Wat een beest van een pc.

echt super blij mee, ik was deze snelheid niet gewend. ik speelde wel eens op de playstation4 en me oude pc met een intel i5 hd450 graphics card something like that..en ik kon uiterst AOE 2 op spelen en aantal andere op de lowest van the lowest settings but ehhhhh hot dang son... de overstap naar deze huidige pc Redux Gamer A245. is eng alsof het een millenium falcon is ...eng goed.. thanks Redux! Greetings V.

Gewoon. Top!!!

Wat een top bedrijf, goeien service plus de build was gewoon perfect, niks op aan te merken zeker aan te raden om hier te kopen. A260build

Snel besteld, sneller in huis.

Goede prijzen, leuke website, en snelle bezorging. Eerste keer dat ik hier bestel, en zeker niet de laatste.

Nagyon jó

Rendeltem egy gépet és egy monitort tőlük, minden megjott időben, szépen. Királyok a srácok

• Ajánlnál minket? Yes

pc die ik gekocht heb is gewoon een beast(super mooi)

a315 <3

Snelle, uitstekende levering

Maandag besteld en ondanks koningsdag vrijdag in huis. Ik kreeg vrijdag een mailtje dat de pc klaar was en verstuurd werd. Toen verwachtte ik de PC ergens in het weekend te ontvangen, maar dat was al vrijdag avond! Aan de PC niets aan te merken, alles is super strak gecable managed!

Erg tevreden

Top product en snelle levering.

Goed en snel advies en levering

Wij waren op zoek naar een eerste gaming pc voor onze zoons. Deskundig en eerlijk advies gekregen. Zelfde dag besteld, volgende dag pc al in huis. Hier 2 gelukkige tieners.

Supergoed

PC besteld savonds laat voor ene feestdag met wachtijd 3-5 werkdagen. Vervolgens kreeg ik hem netjes verpakt 2 werkdagen later in huis. Werkt perfect! zeer blij met mijn aankoop en de snelle levering.

Prima bezorging

Product besteld en de volgende dag in huis. Zoals het hoort! 5/5

Erik

Ultra fast shipping, good prijs,

Goede kwaliteit en ook nog eens niet al te duur!

Over het algemeen vind ik jullie bedrijf/site super, ik heb laatst nog iets gekocht voor een goede prijs alleen de verzendkosten die erbij kwam vond ik een beetje veel.

Top quality

Sneel verzenden,goed service

Het is de beste cite naar mijn mening ik had en pc gekocht en het kwam binen 2dagen en je krijgt ook en gerantie erbij hoe leuk is dat

Snelle surves en geen schaden

Aardige mensen

Super bedrijf

Ik kan aleen maar zeggen koop dingen bij redux gaming echt een top bedrijf snel verstuurd en de volgende dag bij uw thuis

Super serivce.

Ik heb mijn pc laten repareren bij Redux Gaming en heb hier een hele goeie service ervaren. Mijn pc was na een half uur weer helemaal klaar om mee te nemen naar huis. Super gedaan.

Toppie! Suuuuper snelle levering

Ik heb hier wat besteld voor mijn partner. Ik was wat laat met bestellen aangezien ik het binnen een paar dagen nodig had. Op zondag besteld en ik had het maandagavond al binnen! Dat is echt top. Bij de meeste bedrijven heb je het vaak pas midden van de week als je in het weekend besteld. Mijn partner was er heel blij mee, gelukkig had ik het goeie uitgekozen want ik heb er zelf niet zoveel doel over haha. Thanks Redux gaming.

Altijd snel en correct geprijsd

Ik shop enkel nog bij redux. Fijn, betrouwbaar, snel en behulpzaam hele fijne shop! Ook problemen worden snel opgelost moesten die er zijn

Echt geweldig

Op maandag een pc besteld op dinsdag was die savonds binnen natuurlijk maak je een hamer niet vrolijker als met nieuwe electronica gelijk alles aangesloten en spelen maar wat een geweldige mooie pc stil snel ga zeker meer hier bestellen wil ik upgraden of een nieuwe pc

Nieuwe msi pc gekocht top !

Fijne site, goede service

Alle items netjes ingepakt. En de volgende dag in huis.

Wat een gedoe

Goedemiddag, Ik schrijf nooit slechte recencies, maar deze keer is het echt van de zotte. Ik heb 2 maal een bestelling moeten doen voor een computer, omdat mijn 1e bestelling was zoek geraakt.. Helemaal geen probleem dat regelen we wel achteraf na dat de bestelling terecht was dacht ik. Dagen lang de live trace in de gaten gehouden van de 1e bestelling en achteraf werd het naar een heel ander adres gestuurd. Direct contact opgenomen met Redux gaming om door te geven dat het helemaal fout gaat. Ik heb zelfs met DHL gebeld om de pakket tegen te houden, maar dat moest via Redux gaming gemeld worden. 14 dagen later nog steeds mijn 550 eu niet ontvangen. Ik zou een formulier toegezonden krijgen waarin ik kon aangeven dat ik de bestelling niet heb ontvangen en op die manier mijn geld kon terug krijgen. Vandaag vanaf 16:00 contact met ze geprobeerd op te zoeken, maar word de heletijd uit de lijn geknikkerd na 20 minuten wachten. Als dit niet snel opgelost word, dan ga ik juridische stappen ondernemen. Dit heb ik waarlijk nog nooit meegemaakt in mijn leven.

Super goede pc

Werkte top en helpt heel erg, nu krijg ik veel hogere fps op hoge settings

Snelle en goede service

Ik heb een tijdje terug mijn computer gekocht. Je hebt op deze site enorm veel betalingsoptie en duidelijke tools om de juiste PC voor je te vinden. De computer werd goed geleverd en was ook goed ingepakt. Ik ben enorm tevreden over de computer! Goede service en snelle levering!

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.