Slecht

Super slecht pc is aangekomen doet nada nu kan ik hem weer terug sturen ... grappigste van het hele verhaal is dat mijn broertje precies her zelfde had .. dat wat ik erg apart vind

Vandaag besteld, morgen in huis

Bij een ander webshop besteld, na een week nog niks binnen. Reductie besteld meteen de volgende dag gamen!

Snelle levering en heel mooi product!

Op zondag besteld en volgende dag netjes geleverd! Product zit mooi verparkt en werkt naar verwachting!

Bellen en vrijwel meteen ophalen

Thrustmaster TS-PC was ik naar opzoek. Niet alleen was Redux de goedkoopste, ook kon ik na de bestelling in de webshop vrijwel meteen ophalen. Vriendelijke medewerker. Super!

Echt super goed en vriendelijk

Ik bestel een muis mat en meten een mail het was op het verkeerde adres ik stuur daar een mail over in 1 uur tijd was het al weer veranderd naar het goede adres wow echt bizar en ook maar 1 dag lever tijd

Prima webshop

Duidelijk en gemakkelijk betalen ne een goede klantenservice!

Top echt top

Super goede service snelle levering gewoon echt uitstekend zou het zeker aanraden

Prima ervaring

Snelle en nette levering alsmede vlot contact mogelijk. Als erg prettig ervaren.

Ze geven goede support!

Ze geven je goede support als het moet. En ze behandelen snel je mail. Goede klantenservice!

Zeer tevreden over kwaliteit en service

Xbox series X

Mijn xbox series x werd heel snel geleverd en de doos was helemaal in tact

Bestelling te laat/niet geleverd

Nog steeds in afwachting van mijn zending welke zoek lijkt te zijn bij DHL.

Altijd tijd voor advies

Wij hebben een tijd geleden een game pc gekocht bij Redux gaming. Het was een instapmodel en het was nu tijd om hem te upgraden. We hadden er flink wat vragen over maar zijn goed geholpen. Dat was een fijne ervaring. Bedankt daarvoor Redux gaming!

Snel, service en kwaliteit.

Inmiddels meerdere bestellingen bij Redux Gaming geplaatst. Fijne communicatie met de medewerkers en duidelijke instructies bij de aflevering van de producten. Kwaliteit van de game computers en apparatuur zijn prima, vooral in verhouding met de prijs. Daarnaast is het uitzonderlijk dat Redux Gaming werkt met acties en leuke extra's bij je bestelling. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis games en RGB muismatten. Dit zie je niet overal terugkomen.

Super PC!

De PC die ik kocht is was uit de Special reeks, prijs-kwaliteit meer dan top in orde. De enige reden waarom ik 9/10 of 4.5 sterren geef ipv 5 is omdat de support enkel van 9u tot 17u is. Dit maakt het moeilijk voor mensen die fulltime werken om sneller geholpen te worden telefonisch. Echter reageren ze wel snel via mail dus is dit niet een heel groot probleem. Is zeker een aanrader, al zeker voor mensen met ietswat aan PC kennis of gaming die zoeken naar net dat ietsje meer.

Behulpzaam

Behulpzaam. Je word goed geholpen als er vragen zijn. Pc is een fijne pc voor een mooie prijsje lekker kopen niet veel na denken

Geweldige service

Hier een gamingset gekocht Snelle levering de volgende dag al in huis ondanks dat de bestelling pas om 5 uur gedaan was Bij installatie bleek de videokaart stuk te zijn Contact opgenomen met het bedrijf Mochten de computer (kosteloos)terug sturen zodat hij gemaakt kon worden Wij hebben ervoor gekozen de volgende dag langs te gaan Moesten er wel bijna 400 km voor rijden maar wij hebben er meteen maar een middagje Sittard aan vast geplakt Computer is netjes gemaakt en werkt naar behoren Thanks daarvoor !

Goede pc vertraagde levering

Ben heel blij met de pc alleen de levering was wat vertraagd en had ook moeite met hun te contacteren maar na een mail te sturen kreeg ik vrij snel antwoord en de leverdatum van de pc

Echt top service. In de avond besteld en de volgende dag al in huis. Producten zijn ook van goede kwaliteit!

Goede pc voor en speciale prijs met de special edition, en een ruime aanbod waar je blij van wordt! Verder vind ik het erg voordelig dat ze er ook nog een spel bij doen, dus zeker een aanrader voor een aantrekkelijke pc. Sociale en aangename collega’s. Waar voor je geld.

Bestelling geplaats, 3 tot 5 dagen bezorgd, binnen op de 4de dag, geweldig

Hoede service goede levering gijs is een legend

Super bedrijf laatst een pc gekocht en alles is top kwaliteit snelle Klantenservice

Top ervaring!

Ik had 4Mei na 4 uur in de middag een videokaart besteld, volgende dag nog thuisbezorgd via avondlevering!, daarbij zijn de prijzen en producten goed, al met al een dikke 5 sterren voor Service, Prijs & Kwaliteit!

Videokaarten bestelling gedaan super snel in huis super verpakking echt geweldig zeker nog un keer bestelling maken

Over Redux Gaming

Redux Gaming wilt niet de zoveelste prebuilt game PC aanbieder zijn. We proberen ons écht te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, service, exclusieve content en community. Je koopt bij ons niet alleen een kwalitatief hoogstaand systeem. Je koopt kennis, zorgeloosheid en – hopen we – nieuwe vriendschappen. Zo investeer je niet alleen in een game PC, maar ook in je eigen toekomst als PC gamer. Ons motto? Zouden we zelf niet trots zijn op een systeem, dan verkopen we het niet.