Heel tevreden

Mijn vragen via email werden snel beantwoord, gisteren namiddag besteld, gisteren avond al telefoon. Hij staat er al mee voor de deur. :) Ik ben blij dat ik deze "winkel" leren kennen heb. Heel wat goedkoper dan de aquarium winkel hier in de buurt en ik ben er ook zekerder dat ik hier betere service zal hebben, ook na verkoop en meer kennis van zaken.

Ik ben erg tevreden over aquascaper

Ik ben zeer netjes geholpen met het uitzoeken van het aquarium en de planten. Daarnaast ben ik ook erg blij verrast met de snelle levering.

Ik heb meer dan 2 maand moeten wachten op mijn bestelling

Zie hierboven

Kan niet beter

Mooie plantjes. Goed verpakt. Snelle levering.

Hulpvaardig, kennis van zaken, goede prijzen, zeer vriendelijk.

Hulpvaardig, kennis van zaken, goede prijzen, zeer vriendelijk.

Correct over de hele lijn

Zaakvoerder belde kort na bestelling om probleem ivm stock te melden. Afspraak dan volledig nagekomen. Bestelling correct en stipt.

Minder positieve ervaring

Ik heb mijn order ontvangen met een tiental in vitro plantjes. Spijtig was de volgende vaststelling: - Buitenverpakking was een hergebruikte kartonnen (wijn)doos van soepel karton die ook beschadigd was, veel te groot voor de inhoud en opgevuld met wat bruin papier. - Hierdoor waren de planten potjes gaan rondslingeren in de doos, waren er lekkende potjes en zelf een potje wat volledig open was. - Matige kwaliteit in vitro plantjes, niet vers meer en verkleuring. Conclusie: ik verwacht meer van een gespecialiseerde handel die dezelfde prijzen hanteert als de concurrentie.

Zoals het hoort en afgesproken

Snelle correcte levering.

Snelle respons , snelle levering

Voor mij was aquascaper.be nog een vrij onbekende tot nu , de website ziet er mooi en verzorgt uit , de respons op mijn vraag als onbekende klant voor hem was uitermate vriendelijk en behulpzaam, het product ging vliegensvlug de bus op en kwam daardoor ook zeer snel aan wat top is deze dagen , de aangeboden producten zijn zeer prijs voordelig tegenover de grotere ketens ook is de actuele voorraad handig Kortom een zaak/webshop waar ik wel vaker zal gaan shoppen

Bedrieger! SHOP ABSOLUUT TE MIJDEN

Ik bestel 2 grote zakken van JBL Volcano Mineral ( er was duidelijk op de shop vermeld dat ze nog op voorraad waren) voor een bedrag van 78 € en ik ontvang 20 kg van vulkanisch materiaal voor de tuin!! Dit product is in deze hoeveelheid op het internet te koop voor 16 €.... Uitleg van de verkoper: we hebben je gebeld en een bericht ingesproken dat we deze vervanging doen. Heb nog eens gecheckt op mijn GSM: geen onbeantwoorde telefoons en geen berichten.... Grove fouten: . Je zet niet op je shop dat je dit product in voorraad hebt als het in feite om een substituut gaat waarvoor toepassing in aquaria niet bewezen is . Ook in het pakket is er geen bericht erover; men rekent er blijkbaar op dat er onoplettende mensen zijn. . Je doet de switch nooit zonder uitdrukkelijke toelating van de koper . Je rekent dan zeker niet 4keer de waarde van het product SHOP ABSOLUUT TE MIJDEN

Uitstekende uitleg gekregen en vlotte verzending.

Zeer mooie website en degelijke producten. Ik heb eerst gebeld met vragen, en een uitstekende uitleg gekregen over de producten. Aankoop Co2 systeem.

