Rewelacja

Rośliny pierwszej klasy. Tydzień po zakupie widać że rosną. Gorąco polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Very fast delivery

Everything I ordered was delivered only two working days later even though the package had to go from Belgium to the Netherlands. When calling a worker before ordering, the man spoke very good English and answered the questions I had. Highly recommendable shop.

Zeer goed!

Na bestelling netjes op de hoogte gehouden.

Snelle bediening

prima levering

product prima

transaction parfaite

Articles conformes - expédition sécurisée et rapide - vendeur très sérieux - A recommander

plus que satisfaisant

Très bien pour une 1 er commande ,petite inquiétude de ma part mais je ne connaissais pas la société tout c'est régler par gsm en 2 minutes . Société sérieuse très satisfait je recommande. Merci à vous

Goed op tijd en kwalitatief

Fantastische service.

Zoals de titel het zegt: fantastische service. Correcte opvolging van jouw bestelling en als er iets niet in orde is, handelen ze dit op een zeer correcte manier af. Een aanrader.

Heel mooie plantem

Ik had 3 soorten planten besteld waarvan 1 was uitverkocht, maar ik mocht een andere plant kiezen. En kreeg de planten binnen 2 dagen, ook heel goed klanten service.

Alles mooi verpakt en optijd volgens de geplande datum gewoon weg TOP!!!

Excellent

Very good experience ,delivered very quick,will do it again

Altijd schoon geleverd

Niet eerste dat ik bestel en zeker nie het laatste grtz

Snel en correct

Vriendelijk, Snelle levering

Heel vlotte levering. Levering was wel niet compleet maar dan heb ik een mail gestuurd en dezelfde dag kreeg ik antwoord dat het ontbrekende artikel de dag nadien zal worden verstuurd. Heel vriendelijk en vlot. Was de eerste keer dat ik via deze website besteld heb, maar ga dit in de toekomst zeker nog doen. Heel tevreden

Veel info gekregen, bedankt

Verkoper is gepassioneerd, snelle reactie voor afhaling item

Klantgericht

Binnen de 5 minuten na een mail over een korting bij een bestelling werd ik gebeld door de shop . Een klantvriendelijke oplossing werd voorgesteld. Ik ben tot hiertoe uiterst tevreden.

Alles prima, zoals het hoort!

Goede prijs-kwaliteit. Product voldoet volledig aan beschrijving. Korte levertermijn. Goed verpakt. ...

Perfecte Service

had twee flessen besteld (plantenvoeding), eerst 1 ontvangen. na een mailtje en een belletje de tweede fles super snel geleverd gekregen.

rapide en livraison

Personne très sympa et de bon conseil je recommande

Prima bedrijf, komt de overeenkomst na zoals afgesproken.

Super behulpzame klantenservice

Ze hadden een ding van mijn bestelling niet op voorraad en hebben netjes teruggebeld en excuses aangeboden.

Voel ne bedrogen

Voor een XL plant heel klein enkel de pot is 8 cm plant 5 cm hoog S is een beter benaming met een hoog prijs voor dit plantjes

Top!!

Goed levering en het product naar wens.

Perfect in orde en zeer snel geleverd. Gewoon TOP

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta