Ik heb veel mooie spullen besteld zoals een mooie muis en nog wat meer.

Het is perfect. Toen ik de bestelling had geplaatst kreeg ik gelijk een mail van dat mijn pakket onderweg is. Het pakket was de volgende dag al aangekomen.

Bestelling zeer snel ontvangen !

Ik ben heel tevreden van de producten die ik heb aangekocht bij jullie.

Door de producten die ik bij jullie heb aangekocht gaat het gamen veel soepeler. Daarom raad ik het aan veel gamers aan.

Snelle levering goed product

Goede beschriiving op site, goed kunnen kiezen en bestellen, volgende dag al in huis, alles keurig verpakt en bijgesloten

Zeer mooi bak

Goede kwaliteit

Goed product

Goede producten en snelle levering

Top service!!

Jullie zijn net weer gestart, dus was beetje huiverig. Maar jullie hebben supersnel gereageerd op mijn mail en binnen 2 dagen hadden wij de PC in huis. Goede prijs kwaliteitverhouding, blik van puber bij ontvangst onbetaalbaar!

Snel

Mijn computer was kapot gegaan en had snel een nieuwe nodig, door redux had ik binnen 3 dagen een nieuwe goeie pc

Super slecht

2 weken terug een bestelling geplaatst. Ze melden het pakket aan bij DHL, maar verder komt er niets van. Dit is een scam. Bestel er niet.

Pc is nogsteeds niet binnen geen reactie van mensen.

Ok heb donderdag 22 mei een gaming pc besteld. Hij zou maandag of dinsdag binnen komen maar hij is er nu nogsteeds niet. Ik zie in hun community server (discord) dat er nog een update moet komen. Daar wacht ik sinds dinsdag ook al op. Ik hoor van mensen die eerder een pc hadden besteld dat die goed beviel. Dus ik geloof wel dat redux nog gaat leveren maar wie weet.

Opgelicht en belazerd

Ik had via mijn Creditcard afgelopen zondag een betaling gedaan voor een racestuur en vloermat ter waarde van 278 euro. Bezorging zou 1 dag duren. Er werd gezegd dat het product op voorraad was en morgen zou bezorgd worden. Ze hebben een annulering mogelijkheid per email, maar je kan via telefoon, live chat en email geen contact leggen. Heb zelfs via Discord app geprobeerd maar ook daar geen antwoord. Het bedrijf heeft sinds het moment dat ik contact probeerde te leggen geen enkel contactpersoon aanwezig en beantwoord geen vragen. De artikel die ik bestelde verdween de volgende dag op de website daardoor een uur op de lijn gewacht om te annuleren, maar helaas nemen ze niet op. Het lijkt erop dat ze al lange tijd wisten dat het niet goed ging en verzwegen het om meer orders aan te nemen. Vervolgens is er een radiostilte en krijg je niks meer te horen. Rolluiken op de vestiging naar beneden, niemand die werkt. De eigenaar die CS GO zit te spelen, en gesponsord streamers die gefrustreerd zijn. Iedereen vroeg om een update via alle social media en apps. Maar niemand kreeg een helder antwoord.

Opgelicht!

Mijn zoon bestelde op 19 mei een Gaming computer. Daar had hij lang voor gespaard, geld van zijn eerste baantje en het was een weloverwogen aankoop (à € 879,-). We zijn 1 week verder. Hebben niets ontvangen, krijgen geen statusupdate (behalve het vage bericht op de website) en ik kom met geen mogelijkheid in contact met de klantenservice. Heb alles geprobeerd, telefonisch, e-mail, chat. Hoe meer negatieve reviews ik lees hoe meer de alarmbellen gaan rinkelen dat er hier iets heel erg fout zit. Waardeloos! Ook ik ben teleurgesteld en vooral ook boos. Heb zojuist aangifte gedaan!

Ik zou hier nu even niet bestellen

Ik zou hier nu even niet bestellen. Hun klantenservice wordt overspoeld met vragen en bestellingen worden niet verzonden. Totdat duidelijk is waar dat door komt, is er een grote kans dat je je geld gewoon kwijt bent.

Dramatisch

Ik heb afgelopen zondag een headset besteld met bezorging op maandag. Vervolgens gaat de winkel dicht en is er niemand te bereiken over de status van mijn bestelling, die nog steeds niet geleverd is ondanks dat ik 5 euro verzendkosten extra heb betaald

opgelicht?

Mijn zoon heeft jarenlang gespaard voor een game PC. Omdat hij dit jaar eindexamen heeft gedaan wilde ik hem verrassen door een bedrag bij te leggen. Tot nu toe niks ontvangen, geen reactie van het bedrijf en de status staat op 'verwerkt' bij DHL, maar het is nog niet ontvangen/gesorteerd. Ik baal hier ontzettend van, zeker omdat het voor mijn zoon was. Ik krijg nu tot mijn verbazing een mail binnen 'win 100,- shoptegoed door een recensie achter te laten'. Hoe kunnen jullie zo met mensen omgaan? Eerst laten betalen door vervolgens niets meer te laten weten, niet meer bereikbaar te zijn en niets te leveren. Wat slecht! En wat ben ik hier boos over. Ik ga zeker stappen ondernemen.

