snel en correct

overzichtelijke site, voldoende uitleg. Correcte prijzen en levering.

top product

alles naar wens geleverd

Top shop

1e maal besteld en zeer vlot afgehandeld en zeer snel geleverd , toppie

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Supersnel

Ik had besteld vanuit Nederland en had het 2 dagen later netjes in huis. Dat noem ik pas een snelle levering vanuit het buitenland.

Goede kwaliteit en sevice.

10 sterren

Ik bestelde online garnalen en slak. Top kwaliteit en zeer snel! Ik raad aan!

Snelle levering, nette prijs

Diberse artikelen besteld. Snelle levering naar nederland tegrn scherpe prijs.

Proper en netjes verpakt , snelle levering zeker geen negatieve punten.

gewoon goed

Duidelijke website, snelle levering. Niks mis mee!

Service rapide et marchandise impeccable

Produit de qualité et service rapide

Snel en goed

Alles snel en goed geleverd top

goed verpakt

mooie planten en goed verpakt

Supersnel!

Zeer tevreden. Heldere communicatie, zeer snel verzonden en ontvangen tijdens de drukste tijd van het jaar. Erg goed verpakt met een leuke folder en sample erbij. Aanrader!

Eerlijk advies

Alles in orde en snelle levering

Shop al een tijdje in het oog maar nog nooit besteld omdat ik ze niet kende. Nu eerste bestelling gedaan en alles was prima: bestelling in orde en snel geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn eerste ervaring met Aguascsper is oké .

Na aanschaf van mijn eerste aquarium en het nodige research ben ik uitgekomen op Aquascaper. Ik hoop op de juiste keuze planten naar wat natuurlijk nog moet blijken, maar het gevoel is goed, de wijze van bestellen was makkelijk en na 3 dagen de bestelling keurig verpakt in huis.

Snel en goed verpakte levering

Had eerder een dag langer gedacht maar was de volgende dag al binnen. Super met een hoofdletter.

Achat d'un adaptateur sodastream CO2 Art

Bien reçu mais pas du tout conforme a ce que j'avais commandé car quand on commande un accessoire de la marque CO2 Art on ne doit pas recevoir autre chose a la place.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Envoi rapide et soigné...

Bon service après-vente !

Excellent site je recommande !!

Site de qualité, et revendeur sympathique

Onbetrouwbare webshop

Pas op met deze webshop! Helaas een onbetrouwbare webshop en winkel. 2 keer achter elkaar problemen gehad met deze webshop, eerste keer doordat de informatie niet correct op de website stond waardoor ik een skimmer kocht van Ada a 180 euro die achteraf niet geschikt was voor mijn aquarium wegens niet toereikend vermogen hiervan. Kon niet worden terug genomen ondanks verkeerde voorlichting. Daarna met de onbreekbare neoflow in en uitlaat waar na een maand de beugel brak. Ook dit werd wederom niet opgelost. Als men dan vervolgens een review schrijft over het product op de webshop word deze onder je eigen naam zonder toestemming veranderd door de eigenaar van de webshop! Hier over gemaild dat ik dat niet vond kunnen waarna de review verwijderd werd, pure censuur en bedrog! Vervolgens schrijft men een review op Facebook over dit voorval, en reageert meneer dat dit niet waar is en dat hij wel degelijk een oplossing had geboden en een beugeltje wou opsturen (terwijl er mij enkel een link is gedaan naar een vervangend beugeltje van 10 euro.....) Wederom bedrog... Om vervolgens reviews op Facebook onzichtbaar te maken zodat de men niet kan zien dat hij de boel bij elkaar liegt en bedriegt. Ik adviseer u dan ook om elders bij een betrouwbare partij te bestellen.

Veel keuze van producten. Alles was goed verpakt en snel geleverd.

Prima, Top! Reageert snel op vragen en handelt zéér cortect!

In één woord: Een aanrader!

Gewoon super!

Prima service voor een prima prijs, snelle levering

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta