Onwijs goed geholpen

Goed advies gekregen van Merijn. Hij was erg behulpzaam en het was ook nog eens gezellig. Ook de plant is van goede kwaliteit.

Veel keus

Mooie producten, veel keus en prettige website.

Hoop goede punten paar verbeterpunten

Pluspunten - Echt hoge kwaliteit namaak hangplant - Goede communicatie - Duidelijke website - Komt overeen met foto’s en omschrijving Minpunten - Redelijk aan de prijs - Levering duurde dag langer dan aangegeven (DHL hield het pakket langer vast)

Heel blij

Snelle levering en netjes verpakt. Heel blij met mijn keuze

5 sterren

het product komt goed overeen met de beschrijving en fotos

Afspraak nagekomen na product niet op voorraad

Was niet op voorraad maar zoals afspraak de week er op geleverd

Mooie plant en snel geleverd

De door mij bestelde plant is de volgende dag al geleverd. Mooie volle plant en een goede lengte. Moet alleen nog uitvogelen hoe ik deze op mijn kast plaats. Volgens het advies op de website heb ik er een stuk oase bij gekocht maar daar heb ik echt helemaal niets aan omdat het veel te licht is en de plant zo van de kast af kukelt. Dat was echt zonde van mijn geld maar de plant is het geld zeker waard

Houd zich aan de afspraak

goed bereikbaar. En komen hun belofte na.

helemaal OK

prima; makkelijk besteld en snel geleverd

Prima. Mooie kunstplant, goed verpakt

Fantastisch geadviseerd door een enthousiaste sfeermaker

We zijn erg goed geholpen door Merijn, enthousiast en meedenkend. Fijn om de planten echt te kunnen zien en voelen in de showroom. Samen styl van de plantenbakken uitgezocht aan de hand van foto's. En alles werd snel en netjes gebracht en geplaatst. Erg blij met een sfeervolle tuinkamer. Top service, bedankt!

Prachtige planten, snelle levering

Vreselijk blij met de door mij bestelde planten. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Snelle levering! Gewoon top

goed,maar.... mogen iets meer filter mogelijkheden

bestelling, levering en afhandeling prima,maar.... de website mag iets meer filter mogelijkheiden hebben. vond het moeilijk om keuze te maken door grote keuze. toch super hoor uiteindelijk!! :-)

En goede service + houdt zich aan de belofte

Zie titel

Eerst skeptisch maar...

Zoveel echter dan dat ik dacht

Een echt boompje

Heel mooi net echt

eerlijke firma!!

doen wat ze beloven en komen afspraken na over wat ze zeggen.. top!!

really good service

this company is wonderful!! we just stumbled up on them when we were in the neighbourhood, were friendly welcomed and were offered coffee.... delicious it was! the artificial plants are of a high standard and deliver very promptly. During these difficult times, the arrival of some of these makes my day!

5/5 sterren

namens mijn moeder en mij ik enorm bedankt voor jullie hulp! mijn moeder van 83 was al heel lang op zoek naar kunstplanten en ze is telefonisch met alle geduld goed geholpen en ze zijn het zelfs nog komen brengen ook om het mooi neer te zetten!!!

Snelle levering en product voldoet...

Snelle levering en product voldoet aan omschrijving en foto’s

ruim aanbod en toch topkwaliteit

ruim keus voor kunstplanten in vergelijking met andere aanbieders en ook nog eens top kwaliteit kunnen waarborgen dus dat is goed

voor herhaling vatbaar

van bestellen tot verzenden goed gegaan en niet onbelangrijk goede kwaliteit vande kunstplanten....voor herhaling vatbaar voor ons

Snel geleverd en klein foutje meteen opgelost

Snel geleverd en een klein foutje (andere kunstplant geleverd dan besteld op de website) en meteen snel en kosteloos hersteld. Zeer goed!!

Niks op aan te merken

Mooie website, snelle levering en een goede plant. Helemaal top!

goed gegaan

goed nep planten en goed verpakt

Leeuwenhoekstraat 38 38

2652 XL Berkel en Rodenrijs

Over Florafy

Florafy is dé specialist op het gebied van kunstplanten. Wij zijn de online winkel voor ieder soort kunstplant. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Ons assortiment varieert van kunstbomen, tot aan moswanden of projectbeplanting op maat. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote kunstplanten tot wel een paar meter hoog. Wij helpen je altijd met het maken van de juiste keuze. Je kunt ons altijd bereiken op de manier die jou uitkomt. Bel ons per telefoon, stuur ons simpelweg een berichtje of mail gerust. Geen tijd om de planten zelf in huis of op kantoor te plaatsen? Geen probleem! Wij kunnen de gewenste planten zowel thuis als op kantoor in de pot plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit is duidelijk terug te zien in onze beoordelingen. #florafy #kunstplanten #webshop #www.florafy.nl