Mooie hangplant besteld, helaas ging er iets mis met de levering maar dit is uitstekend opgelost! 5 sterren voor de plant en zeker ook voor het personeel, top service!
Goedemorgen Amanda, Fijn dat je te spreken bent over de plant en de service. Daar doen we het voor. Bedankt voor je compliment naar ons toe namens on allemaal. Hier worden wij heel blij van! Fijne dinsdag toegewenst, Jelle
Mooie planten, snelle levering, 1 plant niet voorradig, snelle nalevering
Goedemiddag Jack, Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Het ging inderdaad eventjes niet goed met de voorraad, maar gelukkig hebben we tezamen een mooie oplossing gevonden. Bedankt voor de aanbeveling! Prettige zondag toegewenst, Merijn
prima,aangezien het een snelle levering is en om de levering eventueel te retourneren,is ook geen probleem.prima gesprek als je vragen hebt telefonisch bereikbaar!
Hi Esther, Wat een prachtige beoordeling zeg! Leuk om te lezen dat je blij bent met de levering, het retouren en onze bereikbaarheid. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Leuk dat je voor ons hebt gekozen en we zien je graag bij ons terug. Prettig weekend toegewenst! Merijn van Florafy
Omdat ik graag een hangplant wilde hebben op een plek waar een levende het maar een maand uit zou houden, heb ik een hedera, guirlande en hangpot besteld. Helaas was het verkeerde product geleverd, maar dit is heel goed en snel opgelost. Ik werd meteen teruggebeld. En toen ik de juiste producten ontvangen had belde ze nogmaals om te informeren of het goed is gegaan. En niet onbelangrijk: de kwaliteit van de planten is goed! Ze zien er supermooi uit. Ik ben dan ook erg blij met mijn aankoop.
Ha Tessa, Wat een buitengewoon goede beoordeling. Bedankt voor het cijfer en de uitgebreide review over ons. Excuus voor het in eerste instantie een fout product toesturen. Foutje vanaf onze kant! Gelukkig hebben we het het samen snel met elkaar kunnen oplossen. We zien je graag bij ons terug. Nogmaals bedankt voor deze fantastische en lovende woorden. Prettig weekend toegewenst. Jelle van Florafy
Kwaliteit van de planten is heel goed en de prijs kwaliteits verhouding is echt top. Nadat er wat problemen waren met de levering hebben hun contact met mij opgenomen en alles uitgelegd en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen, hier ben ik heel erg van te spreken en mogen meerdere bedrijven van leren. Enorm vriendelijk geholpen en duidelijk gesproken!
Ha Renee, Bedankt voor je positieve woorden over ons. Het is in eerste instantie niet goed gegaan, excuus daarvoor. Door het nieuwe contactformulier op onze website is je bericht niet doorgekomen in onze mailbox. Onze fout! Gelukkig hebben we je toch via deze weg te pakken kunnen krijgen en hebben we met elkaar een mooie oplossing gevonden. Bedankt voor je compliment dat meerdere bedrijven hier van mogen leren. Daar doen we het voor! Fouten maken kan gebeuren, maar moeten wel worden opgelost natuurlijk. Bedankt voor je nieuwe cijfer en prachtige beoordeling. Daar doen we het voor! Je nieuwe kunstplant komt vandaag jou kant op. Prettig weekend toegewenst en we zien je graag bij ons terug. Merijn van Florafy
Originele beoordeling
Kwaliteit van de planten is heel goed en de prijs kwaliteits verhouding is echt top. Alleen heel jammer dat mijn bestelling niet compleet was, na bijna 2 weken nog niks gehoord via de contact pagina en als je ze probeert te mailen krijg je je mail terug gestuurd ivm dat het niet bezorgd kan worden. (Email is dubbel gechecked dus geen type fout) Ja ik zou ze aanbevelen maar hou hier rekening mee. Hopelijk word het toch nog opgelost!
Erg mooie kunstplant. Ga er direct nog 1 bestellen
Ha Natasja, Super leuk! We zien de bestelling graag tegemoet komen. We zijn blij met jou als klant. Bedankt voor je prachtige beoordeling, het mooie cijfer en de aanbeveling. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar! Alvast een prettig weekend toegewenst, Jelle van Florafy
Uitstekend op de hoogte gehouden met betrekking tot de levering. En wat een mooie plant!!!
Goedemorgen Bert, Wat een ontzettend mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en naar wens is geweest. We zien je graag bij ons terug! Prettige donderdag toegewenst, Merijn van Florafy
Niet van echt te onderscheiden, een mooie hanger voor op een schaduw plek!
