Top kwaliteit en toplevering

Dit is een eenvoudige manier waarop je een mooie kwaliteit bloemen kan versturen.

Top Tulpen

Snelle levering mooie tulpen

Mooi om iemand te verrassen

bloemen prachtig

Super bloemen, super service

Geen bevestiging

Ik weet dus niet of m'n boeket is bezorgd... zo gênant om te bellen als je iemand wil verrassen..

Prachtige tulpen zijn er bezorgd en alles leuk verpakt

Prachtig paasbloemen laten bezorgen zeer tevreden en prima verpakt ontvanger was er super blij mee.

Op tijd bezorgd

Als cadeau gedaan, dus weet niet of ze lang gestaan hebben

Mooie tulpen

Goed verzorgd. Ontvanger erg blij mee.

Tulpen kwamen aan in stevige doos. Duidelijk heel vers van het land. Ze staan al dagen en zijn heel erg mooi.

Prima.

Alles ging volgens afspraak en de dam. geniet van verse tulpen.

Bloemenpracht in een vaas

Mijn lieve vriendin geniet met volle teugen van haar prachtige bos met pioentulpen. Dank je wel.

Ontvanger was verrast.

Leuk idee om dit zo op te sturen. Mijn ontvanger was erg verrast.

Prachtige bos

Ik heb ze cadeau gedaan De ontvangers waren er heel erg blij mee!!

Verrassings effect was weg.

Ik hoorde niets van ontvanger dus savonds laat gebeld en uit niets bleek dat er wat was gebracht. Bleek het niet in de brievenbus maar bij een deur gezet te zijn die niet gebruikt wordt. Er was ook niet aangebeld terwijl ontvangers wel thuis waren. Jammer het doel hen uit t niets te verrassen was wel voorbij helaas

Prachtige tulpen goed verpakt en op het juiste tijdstip bezorgd

Mooie tulpen

Heb de tulpen kado gedaan. De ontvanger was niet thuis tijdens bezorging maar via de link van het koeriersbedrijf de volgende dag alsnog bezorgd! Fijn geregeld dus!

Leuke verrassing

Alles is goed verlopen, konden pakketje volgens tot klaar voor verzending en verzonden. Daarna geen e-mail met dat bezorgd was. Dat was een beetje jammer. Maar het was wel op tijd. En ze vond het heel leuk

Netjes en net optijd geleverd

Met de bestelling is er wat fout gegaan en allemaal goed opgelost! Dan k daar voor!

Alles goed opgelost!

Mijn vader was er superblij mee. Keurig bezorgd, goede informatie. Gewoon TOP

Niks op aan te merken

Van begin tot eind goed op de hoogte gehouden. Snelle service en levering.

Oplossing verkeerde bezorging.

Het bezorgen van een verkeerde bestelling is keurig opgelost door Tulpen.nl Bedankt daarvoor.

Mijn dochter was blij verrast

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!