Niet bereikbaar

Ruim een week geleden een PC hier besteld nadat onze oude was overleden. Stond bij dat als je voor 23.59 bestelde, deze de volgende dag geleverd zou worden. De volgende werd de status van mijn bestelling veranderd naar 'Wordt gebouwd & geïnstalleerd' een aangezien ik voor avondlevering had gekozen leek het ook echt te gaan komen. Want het bouwen van de PC en het installeren ervan hoeft niet zo lang te duren. Toch werd de PC die dag nog niet verzonden. De dag erna was Hemelvaart, dus logisch dat er dan ook niets mee gebeurd. De hoop was nu gevestigd op vrijdag. En toen op zaterdag, maandag en dinsdag besloten om vriendelijk een mailtje te sturen met de vraag hoe het er mee stond. Hier kwam geen reactie op. Dus woensdag via WhatsApp een berichtje gestuurd en een paar uur later ook via de chat op de site geprobeerd. Op beide geen reactie. Toen ben ik maar gaan bellen, maar na 2x 1,5 uur in de wacht te hebben gestaan, om vervolgens te horen dat ze de verbinding verbreken omdat het 'langer dan verwacht duurt om u te woord te staan' was ik er wel klaar mee. Weer via alle kanalen een bericht gestuurd om te zeggen dat als de PC niet op donderdag geleverd kon worden, dan ze de bestelling konden annuleren. En wat denk je: nul reactie en ook geen PC. Als je een goede reden hebt waarom dingen niet geleverd kunnen worden zoals beloofd, dan communiceer je dit naar je klanten. Als er in plaats daarvan dan complete radiostilte valt, dan is dat gewoon verdacht. Ik zou er zeker nooit meer iets bestellen en het niemand aanraden dat wel te doen!

slecht

ik heb voor een goeie zooi geld dingen besteld en bijna een week later status uw bestelling wordt verwerkt, terwijl er stond volgende dag bezorgd bij alle producten. inmiddels 3x gebeld en 4 mails gestuurd niks werd beantwoord of opgenomen. schandalig voor zon bedrijf!

Pc besteld en betaald, nog niet geleverd?

Na een aantal weken was het order eindelijk verwerkt, kreeg al een tracking nummer door van DHL(status van zending blijft al een paar dagen ongewijzigd)echt triest vooral voor mijn zoontje :-(

Pc besteld en betaald, nooit geleverd

PC besteld en netjes geld overgeschreven.Het bleef echter weken duren en status 'verwerkt en word gebouwd' veranderde niet.Mail gestuurd, smoes als antwoord was ' hij word morgen geleverd' we zijn 3 dagen later, nog niks gezien!Ik wil mijn geld stante pede terug!!Maar ze zijn niet meer te bereiken aldus de website.Maw ik ben gewoon OPGELICHT!!!

Geen contact mee te krijgen

Niet geleverd en ook geen bericht over redenen of wanneer het product wel komt.

Goede PC

PC werkt goed, levering duurde langer dan verwacht maar verder was de service prima.

Perfecte deals, goede prijs

Een van de beste websites voor gamers, de prijzen zijn heel goed voor wat je krijgt

PlayStation 5

Zeer te blij met mijn bestelling en zeer goeie klantendienst. Na 2 dagen had ik mijn bestelling en was zeer zorgvuldig in gepakt. Meer dan voldoende bescherming. Zeker een aanrader.

Onbereikbaar, komen levering afspraken niet na.

Twee monitoren voor €638,- besteld en zouden zogenaamd een dag later geleverd worden. Tot op heden geen track and trace code ontvangen en telefonisch zijn ze NIET bereikbaar. Stond gisteren een uur lang als 1e in de wachtrij. Vandaag om 09:00 gaan ze open, dus bel ze ook op 09:00 op en sta nog steeds als 1e in de wachtrij en na een anderhalf uur wordt er opgehangen. Dit is onacceptabel en absoluut onprofessioneel. Ik zou toch maar heel gauw de bedrijfsvoering tegen het licht aanhouden want als jou dit als consument zou overkomen zou je dit ook alles behalve prettig vinden toch? Waarom doen jullie dit dan wel naar ons toe? Ookal staat dit bedrijf via Tweakers aangeschreven, altijd even naar de reviews kijken voordat je wat koopt. Die liegen er niet om en geven vaak dezelfde klachten aan, zie Kiyoh, Google en Tweakers reviews. Ik beroep mij op de 14 dagen bedenktijd en wil z.sm. mijn geld terug. Mocht ik vandaag geen reactie krijgen zullen er juridische stappen ondernomen gaan worden.

top bedrijf!

super blij met mijn Redux Gamer A56 R36 vandaag besteld is ook morgen in huis, ik ga hier zeker nog wat bestellen

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.