Niks op aan te merken

Goede en snelle service, product is ook zoals omschreven. Mijn bestelling was sneller bij mij dan bij de gemiddelde Nederlandse webshop (ik heb vanuit Nederland besteld). Neo Flow premium set ziet er strak en als verwacht uit.

Snelle levering en vriendelijk

- Als ik om info vroeg aan de telefoon ,vriendelijk en goede info - Had een snelle levering - de bestelling iet minder rap ,hadden gezegt dinsdag levering ,maar we zijn Dinsdag en nog geen track code gekregen ,had besteld op Vrijdag ,Dus zullen zien waneer het toekomt ,wan't kan vorige bestelling (Fiber Wood) niet in Aquarium steken zonder mijn nieuwe bestelling Moss soorten en moss cotton + glue

Makkelijk bestellen

Ingeschreven voor nieuwsbrief om korting te krijgen op eerste bestelling. Masr de mail kwam maar niet en voor 1600 moest ik bestellen om mijn producten op tijd te krijgen. Dus volle mep betaald zonder korting. Mail kwam om 1800 in de mailbox, en is dus maar twee weken geldig. Een beetje jammer dit, wan mijn volgende bestelling zal langer op zich wachten dan twee weken.

Snelle bezorging en zeer vriendelijk aan de telefoon

Top service en producten

rap gekrijgen

plant in pot klein maar in goei gezond groien heel rap

Uitstekende ervaring met deze site

Ik word goed geïnformeerd en de site geeft een mooie indeling! Nu wachten op de verzending.

professioneel

perfecte en professionele uitleg door verkoper

Alles prima verlopen

Snelle levering, alles mooi verpakt, top!

Fijne prijzen, met een persoonlijke touch!

Supersnel verstuurd, degelijk ingepakt én verstuurd vanuit België-eerste, maar zeker niet m'n laatste aankoop! Bedankt!

snel en top

vrijdagavond besteld en maandagmorgen al geleverd. goede kwaliteit

Vlot en correct!

Zoals beloofd, vlotte service ;)

Kan beter, mazr goeie kwaliteit

Ik was tevreden over alle producten, heb alleen 2 planten niet gekregen die ik wel heb betaald. De klanten service heeft dit heel vlot opgelost.

Zeer snelle levering

Zoals de titel al zegt. Zeer snelle levering naar Nederland

Snel en goed verpakte levering

Enige nadeel is dat het niet de goedkoopste is. Anders alles dik in orde

Super Polecam :)

Uitstekend advies

Uitstekend advies door een gepassioneerd team die de tijd neemt om te antwoorden op al uw vragen. Ik ben benieuwd naar de eindinrichting wanneer de winkel helemaal geopend is.

Alles naar behoren

Correct is er iets niet in voorraad laten ze het direct weten communicatie top zeker een aanrader en de planten van heel hoge kwaliteit

Scherpe prijzen en goede service

Goede eerste ervaring. Behulpzaam en goede informatie.

Dans les délais

Bien emballé et reçu dans les délais par Bpost !

Everything is perfect personal perfect quality perfect thanks for everything

zeer goede uitleg

een man met zeer veel kennis van zaken. zeker aanbevolen

Snel en gezonde planten

Goed over al de lijnen

Zeer vriendelijke, kundige en bovendien meedenkende heer aan de telefoon. Super behulpzaam. Snelle levering en concurrente prijzen. Top zaak

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta