Goede ervaring

Prachtige beschuitbussen, snelle levering. Ik ben een tevreden klant

Geweldige doosjes!

Ben vooral heel blij met de cake en ontbijt doos!

Zeer goede kwaliteit

De bakjes zijn makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit. Prima service en snelle levering

Waar voor je ged

Kwaliteit en snelle levering

Fijne produkten

Mooie site leuke dingen besteld en binnen 1 dag geleverd, netjes ingepakt

Goede kwaliteit.

Ik gebruik al jaren Lock&Lock.

erg tevreden

mooie kwaliteit, goede communicatie en snelle levering ga zeker nog meer maten bestellen, mis alleen soms wat duidelijker info bij de producten.

Ok

Vlotte en eerlijke afhandeling van de aankoop. Zeer vriendelijke behandeling.

Makkelijk web site, de producten die ik zocht gevonden en snel in huis. Deze site bij mijn favorieten gezet voor de toekomst.

top service

een schaaltje was al stuk na een paar weken, een mailtje volstond om direct een nieuwe opgestuurd te krijgen. Pech kan gebeuren, maar met zulke service geen probleem

Top producten en snelle levering

Mooi producten die super in gebruik zijn!

Super service en lek dichte potjes

Het potje dat ik besteld had was niet lek dicht. Wanneer ik contact had opgenomen met de klantendienst hebben ze mij onmiddellijk verder geholpen en een nieuw potje opgestuurd. Super service en mijn probleem was snel opgelost!

perfekt

gemakkelijk, juiste inhoudsmaat en sluiten perfect af

Al jaren plezier van.

Al veel jaren plezier van alle voorraadpiteen en ovenschalen.

Verrasend

Eerst een kleine bestelling gedaan, daar ik verrast was door de kwaliteit en prijs heb ik daarna meteen al mijn oude bakjes richting de afvalbak gebracht en daarna op de website allemaal nieuw besteld bij lock&lock. De levering werd zeer snel bij ons bezorgd en ik en m n vrouw zijn er helemaal blij mee.al met al zijn de producten van lock&lock een echte aanrader. Een dikke 10 voor dit bedrijf

Gewoon goed

Kende LOCK&LOCK al, dus wist dat het precies was wat ik wilde. Gebruik de bakjes om eten in te doen voor mijn nachtdiensten, er kan precies genoeg in voor 1 maaltijd. Ook de saladebak besteld echter vind ik daar het sausbakje wat klein van. Neem dus een los bakje voor de saus mee. Bestel zeker weer.

Fijn formaat bakjes jammer dat ze niet in elkaar passen

De maat en sluiting van dit bakje is perfect voor ons gebruik. Wel jammer dat ze leeg niet in elkaar stapelbaar zijn. Dat zou opbergruimte schelen.

Tevreden!

Fijne stevige opruimdozen. Sluiten goed af.

Alles ziet er mooi uit en met 3 dagen al in huis

De site is mooi en alles is makkelijk uit te zoeken. Leuke sets om uit te zoeken Leuk met kleurtjes En snel in huis. Ben super tevreden

Prima kwaliteit en snelle levering

Gebruik Lock&Lock producten al jaren tot volle tevredenheid.

Super fijn, besteld en snel geleverd

Super fijn, besteld en snel geleverd . En altijd goed om in gebruikte doos te leveren

Geweldige vershoudbakken(jes)

Sinds ik lock&lock heb ontdekt gebruik ik die eigenlijk alleen nog maar Ze zijn echt goed

Superfijne vershouddozen.

Een geweldig product, sluit goed af , mooi stapelbaar en ziet er ook vrolijk uit. Ook fijn dat ze in heel veel maten te krijgen zijn.

Geweldig!

Producten sluiten goed af waardoor levensmiddelen goed bewaard worden. Ideaal om doosjes gevuld mee te nemen onderweg, ze lekken niet. Kortom top product, heb ze al jaren in gebruik.

Correcte snelle levering

Één dag eerder besteld en idd de volgende dag thuis afgeleverd. Ook de Free boxes zijn op dezelfde manier geleverd met respect voor de klant en millieu. Zéér tevreden dank U wel!!! ⭐⭐⭐⭐⭐ zeker waard.

Oostergracht 3

3763 LX Soest

Over Lock&Lock

LocknLock staat voor gemak, slim bewaren en minder eten verspillen. Dus zoek je een oplossing voor het bewaren van de dagelijkse leftovers? Wil je je lunch lekvrij mee kunnen nemen? Of wil je je (koel)kast organiseren? Er is voor iedereen een LocknLock oplossing! Van vershoudbakjes tot ovenschalen met deksel en van thermosflessen tot schoolbekers; LocknLock heeft een compleet assortiment duurzame producten voor het bewaren, meenemen en organiseren van eten en drinken.