Kamehameha goed

Pakket werd snel geleverd. Alles compleet. Het was leuk om het figuurtje zelf in elkaar te zetten. Goede kwaliteit en mooie afwerking. Aanrader.

Goede communicatie, snelle en zeer correcte verzending.

Vrijwel direct na de bestelling te hebben geplaatst een ontvangstbevestiging ontvangen van Redux Gaming, niet lang daarna een bericht in ontvangen dat de bestelling afgegeven is aan een vervoeder en de volgende dag ontvangen. Alles pima verpakt in originele dozen die verpakt waren in een grotere doos met opvulmateriaal zodat eea onbeschadigd aan komt, was enigszins verbaast hoe goed verpakt eea was voor de waarde van de bestelling, well done!

Een en al perfect.

De service was extreem snel, had de PC in de ochtend gekocht en de avond erop meteen gekregen. Was echt verrast en enorm blij, meteen uitgepakt en meteen een mooi plekje gegeven. de games meteen erop gedownload die ik momenteel speel en tot nu toe alleen maar goed gebruik van gemaakt. Na school, voor werk, na werk en op m'n vrije dagen. Elke game runt perfect, meteen mijn tweede scherm erop aan gesloten dus voor nu wel blij met mijn gehele setup waarvan ik al van kleins af aan van droom. Dus enorm bedankt! De PC: Redux Nova A57X R46

Redux oplichters

Omdat Redux een doorstart heeft gemaakt is mijn garantie op een 7 maanden oude videokaart niet meer geldig. Uit 'coulance' mag ik ZELF betalen voor een RMA onderzoek en ook voor de verzending heen en weer. Let er op met wat voor aso's je zaken doet. Voor mij was dit de laatste keer.

Hele goede service meteen op me mail gereageerd komt heel aan het doet goed geef jullie een 10

Uitstekent

Pc was niet beschikbaar EB stond op de się dat het 3 tot 5 werk dagen zou duren maar ik kreeg mijn pc al maandag en ik had zaterdag besteld. En de pc zelf echt mooi en werkt goed.

Snel verstuurd, goed ingepakt, updates in je e-mail.

Gewoon perfect

Snelle verzending

Goede service!

Na prettig contact werd mijn bestelling snel geleverd, echt top!

Super winkel

Ik heb een pc samen laten stellen. Erg snelle levering. Perfect en veilig verpakt! Prijs / kwaliteit hoogwaardig. Ben super blij met mijn nieuwe pc. Iedere keer weer.

besteld maar niet ontvangen

de service 'avondbezorging' lijkt een prettige: dan ben je meestal thuis. Helaas de DHL bezorger ook: 1e dag gemeld: we staan vanavond bij u aan de deur ......; helaas: half 11 melding: bezorging verhinderd: nieuwe bezorgtijd: volgende avond: idem, dito hetzelfde: resultaat: na 4 keer tevergeefs een avond wachten: geen computer!

geweldig

de service was heel goed, personeel was aardig. product werkt heel goed ben er heel blij mee.

Geweldige service

Ik heb om 10 uur iets besteld en ze hebben het netjes dezelfde dag opgestuurd! Communicatie was ook top! Echt een aanrader

Voor de eerste keer een game pc

Ik heb voor het eerst een game pc gekocht en ben er echt blij mee

Super geholpen

Mijn zoon was super blij met zijn game pc echt zo mooi en goed geholpen

Top computer qua prijs kwaliteit.

Ik ben over het algemeen zeer tevreden van deze computer. Wel heb ik pas toen ik die besteld had gezien dat die alleen maar ethernet heeft en je ergens een optie had voor aan te duiden dat die ook wifi heeft. Ik moet zeggen dat ik deze optie volledig over het hoofd heb gezien en het beter zou zijn als deze optie wat duidelijker staat aangegeven. Ik heb dit opgelost door dit er zelf in te steken via een usb stick met wifi adaptor van asus.

Ze lijken leuken mensen maar ik heb heel slechte geluk gehad

Ik wou een van zijn bureau's kopen maar de website werkte niet voor een lang tijd ik kon niks kopen maar na een tijdtje zag ik dat de bureau weer was en dat ik het nu wel kon kopen, ik kocht het en na een dag was het thuis maar ik begon de bureau te monteren maar ik zag de bureau blad en het was kapot. Ik heb nu wel contact mee gehad met ReduxGaming en ben blij hoe snel ze me hebben geholpen.

Ik heb een pc besteld en hij werkte perfect ook zat er een muismat bij heb ik erg van genoten

Ik heb een pc besteld bij hun en het de bestelling kwam al na 1 dag hele goede serves en ook mijn rgb deed het niet zo goed maar toen stuurde ik een mailtje en was het binnen 5 min gefixt daarom raad ik redux gaming aan!!

Ik bind dat echt top is bij hun ze helpen je heel goed

Laats heb ik een pc gekocht en hij is ten eerste al super goed voor de prijs. Ook de service super goed, je werd goed ge informeert via mail en soms via Sociale media;) Toch de beste winkel waar ik mijn game snufjes tot nu toe heb gehaald.

Weet wat je koopt

De bestelling alles was top alleen kamp ik nog welleens met graphische kaart problemen 4070 nieuwe series heeft blijkbaar wat problemen. Voor de rest top service. Dus voor de volgende zou ik goed kijken wat je koopt. Nieuwe serie graphische kaarten zou ik voorlopig niet halen.

Geweldige kwaliteit

De psu werkt als gegoten.

nog niet ontvangen

de prebuilt pc heb ik nog niet ontvangen

Slechte verzendtijden

Gamedesk besteld, maar kwam ipv vrijdag of zaterdag, pas maandag aan. De klantenservice verschuilt zich achter DHL, terwijl ze zelf het pakker nog in hun magazijn hebben liggen. De doos van de desk was voorzien van een stevige laag stof en de Quality Control sticker van 2021 zegt genoeg. Gelukkig was de inhoud onbeschadigd en kon ik eindelijk de boel opzetten.

Waar blijft mijn computer

Online bestellen lukte niet wat de 1 tb extra kon niet bijgevoegd worden op de site wel maar bij het afrekenen stond het er niet bij. Toen 2tb extra gekozen en besteld (binnen 24u). Dus niet. Vorige week besteld en nog niks in huis

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.