top verzorgd cadeau

Goed gepresenteerd cadeau..verse bloemen..leuk geheel.

Perfect geregeld

Netjes op tijd bezorgd

Mooie tulpen

Mooie tulpen netjes geleverd Staan mooi te stralen op de eetkamer tafel

Mooie bos tulpen

Goede bezorging netjes geleverd

Fleurig

Een leuke betaalbare paasverrassing

Heel tevreden

Nette website, snelle levering, producten zoals verwacht.

goede service, maar erg duur

Tulpen waren mooi, goed verpakt en vers. Maar €25 (incl. bezorgkosten)voor een bosje dat in de winkel €4 kost, vind ik wel erg duur.

top

prachtige tulpen, snelle en correcte levering. Zeker voor herhaling vatbaar <3

Geweldig leuke verrassing bij de ontvanger!

Zorgvuldig aan de deur afgeleverd..paste niet door de brievenbus.

Ik had nog nooit van Tulpen.nl gehoord. Door bloemen te zoeken kwam ik op die site. Ging gemakkelijk om ze te bestellen. Foto gezien van de tulpen van degene waar ik ze naar toe stuurde, en ze zijn prachtig. Zeer tevreden.

Voldeed geheel

Correcte levering en duidelijke track informatie

Levering van mooie tulpen exact volgens aangegeven tijdschema. Goede tracknfurmatie. Snelle levering.

Groot succes bij de oudere tantes!

Zeer positief, mooie tulpen

Nog niet geleverd

De tulpen zijn oo woensdag besteld als cadeautje voor een vriendin en het is niet gelukt om ze voor het weekend te leveren

2 dochters blij gemaakt met een mooi bosje tulpen

Schitterende tulpen!

Bezorging optijd. Zeer mooie tulpen. Zal zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Zulke verse (pioen) tulpen heb ik nog nooit eerder ontvangen!

Deze tulpen zijn zo vers en prachtige kleuren! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mijn tante was er erg blij mee

Prima tulpen, redelijk op tijd, goede prijs

Dinsdag 26 maart verstuurd, vandaag pas aangekomen

Dinsdag 26 maart verstuurd vandaag 30 maart pas aangekomen

1st x perfect

1ste x 200 stuks besteld waren erg mooi en goed . 2de x 50 st besteld deze kwamen al beetje slapjes aan heb daar over een email gestuurd maar geen antwoord gekregen .

Te late bezorging

Tulpen zijn helaas te laat bezorgd. Heel jammer als je iemand in een nare situatie een hart onder de riem wilt steken. Desondanks heb ik het wel op aanbevelen gezet.

Tulpen gaan meteen hangen

De ervaring van de ontvangster Hannie van Oostende was niet zo best. Wat zij ook probeerde de tulpen gingen hangen!

Prachtige tulpen , perfecte levering

Uw tulpen waren een verrassing, mooie kleur, mooi verpakt en ook makkelijk open te maken

uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Prijs, kwaliteit en service zijn allemaal top in orde bij Tulpen.nl, wij maken met heel veel plezier gebruik van jullie vrolijke tulpen-service!

Prima de tulpen waren over hek gezet

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!