Had een nieuwe videokaart besteld om 10 uur s’avonds op een donderdag. Netjes de volgende dag was hij verstuurd. Helaas heeft de pakket dienst vertraging en is er een onderzoek ingesteld moeten worden. Hopelijk krijg ik hem nog snel binnen. Hier kan Redux zelf niks aan doen helaas zijn ze afhankelijk van de pakket bezorgers.

Alles wat ik verwacht is gelukt

De pc is heel aangekomen en ruim optijd. Er stond 3-5 werkdagen en kwam al na 2

Goede service, geweldige pc

Ik heb de i130 PC besteld en deze werkt super, zeker voor de prijs. Ik heb goed contact gehad met de klantenservice, ze hebben me goed en vooral snel geholpen.

Slecht

Een computer hebben gekocht in 8 maanden tijd 4 keer terug gestuurd. Ze konden het probleem niet vinden. Na 4 keer konden ze het probleem wel vinden. Ben ik mijn computer 3 maanden kwijt voor reparatie . Mondeling beloven ze alles maar wordt het niet waargemaakt. Ze denken niet in oplossingen het bedrijf. Slechte communicatie. Ik ben heel erg teleurgesteld. Je koopt eigenlijk een ondeugdelijk product.

Zeer Postieif

Heb onlangs een gaming pc bij redux aangeschaft een hij heeft gelijk bevallen. Alleen sinds ik ook muziek produceer is het voor mij toch belangrijk nog een enkele upgrades uit te voeren. Maar verder heb ik geen enkel slecht woord over het redux team te zeggen! Goeie kwaliteit prijsverhouding, (zeker in de tijd dat ik hem aanschaft toen videokaarten onbetaalbaar waren. Hoge kwalitieit, snel bezorgd en dus zeker een aanrader wat mij betreft! Joost van Noortwijk

EVGA gamer pc “ product om van te dromen!”

RTX kaart 3070 TI EVGA boven verwachting! En met de RGB maak je het apparaat helemaal compleet. Echt een plaatje! Volgende PC wordt weer bij REDUX prijs/kwaliteit is top!

goed voorelkaar

mijn evaring bij redux gaming is dat ze alles heel goed voorelkaar hebben als je iets wilt kopen zie je gelijk de voor en nadelen in 1 oogopslag dat kan best handig zijn met het vegelijken van verschillende producten de kwaliteit is ook uitstekend

Matig

Ik heb afgelopen week bij jullie een pakketje besteld, dit is ook volgens jullie pakketdienst afgeleverd. Nou is dit helemaal niet waar en is er nooit een pakketje afgeleverd, al heb ik wel de mail gehad van DHL. Er is dan ook geen kaartje in de brievenbus gedaan met een eventueel adres waar het pakketje is afgeleverd. Dit vond ik dan toch wel erg storend anders was het namelijk de volgende dag geleverd wat top kwaliteit zou zijn.

Snel geholpen

Geweldig!

Heb er lang over zitten te twijfelen om een pre-build te nemen. Maar met Redux kan het niet beter! Het is een plug en play pc, dus makkelijker kan niet. Ook de levering was snel en netjes! Ben erg tevreden

Een positieve ervaring

Ik had een processor besteld maar het kwam zonder koeler echter bleek dit een probleem van redux te zijn ik had een mailtje gestuurd en na 10 minuten kreeg ik een mailtje terug waarin stint dat ze een foutje hadden gemaakt en kreeg direct een koeler opgestuurd volgende dag in mijn pc gebouwd. Bedankt Redux team!

Een goede pc voor een goede waarde

Ik hen een pc gekocht bij redux en hij werd op tijd geleverd en als werkt na behoren, wat zeer fijn is.

Snel bezorged

Hij was snel bezorged hij kwam heel aan en ik moest aleen een stekker in de muur doen en een paar van mijn kaabels er in en ik was klaar

Goede service en snel

Toevallig was er een onderdeel niet meer op voorraad toen ik bestelde maar alsnog kreeg ik mijn pc twee dagen later. Perfect

Een super snelle service

Redux Gaming heeft een super klantvriendelijke service waarbij de producten snel geleverd worden. De producten worden netjes en veilig verpak zodat deze veilig aankomen. Ontzettend tevreden met deze service!

Goede service snel bezorgd alles is goed verpakt hele goede uitleg voor je pc had om 16.00 vrijdag de pc besteld was er de volgende dag al binnen voor 11.00 echt tot bedrijf

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Ik had mijn pc de volgende dag. Aanzetten en gamen.

Gewoon geweldig

Ze leveren als verwacht. Ze bieden kwaliteit aan. Gewoon een uitstekende winkel. Na levering kreeg ik nog een mail om te vragen of alles naar wens was.

Computer werkt perfect, echt naar wens!

Ik bestelde de computer bij Redux Gaming. Enorme goede support en de pc werkt ook echt perfect! In het begin had ik wat fouten gemaakt, maar ze waren niet te beroerd om mij te helpen. Al met al nu een enorme goede deal gepakt!

Great shop

Computer was delivered very quickly and is running super smooth. Website was useful for making a choice.

Alles naar verwachting top pc en top bedrijf.

Pc doet het goed alle onderdelen zijn top en snelle bezorging en goede klantensevice.

Service naar verwachting

Het bestellen ging van A tot B soepel. De levering was ook zoals aangegeven netjes de volgende dag.

Super snel geleverd en extreem goede kwaliteit!

Ik had een pc gekocht hier op redux en was al in een dag geleverd geen schade en goed track systeem Ps bedankt voor deze goede ervaring bij redux gaming ! Ik koop hier gouw nogmaals!

Top ervaring, goede producten!

Ik heb hier een pre-built besteld. Deze kwam netjes op tijd aan en het was werkelijk plug en play. Top product en topservice.

Ik heb een pc besteld afgelopen week! De i130! Werkt perfect mooie pc werkt perfect!. Ik raad de pc zeker aan voor games en andere stuff!!. Wessel

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.