Prima leverancier

Makkelijk bestellen en betalen. Levering ging snel en correct.

een 10 als het de dag na de bestelling zou zijn geleverd ;)

Ik heb de goede keuze gemaakt

Als je een aquarium nieuw wilt inrichten en wat opzoekwerk doet kom je na één klik uit bij aquascaping. Aquascaper is dus een correcte naam voor deze webwinkel. En de website sprak me direct aan en met de juiste koopwaar. Ik heb gebeld voor info, hoe te beginnen, en ons gesprek heeft meer dan een half uur geduurd en mij van de nodige nieuwe kennis voorzien. Mijn bestelling is kort daarna gebeurd. Ik had ook planten besteld en daardoor werd de levering, alles tezamen, iets later dan ik had verhoopt geleverd. Maar eenmaal de planten bij aquascaper waren ingekomen werd nog diezelfde avond door een koerier om 20 uur de bestelling geleverd, schitterend! Het materiaal is eerste klas en de prijzen zijn goed met daarbij nog een welkomstkorting van 5% en een makkelijke betaalmethode in een Vlaamse webwinkel. Zeer zeker tevreden!

Perfecte service! Snel geleverd

En supervriendelijke mens.

Vriendelijk onthaal en zeer goede informatie.

Vriendelijk onthaal en goede uitleg gekregen over mijn aankopen. Ik kijk al uit naar de opening van de winkel.

heel veel keuze en alles goed beschreven

goede en snelle levering

Snelle levering, uitstekend product!

Uitstekend Product

Snelle info, vlotte afhandeling - goed product voor correcte prijs

Ze zijn heel vriendelijk en helpen u goed

Super service, zeer vriendelijk. Relatief goedkoop

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Top product. Goed verpakt. Een echte aanrader. Mocht ik weer wat nodig hebben, zal ik hier zeker opnieuw bestellen

geweldig!

mooie kwaliteit plantjes en heel vriendelijk ontvangen in deze moeilijke tijden. (corona proof)

Parfait

Commande reçu rapidement ! Colis super bien emballer ! Rien à dire je recommande fortement

tevreden

maar plantjes, afgezet aan de deur in vrieskou, in het vervolg bij afwezig leveren bij gebuur nr56

BV 34

3012 Wilsele

Over Aquascaper

Haal een uniek stukje natuur in huis! Om een mooi natuurlijke aquascape te maken moet je vaak meerdere winkels passeren en vind je nog niet alles wat je nodig hebt en is de kennis vaak zoek. Soms zie je door het bos de bomen niet meer, wat heb ik echt nodig en welke producten werken goed? Hiervoor kan je bij ons terecht! Getest en bewezen Ons doel is een ruim aanbod te voorzien in goed werkende aquascape producten en benodigdheden met een mooie natuurlijke uitstraling. Je kan er zeker van zijn dat wat u koopt ook echt werkt! Elk toestel en product dat wij verkopen, is uitgeprobeerd en getest in onze aquascape galerij, met minimum 6 volwaardige display-aquascapes, te bezoeken op afspraak. In vitro aquariumplanten De toekomst van aquariumplanten ligt bij de in vitro planten. Deze planten worden onder steriele omstandigheden in een laboratorium geproduceerd. Dit zijn zeer sterke planten en vrij van pesticides, algen, slakken, plagen en ziekten. Het is geweldig om je aquascape een stap verder te brengen met supergezonde planten. Ze zijn zeer gemakkelijk te transporteren, en als je ze ontvangt, hoef je ze niet meteen te planten. Houd het deksel gesloten en ze blijven 1-2 weken goed op een koele heldere plaats. Met de juiste aquariumbemesting groeien deze planten twee tot drie maal sneller dan de gewone aquariumplanten. Mooie natuurlijke hardscape Vind je het ook zo moeilijk om de juiste hardscape uit te zoeken? Wij hebben dit al voor jou gedaan! Wij hebben een uitgebreid assortiment hardscape beschikbaar die door ons met de hand geselecteerd is, zo bent u altijd zeker van een mooi stukje natuurlijke decoratie. ✔ Algenvrije planten we houden onze planten in een geklimatiseerde omgeving dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit! ✔ Een groot aanbod aan hardscape- en aquascaping-apparatuur en producten voor al uw aquascaping-behoeften. ✔ Deskundig advies - Als u vragen heeft over onze planten of beplante aquaria, aarzel dan niet om conta