zeer vlotte levering

Vriendelijke besteller, vlotte e mails van de firma met duidelijke uitleg vriendelijk bedankt

Zeer goeie informatie gekregen van heel vriendelijke man aan de telefoon. Zelfs direct de juiste link doorgestuurd van het artikel, vandaag besteld morgen ontvangen.

Snelle levering.

Degelijk materiaal, correcte prijs, snelle service

Uitgebreide keuze aan pompen op de website, keuze was snel gemaakt. Installatie gebeurde ook zonder wachttijd wegens een noodsituatie.

Topservice!

Hebben net onze grondwaterpomp laten vervangen. Lode Bleukx was direct beschikbaar en heeft een perfect werk afgeleverd. Op tijd, snel, correct en zeer netjes. Goede vakman met prima customer service. Thanks Lode!

Snelle plaatsing, professionele uitvoering voor een correcte prijs.

Overzichtelijke website, de juiste pomp was snel gevonden. Veel degelijker materiaal dan de gebruikelijke hobbyshops. Plaatsing gebeurde ook daags nadien bij ondergelopen kelder zodat het probleem snel was opgelost.

vlug geleverd

Goede communicatie

Hartelijk dank!

Super service. Heel vriendelijk, snelle en correcte afhandeling. Heel hartelijk dank voor jullie deskundige advies! We gaan jullie zeker aanbevelen en bij een volgende gelegenheid met natte voeten gaan we jou als eerste contacteren!

Goede service, snelle levering

Ondanks een misverstand in een koppelstuk alles onmiddelijk rechtgetrokken en correcte stuk nagestuurd. Professioneel en no-nonsense.

goede service, snelle levering

Zeer aangenaam contact en snelle correcte levering

Professioneel en efficiënt

Snelle en professionele service met deskundig advies!

Goede service, snel

Goede service, snél

Grote Steenweg 73

2560 Kessel

+32473854197

Over De Pompshop

Met DePompshop.be is ons doel om de klant online even goed te adviseren zoals in een fysieke speciaalzaak. Wij hebben geprobeerd de webshop zo duidelijk mogelijk op te bouwen en daarnaast meerdere kanalen open gesteld om vragen te stellen. Daarnaast hebben we nog enkele duidelijke instructievideo's gemaakt, zodanig dat u zelf de installatie van uw pomp tot een goed eind kan brengen.