Eerlijk en goed verpakt

5 planten besteld waarvan 1 blijkbaar maar niet bij aquascaper binnen komt. Hebben hun netjes het geld van dat plantje terug geboekt. En de rest netjes opgestuurd. Alles was netjes en stevig verpakt. Ik ben blij ermee

Turbo!

Alles gaat vlot en snel!

contente de mon achat

J'ai acheté 3 plantes aquatiques, elles sont arrivées heureusement en bonne état, malheureusement pas dans les temps , le service de la poste a livré le lundi au lieu du samedi. Sinon la commande a été traitée rapidement, bon emballage et les plantes sont saines.

Zeer goede communicatie!

Planten waren niet op voorraad zoals op website vermeld. Na bestelling werd ik direct op de hoogte febeacht van een verwachte leverdatum. Alles verliep vlot. En eens ik de planten ontving waren ze in topkwaliteit. Goed verpakt. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Goede, vriendelijke service.

Mijn bestelling werd niet volledig geleverd en er werd niet gereageerd op mijn e-mail. Blijkbaar een probleem met het attachment waardoor mijn e-mail niet aangekomen was. Na een niet zo goede beoordeling werd ik gebeld door een vriendelijke man. Zonder problemen werd het ontbrekende artikel nageleverd. Top service!

Snelle levering van de artikelen

Veel te duur

36 euro voor 4 plantjes die binnenkomen in het formaat van potje waar net 1 bol ijs in kan . Ik ben echt verschoten . Dus sorry ik ga niet meer bestellen bij jullie .

Duidelijk

Duidelijke site, vlotte bestelmethode, snelle levering en vlotte communicatie over de levering.

De post had een fout gemaakt, ik mam contact op met de zaak, en voordat aquascape her pakje retour bonnen had, werd mij beloofd, dat ze dezelfde dag een nieuw pakketje zouden mij toesturen, en daags erna had ik het. Telefonisch zeer vriendelijk contact.

Zeer snel geleverd

Dik inorde

Goede klantendienst

Vriendelijke eigenaar, kwaliteitsvol aanbod. Antwoord zeer snel!

Fijne website, goede voorraad

Duidelijke site en een mooie voorraad

Correcte manier van afspraken ervaren

Snelle levering prima

Snel en heel correct.

Bestelling voldoet aan mijn verwachting voor 100%. Zeer tevreden.

Snelle verzending, top kwaliteit van planten

Mooie webshop met veel keuze van planten en andere aquascaping materialen. Ik heb een assortiment in vitro planten besteld en zijn allemaal mooi aangekomen. Bestelling was snel verzonden. Laat op de avond besteld, rond de middag de dag erna bevestiging dat het verzonden was met tracking code en een dag later geleverd. Planten waren goed ingepakt en zijn dus goed aangekomen. Prijzen vergeleken met enkele andere webshops en de meeste waren bij aquascaper.be toch een stuk goedkoper. Voor mij dus een aanrader om hier te bestellen.

Eerste bestelling

Het is mijn eerste bestelling alles was voorradig waar ik op zoek naar was. Gaf mij de voorkeur om hier te bestellen

Scherpe prijzen en goede service

Ik kreeg snel en adequate reactie op mail die ik stuurde ivm. met mijn bestelling.

Goede website maar voor verzending Nederland een beetje misleidend

Op website staat voor 16:00 besteld morgen in huis. Ik voor 16:00 bestellen zelfde dag geen verzend bevestiging. Volgende dag wel een verzend bevestiging maar dan duurt het nog 2+ dagen voordat het in Nederland aankomt. Of terwijl voor 16:00 besteld over 4+ dagen in huis. Op donderdag besteld, hopelijk maandag in huis. Jammer als je denkt dat je het snel binnen gaat hebben. Zou iets realistischer mogen vermeld worden. Voor de rest mooi aanbod.

Uitstekende service !!!

Voor de eerste keer bij Aquascaper besteld - supersnelle levering - producten prima verpakt - zal in de toekomst hier zeker nog bestellen

Wat een goede shop en wat een super advies

De service en het advies van Eddy, niet te evenaren! Ik heb er nu al heel veel gekocht (zowel online als in de winkel zelf) en hoewel je het materiaal en de planten enzovoort ook elders vindt, krijg je daar het goede advies van Eddy niet! Maar meer nog, elders zijn de in vitro plantjes soms al wat afgeleefd of is hun voeding al duidelijk een tijdje op. Bij aquascaper krijg ik altijd gezonde plantjes waar nog meer dan voldoende voeding aan hangt. Ik ben een week geleden met een nieuw aquarium gestart, alle planten bij aquascaper gekocht (meeste in vitro) en nu een week later zijn alle plantjes al goed aan het groeien. Ook al ben ik niet voor de dark-start methode gegaan.

Nice

Nice

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd. Goede producte

Besteld wat ik nodig had en de dag nadien mooi netjes verpakt thuis aangekomen.

Livraison rapide

Livraison rapide =)

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta