Prima bekers, erg handig en veilig in het gebruik.

Je kunt ze makkelijk vullen vanuit een mengschaal of zo. Ik vul er 3 en zet ze met de dop erop in de koelkast. Ik kan de smoothiebeker vòl meenemen. Als ik het wil gebruiken schud ik de beker even en door de handige dop kan ik deze simpel gebruiken. Je lekt niets, het blijft lang fris en lekker.

Fantastisch systeem

Eindelijk een serie bewaardozen die goed zijn en blijven

Accuraat en snel

Al verschillende keren onze voorraaddozen aangevuld. Iedere keer zijn ze snel met leveren.

Snel, netjes, goed product!!

De bestelde spullen zeer snel in huis. Netjes verpakt. Goede kwaliteit vershouddozen tegen een zeer redelijke prijs.

Zo fijn.

Super handige bakjes, alles blijft veel langer fris en goed. Heel handig om je voorraadkast en of koelkast goed georganiseerd te houden.

Top bakjes

Ik was op zoek naar een plastic eierdoos. En die vond ik bij Lock&Lock, daarnaast ook nog hele handige bewaardozen voor groente en fruit. Erg tevreden over bestelling en levering, eenvoudig en vlot

Top gewoon

Top producten en supersnelle verzending. Erg blij met alle bakjes die goed en gemakkelijk open en dicht gaan. Echt een aanrader.

Zeer kwalitatieve en handige potjes.

De verschillende versies van vershouddozen worden dagelijks gebruikt. Handig om mee te nemen naar het werk en school, soep, yoghourt,fruit,... 100% lekvrij! In de frigo duidelijk langere bewaartijd van de inhoud. Zeer tevreden.

In een woord geweldig

Snelle service en geweldige dozen die perfecte sluiting en makkelijk op te bergen.

prima qualiteit, lange levensduur

prima qualiteit, lange levensduur

Goed afsluitbaar.

Ook goed in de vriezer, goed stapelbaar.

Top, goed, makkelijk en ommisbaar

Handige bakjes die goed afsluiten en deksel die er altijd goed opzitten en blijven. Ze kunnen tegen vaatwasser en magnetron, dus ik ben er erg blij mee.

Is mooi spul

Alleen jammer dat voor 50 euro moet bestellen de meeste winkels is 20 euro En dan is het versturen gratis nu ben meer kwijt

Geweldig goede bakjes

De bakjes sluiten heel goed af en zijn fijn stapelbaar. Gebruik bijna niets anders meer!

Mooie producten

Alleen nog uitverkoop-producten gekocht tot nu toe maar ik kom zeker weer in de webshop kijken als ik meer opbergers nodig heb!

Fijne opbergdoos maar niet zo vaatwasbestendig

Fijne dozen maar in de vaatwasser doen ze het niet zo goed. Witte plekken en beschadigd plastic als gevolg

Kan niet meer zonder lock en lock, geweldig product

Ik ben al mijn kunsstof dozen en bakjes aan het vervangen voor lock en loch. Na een keer wat bakjes besteld te hebben ben ik langzaam de diepvries en koelkast bakjes aan het vervangen. Vooral in de vriezer bevallen ze ne erg goed mede door hun model en maatvoering ze sluiten prima. Maar ook voor technische toepassingen gebruik ik ze, vooral de kleinste om electronica onder delen te bewaren. Dus echt overal toepasbaar.

Top producten en service

De stapelbare bakken zijn bij ons niet meer weg te denken. Top producten die heel praktisch zijn en lang mee gaan! Ook bieden ze een top service bij vragen en leveringen.

toppers

gemak zeker die oven schalen hoef niet na te denken of ze in de oven of vriezer of magnetron of vaatwasser mogen. gewoon alle vier. De gewone lock-lockers zijn ook toppers , je etenswaren of snoep etc.. blijft heel vers erin. Zelff mijn kleinkinderen willen alleen die bakjes, want als ze met de tas gooien wat natuurlijk weleens gebeurd, gaan ze niet open.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit spullen, fijn dat de bakjes echt lucht- en waterdicht zijn. Ik gebruik ze dagelijks. Om in te vriezen, om de zelfgemaakte yoghurt te bewaren, voor de kinderen naar school. Mandarijntje dat je in een bakje meeneemt is ook na een halve dag nog zacht en vers.

Top bakjes!

Zo fijn om een kastje vol bakjes te hebben, voor elke gelegenheid de juiste maat. En voor warme restjes de glazen versie!

Gewoon top bakjes

Ik gebruik de bakjes(1.6 liter) als broodtrommel en mijn man en zoon willen niet anders. Normaal spaar ik ze via de supermarkt, maar die actie was er niet, dus via de website van jullie gekocht en dat was helemaal top.

degelijk product dat volledig aan eisen voldoet...

Zocht een goede bewaardoos voor mijn spaghetti en linguine en vond ze uiteindelijk hier met een goede hoogte en perfect afsluitbaar.

Mooie heldere bakken met goede afdichtbare deksels

Snelle levering, mooie afsluitbare trommels, zeer stevig materiaal en mooi om te zien en zeer praktisch.

Ideale lunchbox

Onmisbaar in dagelijkse lunchmomenten om een salade mee te nemen die ‘vers’ wordt samengesteld op het moment dat we gaan eten.

Oostergracht 3

3763 LX Soest

Over Lock&Lock

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder eten verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van de dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.