Uitstekend.!

Alles zag er goed uit en de koekdoos, beschuitbus en rijstwafelbus zijn al in gebruik. Voldoet zeker aan mijn verwachtingen.

Mooi en degelijk

De eerste indruk is: mooi en degelijk, ik hoop dat ze mooi blijven bij gebruik in de vriezer, magnetron en vaatwasser. Mijn oude goedkope bakjes werden nl heel lelijk.

Geweldige service en nog betere bakjes!

Wat een onwijs fijne bakjes zijn dit! Van elke lijn wel iets gekocht en het blijft me verbazen hoe fijn alles in gebruik is. Na een beschadigd bakje gehad te hebben kreeg ik al gauw te horen dat ik dit zelfde bakje gratis bij mijn volgende bestelling zou krijgen. Hiermee is mijn mening dat de service geweldig is! Al met al echt super producten! :)

Geweldig!

Wat een heerlijke doosjes, passen netjes op elkaar en kunnen in magnetron en vriezer.

Iets te klein uitgevallen

Dacht dat er een half brood inpaste maar de doosjes waren te laag jammer maar helaas , nu voor andere toepassing in gebruik. Volgende keer brood ff nameten en niet op de afbeelding afgaan

Gewoon goed

What you see is what you get

Goede service en producten met een hoge kwaliteit.

Ik ben een groot gebruiker van lock&lock. Producten blijven veel langer vers. Is milieuvriendelijk en ruimte besparend.

Ideale smoothie beker to go

2 smoothie beker(600 ml) to go aangeschaft. Ideaal. Makkelijk mee te nemen en lekvrij. Top product.

Topdozen

Superfijne doosjes met goede afsluiting en top snelle levering!

Geweldige aankoop

Ben zeer blij met mijn geweldige aankoop. Prijs kwaliteit. Top! En mijn voorraadkast ziet er prachtig uit en de inhoud is beschermd.

Prima bakjes voor een mooie prijs

Snelle levering en prima spullen bij lock&lock altijd.

Very good quality and exceptional good price.

Order was delivered at a reasonable time, very much satisfied.

Stevig product en snel geleverd, super blij mee!

Goede levering en fijne bakjes!

Heel blij mee

Snel bezorgd, goed verpakt en top product

Heel blij met mijn set. Stevige bakjes die doen wat ze moeten doen. Enige minpunt is dat je ze niet in elkaar kan stapelen.

Heel goede ervaring

Super producten en super service! Ik bestel regelmatig, nooit genoeg bakjes om alles te organiseren haha, jullie hebben alles wat ik nodig heb.

toppers

Ben een groot fan van jullie producten, alleen de bezorging vind ik gewoon pet, de ene keer zou ik hem krijgen en dan is er een fout op getreden en duurt het weer 2 dagen langer en meestal is de doos zo ingedeukt dat je duidelijk ziet dat er mee gegooid en geschopt is. De producten zijn gelukkig niet beschadigd, heb er ooit tegen de chauffeur gezegd, en die haalt alleen zijn schouders op, en dan typisch de volgende bestelling aan mijn adres , lijkt het wel of er weer express mee gegooid is. Dit is eigenlijk mijn enigste probleem wat ik heb, niet jullie producten zijn gewoon toppers, maar durf echt niet de glazen schalen te bestellen.

Goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en BPA-vrij

Goed ingepakt ,mooie kwaliteit

Duurzaam matriaal ,ben zeer tevreden

Beste koop

Erg goede materiaal

Ik gebruik de dozen om macarons in te vriezen perfect

Mooie handige vakjes. Goeie service om het op te halen.

Product en klantenservice TOP

Al jaren heb ik lock&lock dozen en ben er heel blij mee. Ik gebruik ze overal voor. Laatst weer wat besteld. Deksel was niet 100%. Maar binnen 2 dagen kreeg ik een vervangende. Super.

In de caravan gebruiken wij ze omdat ze zo goed afsluiten

In de caravan wordt alles snel vochtig. In deze bakjes blijft alles droog en de kast gaat niet ruiken naar alle kruiden en thee.

Oostergracht 3

3763 LX Soest

Over Lock&Lock

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder eten verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van de dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.