Goede webshop voor Wolf-Garten.

Met meestal de laagste prijs en bijna het hele assortiment. Er is geen merkenfilter en zoeken op W-G laat alleen een ijskrabber zien, kies Sorteer op : Titel Z-A, dan komt W-G vooraan.

Prima service en goede kwaliteit

Goede webwinkel

Precies zoals een webshop moet zijn !

Duidelijke webshop met mooie producten en goede prijsstelling. S'middags 4 uur potten besteld en een dag later 12.30 uur bezorgd. Goede kwaliteit, zoals beschreven.

Goede prijs, goede levering

Eenvoudig besteld, goedkoper dan elders, snelle levering.

Ging prima.

Prijs is oké en snel geleverd.

Good

I recommend this shop

very good suppliers for many years I buy agrawool material from them . Fast shipping and great customer service! Good guys !

Ja super man!

Ruimste voorraad aan Organische product(lijn)en, en de beste prijzen. De service is al helemaal top notch. Van extra goodies tot snelle en adequate communicatie! En voor 17:00 besteld, word daadwerkelijk de volgende dag al geleverd! Stelletje groene commandos, Echt betrouwbaar deze onderneming. Best shop of the nation.

Vlot en snel

Duidelijke website, vlot navigeerbaar. Snelle en correcte levering. Alles perfect. één klein minpuntje. Als zakelijke klant zou de btw op de factuur moeten verlegd worden en dat is via de webshop niet mogelijk.

All4plants:10/10. Dhl: 4/10.

Zeer snelle versturing en correct verpakt . Nadeel: op de site staat dat ge moet betalen voor thuislevering(normaa), maar dat DHL het dan zomaar afgooit op een depotplaats en ge er zelf nog eens achter kunt gaan is er over. Ook niet de minste verzendkosten trouwens. All4plants een dikke 10, koerierdienst een magere 4.

Goed.

Alles was naar wens.

Goed advies over product

Ik had extra info nodig over gebruiksaanwijzing product. Opgebeld en prettig en deskundig geholpen.

Snel, goed

Fijn dat ze zo’n goede selectie van producten hebben!

Snelle levering.

Eerste test met buisventilator is positief. Duurzaamheid zal later blijken.

Snelle service en ook de bevestiging van de betaling.

Goed verpakt en mooi op tijd!

Helemaal goed

Vriendelijke behulpzame mensen en niet onbelangrijk goede producten

Altijd top met levering van producten

Geweldig jongens, en keep up the good work.

Uitstekende service

Snel besteld, snel geleverd, kwaliteit en prijs staan in verhouding!

Heb jaren terug hetzelfde gekocht als nu, Product van uitstekende kwaliteit, werken nog steeds, Vandaar weer besteld op de webshop

Good prices, fast delivery

Bought mole repellent. This shop had a lowest price. Delivered in 2 days.

Goed Bedrijf! Goede Service!

Na een telefonisch overleg met het bedrijf of ik een grote order kon plaatsen heb ik 2 grote aankopen van Secret Jardin Cosmorrow LED-Lampen gedaan. Ik werd vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan, ik kreeg informatie over de levertijd en daarbij ook nog een goed advies wat resulteerde in mijn 2e aankoop. De LED-Lampen werden zeer snel geleverd. De kwaliteit is uitstekend, ik heb alle lampen getest, er zijn geen mankementen en de lampen zien er puntgaaf uit. De prijs is erg goed (de laagste van Nederland). Ik kom hier zeker terug en ik beveel dit bedrijf aan!

Superbedrijf

Snelle afhandeling en nog snellere levering erg tevreden !

Alles goed ok

Ok

Prima, product besteld en redelijk vlot geleverd

N.a

Rangeerweg 6