super

perfect geregeld

super

voor een begrafenis binnen 24 uur op Texel.....bedankt..

Verse tulpen snel verzonden,

De bestelde tulpen kwamen op de afgesproken dag en tijdstip aan. Snelle bezorging, mooi. Verse tulpen! Alleen jammer dat er vnl gele tulpen in de 'gemengde' bos zaten.

Altijd een welkome verrassing

Voor familie, vrienden bestel ik een paar keer per jaar een paar bossen tulpen, en soms rond mijn verjaardag of rond Kerstmis bestel ik er 200 om weg te geven aan de visite. Ben gek op tulpen, en doordat je een brievenbus envelop met tulpen maar ook diverse aantallen met en zonder een vaas kunt bestellen, maakt het een eenvoudig en zeer leuk cadeau.

Bestel regelmatig Altijd goede kwaliteit

Mooie tulpen

Alleen jammer dat ik 30 witte tulpen had besteld en het een mix tussen wit en geel is geworden

Verse bloemen en ze worden goed verpakt afgeleverd.

Ik had zelf een fout gemaakt met de bestel datum. Maar u was goed bereikbaar en reageerde snel met een verzorg tip. Inmiddels zijn de tulpen bezorgd en aan het bijkomen van de vertraging.

Ik had de tulpen aan mijn schoonzusje laten sturen als een steuntje in de rug en ze was er erg blij mee !

Makkelijk te bestellen

Bestellen was makkelijk en kwam op de afgesproken dag en nu wachten op het voorjaar

nette probleem oplosser

ging fout door de bezorger. kado was 1,5 dag te laat. daardoor bloemen uitgedroogd. meteen geld terug zonder moeilijk doen. dat is service

Vriendelijke en kundige mensen

Ten eerste was het een mooi boeket en ten tweede werd ik goed geholpen nadat ik een.mailtje had gestuurd dat ik niet het hele adres ingevuld kreeg omdat het naar een verpleeghuis moest. Dit werd meteen opgepakt en aangevuld en gecommuniceerd met mij. Dit alles heel snel! Dankjewel daarvoor.

Ik heb allen probleem met 15% qr code gehad. Ik heb hem gescand en heb ik geen korting gehad.

Prima bloemen

Prima bloemen. Netjes geleverd.

Ik heb nu al vaker tulpen besteld bij tulpen.nl en de kwaliteit is altijd heel goed. De bloemen zijn erg vers en staan dus langer dan normaal. De prijs kwaliteit verhouding vind ik uitstekend. Een keer zijn de bloemen niet bezorgd en toen heeft de klantenservice dit direct opgelost.

Prachtige tulpen in een hele mooie kleur

Uitstekende dienstverlening!

Gemakkelijk bestelling te plaatsen. Mooi pakketje afgeleverd zagen we op de foto van de gelukkige ontvanger. Zelfs het vaasje is leuk! Complimenten!

Een positieve ervaring bij Tulpen.nl, maar slechte ervaring bij de levering.

Toen ik contact met jullie had, hebben jullie alles gedaan om de levering toch in goede banen te leiden, maar dat is niet gelukt. Dagen later kregen wijzelf de tulpen aan ons adres geleverd, er was bijna niets meer van over. Wij konden ze meteen weggooien, dus ik ben blij dat ze niet zijn geleverd aan de mensen waarvoor ze eigenlijk bestemd waren. Nadat jullie contact hebben gehad met deze mensen, hebben jullie het bedrag dat wij voor de tulpen betaald hadden, op onze rekening gestort. Dat vinden wij heel positief, vooral omdat het eigenlijk niet jullie schuld was. Misschien moeten jullie erover nadenken door wie jullie de tulpen laten bezorgen. Verder bedankt voor jullie begrip. Hartelijke groeten, E.T.S. Fer.

Mooi boeket

Mooi boeket

Mooi

Snelle goedclevering

Prachtige bos bloemen

Hele mooie zomerse bos gele tulpen en zonnebloemen prachtig. De ontvanger er erg blij mee. Ook heel mooi dat op zaterdag dat er F1 is Zandvoort was de bloemen bezorgt zijn. Top service

Prachtig bezorgd in doos super stevige tulpen heel blij mee.

Keurig met de bezorger afgeleverd in stevige doos.Mooie harde rode Tulpen super blij mee.

I didn't get the order

The delivery was booked for Saturday 24 August I wait the package all day and in evening at 19:30 they put in the app that I didn't was home, nice!

correct

Helaas kwamen de tulpen die ik wilde versturen niet aan, maar nog voordat ik hier mijn beklag over wilde doen kreeg ik van tulpen.nl al het voorstel om het volledige aankoopbedrag teruggestort te krijgen of de zending opnieuw te laten doen. Teleurgesteld dus dat de zending mislukte maar zeer correct hoe ze de situatie hebben opgelost. Daarbij besef ik dat een bedrijf als tulpen.nl ook afhankelijk is van andere partijen om een bezorging succesvol te laten verlopen. Ze krijgen van mij daarom zeker nog een tweede kans.

Slecht

Dit is de tweede keer dat ik bloemen heb besteld.en de tweede keer dat het mis ging,jammer dat jullie het af doen met;wat vervelend voor u…als de bloemen goed zijn maakt de rest niet uit!!!Voor mij nooit meer!

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!