgd. Een onverwachte en leuke verrassing! Makkelijke manier om de ervaring toch te onderscheiden van andere webshops. Zou hier zeker vaker bestellen.

Snelle, duidelijke communicatie

Erg snelle duidelijke communicatie, mooi product, goeie prijs kwaliteit verhouding!

Goed bedrijf

Al meerdere keren wat besteld nooit problemen

Uitstekende website en uitstekende bezorging

Ik heb vorige week een pc besteld bij redux gaming waar ik geen spijt van heb. De pc wordt veilig en compact bezorgd en het is aansluiten en spelen maar. Je kan je pc ook nog uit bereiden waarbij je een hardeschijf en extra ram kan bestellen waarbij ik 1 terabyte hardeschijf heb gekozen. Ik heel het team van redux erg dankbaar. En abonneer op redux gaming

Mijn ervaring in een zin : Slecht.

Ik heb bij deze website een complete nieuwe setup gekocht met monitor etc. Dit zag er allemaal in de eerste instantie goed uit. Totdat ik de setup had geinstalleert en aanzet. Op mijn scherm zat een dode pixel. Dit heb ik gelijk gemeld maar ze kwamen toen met deze oplossing: Je kan de monitor terug sturen en bent hem dan ongeveer 6 weken kwijt. Dit vond ik de slechtste oplossing ooit. Ik heb zojuist een hele gaming setup van 2700 euro gekocht en die kan ik nu dus 6 weken niet gebruiken? Verder werkte de usb poorten en de geluids ingangen op de pc niet, maar ik heb al zo veel problemen met het terugsturen van die monitor dat ik het nog niet eens probeer bij mijn pc.

Great PCs at competitive prices and very friendly staff. And it is one of the only pc shop that offers you the possibility of installments payments.

Aanrader!

Zoonlief zat door omstandigheden zonder pc. Via de site heel snel wat moois uitgezocht voor een prima prijs en nog de volgende dag werd er geleverd. Netjes verpakt en geheel volgens verwachting.

Buitengewoon geweldig

Ik had iets besteld en kreeg gelijk alle informatie die ik nodig had. Werd up to date gehouden van de status van de bestelling en waren ook heel erg behulpzaam dmv bezorging.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Een mooie stelling, echter waarom kiezen jullie voor DHL? PC is gisteren pas binnen gekomen, door een foute sortering bij DHL. Is niet de eerste keer dat wij problematiek ondervinden met DHL. PC moet nog aangesloten worden. Verpakking goed, m.b.v. omdoos en luchtzakken. Is onze 2 de computer via jullie, dus verwachting dat alles goed komt, zoals eerdere ervaring met Redux Gaming. Mvg, Familie van der Werff, uit Voorschoten

Topkwaliteit en snel geleverd!

Ik heb bij Redux Gaming een meer gebudgetteerde pc besteld en had verwacht dat het misschien met minder aandacht zou worden gebouwd of dergelijke. Er stond ook dat het 3-5 dagen levering zou worden maar was al binnen 2 dagen thuis. Alles ziet eruit alsof er veel aandacht in is besteed en niks slordig is gedaan. Heb zo’n service nergens anders gezien en ik ga wel meer bestellen bij Redux in de toekomst.

Top !

Een ding is zeker:" ze hebben verstand van zaken bij redux". Verkopen gewoon goede pc hardware. Volgen de laaste nieuwe trends, en er word snel geleverd. De youtube filmpjes how to zijn ook super handig...

Fantastisch!

Goede service, ben er erg blij mee. Aanrader!

Jammer

Want DHL kwam niet opdagen op de afgesproken tijd, (voor 23:59 besteld morgen in huis!) ik wacht nu dus al 3 dagen langer, 12 mei was afgesproken en het is nu al 15 mei, verder is de contact goed met Redux Gaming! De prijzen zijn ook over te praten tot op een zekere hoogte, en zien er aantrekkelijk uit!

Zeer snelle levering.

Ik heb pas 1 keer besteld bij redux gaming maar zeer snelle levering ' en kwaliteit product. Volg overigens ook redux gaming op YouTube waar ook het 1 en al te leren is.

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.