Keurig verpakt.

Wel laat bezorgd. Over half zes, terwijl de latere tijdsaanduiding was tussen 12 en 2 uur. Aanvankelijk tussen 12 en 5 uur.

Snelle geweldige service

Ik bestelde redelijk laat op de dag een set van 20 pioenrozen en een vaas, ze kwamen de volgende dag vóór de lunch aan, de service was uitstekend en werd bij elke stap geïnformeerd. Sterk aanbevelen

Tulpen waren keurig op tijd

Tulpen waren voor een deel slap en hingen al meteen in de vaas.

Zeer slechte kwaliteit

De bloemen waren bijna zllemaal gebroken en niet meer vers,

mooie bloemen

snelle correcte levering en bloemen zijn mooi staan ruim een week erg blij mee

Ook mooie Pioenrozen

Naast mijn positieve ervaring met Tulpen nu een positieve ervaring met Pioenrozen. Het boeket zoals het beloofd was en bezorgd op de dag zoals afgesproken.

Boeket kon niet bezorgd worden, maar werd een dag later alsnog gedaan!

ze doen wat er op de site staat

gewoon goed

Voor mij geen andere tulpen of pioenrozen via tulpen.nl. Ze zijn vers Ze zijn sterk Goed verpakt Ook om kado te geven Ik ben vaste klant

Slechte service

Laatste bloemen voor iemand niet goed verstuurd . pijnlijk

Waardeloos

2 x een boeket pioenrozen besteld op 2 verschillende adressen. 1 boeket veel te laat bezorgd. Verlepte blaadjes en al helemaal uitgekomen rozen. 2e boeket werd wel op tijd besteld maar zonder water

Bestelling op tijd en goede bloemen.

Niet echt tevreden

De bloemen werden niet op de bezorgdag bezorgd Kreeg geen bericht pas nadat ik zelf hun ging mailen Weet niet of ik weer gebruik van ze maak.

Kakelvers en prachtig

Super verse tulpen besteld en netjes geleverd.

mooi op tijd bezorgd

Mijn moeder was zeer verast van de mooie pioenrozen

Viel me niet mee

De doos was aan een kant vervormd omdat het karton nat was, de bladeren van de pioenen waren soort van verschrompeld, nu is het nog even afwachten of ze mooi gaan uitkomen. Wel lange stelen, dat is fijn. Volgende keer haal ik de pioenen weer bij de bloemist

Prachtige pioenrozen Goede en snel handelen en levering Wederom zeer de moeite waard

Pioenrozen

De pioenrozen die uitkwamen waren prachtig. Niet alle pioenrozen kwamen uit, maar dit is keurig opgelost door het bedrijf.

Topbloemen!

Topbloemen, alleen jammer dat ik nooit een reactie op mijn mail heb ontvangen die ik met extra vraag had gestuurd. Mocht de pret niet drukken. Bloemen zijn zelfs na autoreis van 1300 km nog perfect!

Prachtige pioenrozen naar mn 2 zussen laten sturen. 1 in Katlijk, 1 in Elburg. Prima op tijd. Prachtige kwaliteit.

opgeleverd conform afspraak

Ik ben tevreden over de service

Prachtige pioenrozen ontvangen!

Prachtige grote tulpen

Mooie bloemen prima bestelling

Cilinderweg 5

2371 DZ Roelofarendsveen

071 203 40 35

Over Tulpen.nl

Tulpen.nl is hét adres voor het online bestellen van jouw tulpen! Iemand verrassen? Dan zit je bij Tulpen.nl goed! Wij bieden jaarrond een breed aanbod met kraak-verse tulpen direct van eigen kwekerij!