Goede producten weten we uit ervaring.

Na weer een paar bakjes gekocht te hebben van een huismerk van een huishoud artikelen zaak, bleken deze “look alike” bakjes mogelijk te sluiten en te openen. We waren er helemaal klaar mee en hebben vervolgens “ de echte” besteld en deze voldoen weer perfect. Ook de drinkflessen voldoen prima. De gloed nieuwe “look alike” bakjes naar de kringloop gebracht. Waardeloze bakjes weg…..ergernis ook.

Service is wel top maar de bakjes vind ik niet top

De service is helemaal fijn! Er werd geen korting afgerekend op de site bij de eerste bestelling omdat het fout liep op de website bij mij. Ik kreeg in ruil een fijn snackdoosje gratis in de plaats! Alleen zijn de bakjes die ik bestelde niet helemaal top, ik vind ze vrij laag, op de foto leken ze hoger en ik had een iets stevigere kwaliteit verwacht. Ik had namelijk ergens anders ook bakjes besteld omdat ik er wel een paar nodig had en ik vond deze eigenlijk veel beter van de andere site. Alleen is het retourneren op eigen rekening wat dat dan weer jammer maakt. Het retourneren zou bijna de helft van mijn totaal bedrag kosten.

efficiënt

Erg fijne bakjes. Ik gebruik de 600 ml bakjes om maaltijden in de vriezer te bewaren. Hierdoor hoef ik niet elke avond eten te bereiden, wat erg fijn is ivm avondwerk en school.

Superfijne en kwalitatieve vershouddoosjes

Uit ervaring wist ik dat ze goede verhoudproducten verkopen bij Lock&Lock. Omdat ik een chronisch tekort had aan fruitbakjes voor school, heb ik een serie gekocht en deze meteen maar uitgebreid met een brooddoos en twee ronde dozen. Super tevreden!

Top Service - Top Kwaliteit vh produkt

Top Service - Top Kwaliteit vh produkt

Waterfles ecolife niet geschikt voor schoolgaande jeugd

Mijn score is enkel voor de ecolife waterfles! Ik had voor beide kinderen een waterfles ecolife gekocht om mee naar school te nemen. Na welgeteld 1 week zijn de drinkbussen alletwee al kapot. Ik geef toe dat de fles uit de handen is geschoven, maar wel bij alletwee de kinderen, dag op dag. De zegel onderaan is daardoor helemaal open gesprongen en de fles is niet meer bruikbaar. Ik heb in hetzelfde materiaal van een ander merk flessen gehad en die zijn meermaals gevallen, maar zijn nooit kapot gegaan. Daar hebben de kinderen meerdere jaren mee kunnen doen. Daarom raad ik deze flessen echt niet aan voor schoolgaande jeugd! Ik ga op zoek naar flessen in een ander materiaal!

Super leuke mooie bakjes voor een hele goede prijs

Heb de set besteld met 2 kleine lunchboxen in roze en groen en wat top zeg!! Kids super blij en je kunt leuke lunch variaties maken ook zeer goede prijs

Fantastisch!

Zo blij met de 2de levering van Lock & Lock. Je betaalt wat maar dan heb je ook wat. Erg blij met de veelzijdige boxen en kan ze iedereen aanraden!

perfect

Zelf gebakken brood in de lock&lock in de vriezer perfect sluit heel goed af ,een aanrader.

2 Super fijne en mooie broodtrommels besteld. ook dat het per vakje afsluit en er dus geen vocht bij het brood komt is echt ideaal! al vaker besteld bij jullie en ben zeer tevreden.

Een top product, snel geleverd door een goede webshop.

Voor ons is Lock&lock de nieuwe Tupp..... Wij maakten kennis met de Lock&lock artikelen via een AH spaaractie. Zeer tevreden over dit vershoud systeem. Ik zag nu pas dat deze artikelen ook online te koop zijn. Ook gelijk gedaan bij deze webshop. Goede site, makkelijk betalen en snel correct geleverd.

Goed spul

Wij hebben meerdere dozen van dit merk en gebruiken het dagelijks. Prima kwaliteit en goed af te sluiten.

Prima bakjes om allerlei dingen vers te houden

Eindelijk heb ik een goed afsluitbare bus gevonden waar een heel pak rijstwafels in past! Gelijk meer bakjes van lock & lock besteld en daar heb ik zeker geen spijt van. Het enige verbeterpuntje dat ik wil meegeven is dat er geen afmetingen op de website staan, alleen een inhoud in ml. Ik vind het dan erg lastig in te schatten hoe groot een bakje dan is.

Fijne bakjes met draai deksel

Bakjes met draai deksel fijn voor appelstroop dat niet lekt en plakt.

Blijft vers door de goede afsluiting.

Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uitstraling.

Topkwaliteit en super service!

Top bakjes waar je heel lang plezier van hebt

Snelle levering, heel fijne bakjes

Toen ik 18 jaar geleden uit huis ging, kreeg ik Lock&Lock-bakjes van mijn oma, en die gebruik ik nog steeds. Nu was ik op zoek naar betaalbare en lekvrije lunchdozen met vakjes. Na een lange speurtocht dacht ik ineens: hé, misschien heeft Lock&Lock die ook wel. En inderdaad, een stuk goedkoper én lekvrij. Heb gelijk ook wat andere bakjes erbij gekocht (ik kon het niet laten). Netjes verpakt en de volgende dag al in huis! Superfijne bakjes!

Degelijke en prachtige beschuitbus

Mooie beschuitbus met transparant draaideksel. Door de siliconen afdichting in de rand van het deksel blijft alles vers en knapperig! Kortom, een kwaliteitsartikel voor jaren plezier. Doe zo verder!

Zeer tevreden, prijs kwaliteit top!

Had reeds enkele jaren een aantal bakjes en nog steeds zeer tevreden van. Daarom nu assortiment wat uitgebreid. Ik ben zeer tevreden van de bakjes, diepvries,vaatwas, micro allemaal geen probleem mee. Kortom, ik ben een tevreden klant!

Geweldige bakjes en snelle levering

Mooie producten snelle levering

Producten zijn van mooi materiaal kleuren ook. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van dit proces .wel veel verpakkingsmateriaal doos in doos en nog een doos.

Positief

Goede communicatie, snelle levering. Prima product. Eindelijk lekvrije producten.

Handige bewaardozen

Het zijn handige bewaardozen in goede formaten die goed afsluiten en niet lekken. Dat ze zowel in diepvries, microgolf en afwasmachine kunnen is alleen maar een voordeel. Zeker een aanrader

Sinds ik dit merk ontdekt heb geen ander merk meer in huis bij mij en mijn kinderen.

Oostergracht 3

3763 LX Soest

Over Lock&Lock

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder eten verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van de dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.