AU TOP !!!

Les informations sont données en temps voulu, l'envoi de la commande et la réception de ma bouteille Co2 a été très rapide. Commande passée le dimanche soir, réception du matériel le mardi matin. Matériel de qualité , très bien emballé ! Prix correct. Bouteille Co 2 kg chez mon revendeur était 2 fois plus cher que chez aquascaper !!! Je recommande les yeux fermés.

Bij vragen snel antwoord gekregen via mail.

Producten geleverd zoals beschreven.

De bestelling van Bassleer voeding is zeer vlot verlopen. Het enigste wat ik persoonlijk een beetje jammer vind dat het de eerste keer niet geprobeerd wordt om het thuis af te leveren.

• Would you recommend us? No

Mauvaise pour une première

Commande passée avant Noël site bien achalandé et tous mes articles en stock au moment du paiement ensuite longue attente avec les fête je peux comprendre mais besoin de 2 relances pour qu après 3 semaines ma commande fut envoyée dans un carton basic sans chaufferettes avec des températures négatives mes plantes sont arrivées quasiment gelées 4 pots in vitro totalement explosé dans le colis gel partout Mauvaise expérience pour une première commande

Top materiaal

Top materiaal.

Goede service !

Super travaille

Magnifique boulot

Commande incomplète et endommagé

Pour commencer, je n’ai pas bénéficié de la livraison gratuite comme indiqué sur le site ; j’ai dû payer 12,50 € pour la livraison. Ensuite, certaines des plantes reçues en invitro sont déjà jaunies, et je doute qu’elles se repartent. De plus, j’ai commandé 8L de sol technique, mais je n’ai reçu que 4L. Enfin, les pierres que j’avais commandées étaient dans une boîte tremper, ce qui m’a causé une grande déception. En résumé, je me sens arnaqué et suis absolument mécontent du service. J’espère un geste de leur part.

Vlug en correct

Vlug en correct

Heel correct. De leveringen zijn mooi op tijd. Had een vraag over een product wanneer het geleverd zou, een mail gestuurd savonds na 22 uur en kwartiertje later nog een reactie gekregen. Spijtig dat voor mij deze winkel aan de andere kant van het land is om te bezoeken. Zal er zeker nog eens van komen, alvast bedankt mannen voor de tips.

Let op met hier bestellen

Deze winkel honoreert de wettelijke 14 dagen herroeplicht niet. Ze plakken de doos dicht met eigen stikkers, zodra deze verbroken is kan terugsturen niet meer. Dit is buitenwettelijk. Ik had me vergist is het formaat product, dit zag ik na het openen van de doos. Niks is uit de verpakking gehaald, alles zit nog in het plastic. Ik heb de doos meteen weer gesloten. Eerst geen reactie, daarna kort dat "zoals ik zelf al weet" de aankoop niet retour kan. Wat heb je aan 14 dagen herroepplicht als je de doos niet eens kan openen omdat het bedrijf dit omzeild met eigen bezegeling. Mijn advies, bestel elders. Aquascaper is verre van de goedkoopste, ze omzeilen de wet, en na aankoop is er geen service meer mogelijk.

Slecht, niet geleverd zoals afgesproken en geen reactie na veelvuldig contact te hebben gelelgd

Let op met bestellen hier, vooral wanneer er bijbesteld dient te worden. Levering was aanzienlijk later geleverd dan gepland, zonder informatie. Toen uitei delijk de bestelling volledig binnen was bleken er 2 verschillende kleuren lampen te zijn geleverd. Tot op heden na veelvuldig contact te hebben gezocht om tot een oplossing te komen. Geen response meer gehad. Mijn advies ergens anders bestellen.

Alles super ok

Alles heel goed gegaan bij iedere bestelling tot nu toe TOP

Geweldige webshop

Alles goed aangekomen en was compleet zoals ik bestelde. Goed en kwalitatief materiaal wordt op de webshop aangeboden! Mijn aquarium wordt nu nog mooier belicht met de Twinstar 450S :))

Aquarium

Le produit correspond à la description. Bonne communication avec le vendeur.

wachten duurt lang

Voor 16 uur besteld morgen in huis is de leuze van het bedrijf…………… 31 oktober besteld 2 lampen die volgens de site in voorraad waren 125 euro. De week daarop woensdag nog niks gehoord of gezien. Zelf gemaild lamp nog niet Binnen sorry deze week pas . Volgens site in voorraad………. Niet dus. Had mij Verwittigd via mail dan had deze mail niet gemoeten . Geen kwaad woord over Firma . We zijn niet onfeilbaar . Ik denk zo ……… kan gebeuren . Vandaag 18 november lampen ontvangen . 18 dagen is 1 punt voor firma . Meer kan ik niet geven voor deze bestelling . Ga ik er nog kopen ????? Jazeker…………….

Niet tevreden

Ik heb een 'Oase BioMaster 2 Thermo 600 + Filtermedia Matrix + Opstartplant vol nuttige Bacteriën' besteld. Bij levering blijkt dat de originele filtermedia (blauwe en oranje filtermouses) niet meer aanwezig zijn. U zou beter in de advertentie vermelden dat de originele filtermedia (de mouses) vervangen worden door 'Filtermedia Matrix' Nu lijkt alsof je extra filtermedia krijgt.

Ras

Produit commandé, produits livré. Par contre les frais de livraison à domicile est trop cher. Frais de livraison plus taxe, près de 10 €. C'est énorme.

Veel keuze en evenzeer snelle levering. Nog geen problemen ondervonden.

AquaFlora Nesaea Pedicellata Golden - in vitro

suite a l'ouverture des 2 pots je me suis aperçu que les boutures étaient complétement décomposé impossible a saisir avec quoi que ce soit dommage

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed product snel geleverd aanrader.

100%

Beste doe zo verder 100% grtjs

Alles ok

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta