Uitstekend gelopen

Aanrader

Al de plantjes en stenen waren goed verpakt, snelle levering.

Prijs qualiteit heel goed, levering, service op tijd en netjes

Webshop top. Levering top.

Zeer proffesioneel!!

Grote kennes en zeer vriendelijk!! Fijne ervaring en wordt zeker mijn vast contact ivm houden van aquarium. Top!!

Snel even een bestelling uitgehaald. En nog wat handige tips gratis en voor niks er bovenop bij gekregen

Zeer goede service

Zeer gemakkelijk dat je bij deze webshop het product ook na bestelling dezelfde dag kan afhalen. De eigenaar geeft geduldig en met passie een goede uitleg op al je vragen. Zeer vriendelijke man.

Complete levering en goed verpakt

Goed geïnformeerd door de mensen van Aqauscaper en alles was netjes verpakt. Entingen nadeel was dat B-Post niet dadelijk leverde. Bij opvolging was te zien dat pakketje reeds op zaterdag in hun bezit was en de levering vond plaats op donderdag. Voor de rest zeer te vreden over de service van Aquascaper

Snel, netjes en voor nu tevreden over het product.

Snel, netjes en voor nu tevreden over het product.

Verkeerde planten en erg slecht verpakt.

Planten klopten niet met wat ik besteld had en zaten met plakband aan elkaar getaped. Hierdoor was de helft al open en al het water/gelei uit de invitro bakjes gelekt. Meerdere planten waren niet meer bruikbaar.

Tijdige levering en heeeeel goed verpakt. Bijna te goed !

Snelle reactie op mail. Goed geholpen.

Fantastische webwinkel

Zeer gemakkelijke afspraken Hele vriendelijke bediening Top service!

Zeer vriendelijk

Producten van hoge kwaliteit. Zeer vriendelijk en behulpzaam, goede transparante communicatie.

Heel vlot geregeld

De levering was na de bestelling heel snel in de brievenbus. Perfect

Vriendelijke persoon, behulpzaam met kiezen

Snelle verzending

Supersnelle verzending,eerlijke verkopers!!

Perfect !!

Supersnelle en conforme verzending. Perfect !!

Zeer tevreden met de service.

Ik heb een Oase thermo 850 filterpomp gekocht en ik ben zeer tevreden over het materiaal. Dank u.

Zeer goede service

Snelle en correcte service, aanrader voor iedereen die diverse aquariumplanten nodig heeft!

Highly recommended!

High quality products, good prices, all items well and safely packaged and fast shipping.

Zeer goeie service

Excellent service

I ordered 4 Tropica plants to my aquarium and they arrived the next day in perfect condition. I was quite surprised with the high standard of the product and service. I will definitely buy in this shop again.

Super.

Snel, luisterende en betrouwbare zaakvoerder. Na een foute bestelling van mij, alles op een correcte en snelle manier opgelost en rechtgezet.

Toujours un excellent service

J'ai commandé pour la deuxième fois et toujours des marchandises très bien emballées et livrées très rapidement. Bravo à vous. Dommage que vous ne communiquiez pas dans la langue de l'acheteur. Essayer d'envoyer vos mails en FR/EN en plus du NL ce serait top ! I have ordered for the second time and still very well packaged and delivered very quickly. Congratulations to you. Too bad you don't communicate in the buyer's language. Trying to send your emails in FR / EN in addition to NL would be great!

Geweldige plantjes

Snelle vriendelijke service

Goeie service, niks op aan te merken

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta