Zeer snelle levering tegen een wel zeer concurrerende prijs!

Zeer snelle levering en de prijs was de laagste die ik ok internet kon vinden! Het ging om een Gardena hand kooimaaier 400 C, die ook zeer goed uit de beoordeling kwam!

price was up

as usual

Snel

Alles klopt en super snel binnen

Teleurstellend

2 spuitbussen Laxan spray deden het niet, heb daar over gemail geen reactie. Irritant! Koop daar niet, je hebt er alleen maar werk aan. Dat betekend dat ik ze binnen 14 dagen terug moet sturen, in een doos moet doen weg moet brengen, enz. Dat kost me 3 uur dus ik laat het wel zitten. Het was duidelijk dat ze het niet deden want als je ze beetpakt kon je ze zo inknijpen. Slechte kwaliteitscontrole, zijn duur want ik moet dan weer arbeid steken om zaken terug te sturen.

Service was prima!,!binnen 24 uur in huis perfect.

Mijn ervaring in een woord perfecte service.

Snel en goed

Snel en goede Kwaliteit

Snel verzonden

Discreet verpakt

waardeloos

ik heb 4 keer een email gestuurd dat ik een fout gemaakt heb in de bestelling en tot op heden geen antwoord ontvangen.

Maken waar wat ze beloven

Mijn bestelling werd netjes verpakt op tijd geleverd.

makkelijk en snel

Via de website snel kunnen vinden wat ik zocht en besteld, 2 dagen daarna binnen.

Schneller Versand, gut verpackt . Gern wieder.

Vlotte service

De monkeyfan die ik kocht werkt prima , de prijs schappelijk en de bezorging was snel , de comunicatie daar omtrent voortreffelijk. Het pakje werd netjes bij het afhaalpunt geleverd zonder vertraging.

Moet nog installeren

Moet nog installeren

Goede prijs en snelle levering

Na een eerdere goede ervaring wederom bij deze site besteld. Prijs is voordelig en het artikel werd super snel geleverd.

Prima snel bezorgd

Prima snel

super

het was goed snel in huis :)

Goede en snelle service

Mooie spullen en vlg dag in huis

Goede prijzen en snelle service

De ervaring is dat de prijzen lager zijn dan gemiddeld en een goede en snelle levering!

Een winkel die het aanbevelen waard is.

Professionele klantenservice en betaalbare prijzen, maar ik ben niet tevreden met het gekochte product.

Great

Received everything I ordered, again(second order). Trustworthy.

Snel juiste artikel geleverd

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Snelle levering, overzichtelijke website

Helemaal tevreden! Het product dat ik zocht was makkelijk te vinden en het bestellen ging ook eenvoudig. Levering was netjes de volgende dag, zoals beloofd op de site.

snel en goed, zeer goed bedrijf.

zeer goed

top