Geweldig!!!

Mijn ervaring met Tulpen.nl is super. Heb nu 2x wat bij jullie besteld en laten bezorgen. Mijn moedertje was er zo blij mee. De pioenen hebben zeker 2 weken gestaan. Dus prijs kwaliteit is gewoon goed. Zal zeker nog vaker bestellen.❤️

Prachtige bos

Een prachtige bos pioenrozen besteld. Zeer tevreden en keurig afgeleverd.

Geen kaartje ,wel besteld en geschreven

Jammer ,het was een mooi kaartje met een leuke tekst,nu wisten de mensen niet van wie de tulpen kwamen en moesten ze zelf naar jullie bellen

duidelijke website om te bestellen en mooie verse tulpen bezorgd bij mijn schoonmoeder

Voor tulpen kan je niet beter bestellen van afstand dan via Tulpen.nl. Mijn schoonmoeder geniet van prachtige verse tulpen en ik geniet mee van haar reacties in Amerika.

Doet wat het beloofd.

De pioenrozen zijn op tijd en goed verzorgd afgeleverd.

Wat een geweldige service

Door een door MIJZELF gemaakte fout kwamen de bloemen niet aan. Na dat ik de correcte adres gegevens doorgegeven had heeft Tulpen.nl alsnog een nieuw boeket verzonden. Wat een geweldige service

Levering op tijd en mooie bloemen!

Helemaal top

Super zoals altijd! Mooie verse tulpen. Zelfs levering op moederdag!

Makkelijk bestellen

De ontvanger was er blij mee en riep ver de prachtige tulpen

Helemaal geweldig

Makkelijk om te bestellen. Bloemen zijn op tijd geleverd. Prachtige tulpen. Kaartje erbij zag er ook goed uit., Heel goed en mooi verpakt. De hele bestelling was helemaal in orde. Zeer tevreden.

Prima. Goede bezorging

Jammer!

Jammer dat de tulpen behoorlijk beschadigd waren aan het blad. Dus ik zou geen tulpen meer bestellen.

Zeer blije schoonmoeder :)

Voor moederdag op gestuurd, ze waren prachtig!!

perfect

mooie kwaliteit bloemen, perfect op tijd geleverd.

Geen ervaring niets ontvangen

Zeer slecht

Prachtige pastelkleuren! Ontvanger was er heeeeel erg blij mee!

Makkelijk en mooi

Het bestellen is makkelijk, transparant, goede service, oplossingsgericht en het eind resultaat wordt zeer gewaardeerd

Grote teleurstelling

Voor moederdag een grote bos tulpen laten bezorgen. De tulpen waren niet de juiste kleur, slap en het blad was beschadigd. Geen tulpen die je cadeau wilt doen. 8 vd 30 tulpen weg kunnen gooien. Slechte prijs kwaliteit verhouding (30 euro incl verzenden). Heb geklaagd bij de klantenservice en kreeg een deel van de kosten retour maar voel me nog steeds bekocht.

Ze kwamen een beetje slap binnen.

Ze kwamen beetje slap binnen. Gelijk in een vaas met water gezet. Redelijk bij getrokken.

Heel mooie bos pioenrozen

Mijn moeder was super blijmet de prachtige bos, vanuit Spanje besteld. Heel handig..thanks.

Superfijn om anderen zo blij te kunnen maken.

Op tijd geleverd en een mooi boeketje. De mama's waren super blij.

Een leuke, kleurige verrassing

Het bestellen was eenvoydig. Even nagevraagd hoe de kwaliteit was. Tulpen hadden snel water nodig en hebben ongeveer een week gestaan.

Mooie bloemen, Moederdag geslaagd.

Correct op tijd bezorgd.y

Bestelling niet ontvangen

Helaas is de bestelling op afgesproken datum niet afgeleverd, 11-05. De dag(en) erna, 12-05 en 13-05 ook niet. Bij track & trace staat nog steeds vertraagd. Lijkt mij dat deze vertraging de Tulpen niet ten goede komt. Voordat de tulpen afgeleverd zijn, werd gevraagd om feedback. Daarom is de feedback tot nu toe negatief.

Te laat maar prima opgelost

Helaas dag te laat bezorgd maar door de klantenservice prima opgelost.

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!