Ha Dorise, Wat een prachtige beoordeling en wat een compliment. We doen er alles aan om onze kunstplanten echt tot leven te laten komen. Het mag niet van echt te onderscheiden zijn. Super leuk dat we dit mogen teruglezen! Veel plezier ervan. Fijne avond, Jelle van Florafy
Top winkel, kon er met elke vraag terecht en verder was de service gewoon ideaal. Mijn thuiskantoor is een stuk minder kaal en ik weet zeker dat ook mijn volgende kunstpant hiervandaan zal komen!
Ha Take, Dat vinden we fantastisch om te horen! Fijn dat we je thuiskantoor hebben kunnen opvrolijken, wel zo belangrijk in deze tijd. We zien je graag weer bij ons verschijnen! Prettige dag toegewenst, Robert van Floraft
What you see is what you get! Mooie kwaliteit voor een prima prijs!
Ha Daphne, Wauw! Wat een prachtige woorden, ontzettend bedankt daarvoor. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor. We doen er natuurlijk alles aan om duidelijke foto's en omschrijvingen bij de producten neer te zetten. Fijn dat dit ook zo wordt ervaren. We zijn blij met jou als klant, bedankt voor je bestelling bij ons. We zien je graag weer bij ons terug! Prettig weekend toegewenst. Merijn van Florafy
Mijn pakket bleek helaas zoek te zijn bij bezorgdienst DPD. Klantenservice nam zelf contact met mij hierover. Nieuw pakket opgestuurd gekregen en.... Echt een cadeautje bij het uitpakken, prachtige mooie kunstplant!
Goedemiddag Nadieh, Het ging bij deze bestelling helaas eventjes niet zo als normaal! Gelukkig hebben we snel kunnen achterhalen waar je pakket was. Toen we erachter kwamen dat deze zoek was, hebben we je zo snel mogelijk een nieuw pakket opgestuurd. Het minste wat we konden doen natuurlijk! Fijn dat je zo blij bent met de kunstplant, geef 'm een mooi plekje. We zien je graag weer bij ons terug. Prettig weekend toegewenst! Merijn van Florafy
Ik vond het spannend om een kunstplant te bestellen die ik niet eerst gezien heb, foto's kunnen moeilijk te beoordelen zijn. Maar ik ben heel tevreden! Wat krijgt wat je ziet, dus dat is top! De bezorging was heel persoonlijk en snel, het enige punt was dat ik niet precies wist wanneer het bezorgd zou worden. Gelukkig ging dat allemaal net goed. Ik ga in de toekomst hier zeker weer bestellen.
Ha Manja, Fijn om te lezen dat je blij bent met de aankoop en dat je in de toekomst weer bij ons zult gaan bestellen. Ontzettend bedankt voor je prachtige review en lovende woorden! Het is en blijft spannend, zeker om een kunstplant te beoordelen aan de hand van foto's. We doen er dan ook alles aan om de kwaliteit van onze kunstplanten zo natuurgetrouw mogelijk op de foto's over te laten komen. Fijn dat dit gelukt is! En de verwachte aankomsttijd van de bezorging is inderdaad een terecht puntje. Wij zijn deze natuurlijk nu persoonlijk komen langsbrengen. Hierdoor kunnen we geen track & trace meegeven aan deze bestelling. Gelukkig dat je thuis was! We zullen in het vervolg een mailtje of berichtje sturen! Fijne dag en nogmaals dank voor de prachtige review. Merijn van Florafy
Wel iets minder volume dan ik gehoopt had, maar evengoed mooi, en blij mee
Goedemorgen Maria, Wauw, wat een prachtige beoordeling! Bedankt voor het mooie cijfer, de beoordeling en de lovende woorden. We doen er alles aan om de kunstplanten zo goed mogelijk te tonen qua volume, looks, touch en feel met productfoto's. Iedere dag verbeteren we dit beetje bij beetje. We doen ons best! Fijn dat de kunstplant toch goed bevalt en evengoed mooi is! We zien je graag bij ons terug. Merijn van Florafy
Snel geleverd en de kunstplant ziet er mooi uit! Ook een hele volle plant, erg blij mee !
Goedemorgen Karin, Wat ontzettend leuk om dit te mogen lezen! Daar zijn we blij mee en daar doen we het natuurlijk allemaal voor. Een prettige dag toegewenst. We zien je graag bij ons terug! Merijn van Florafy
Mooie kunst plant, netjes geleverd, en super attent om er een “uitleg” bij te doen en mos om de pot op te vullen!!
Ha Heidie, Wauw! Wat een fantastische beoordeling, bedankt! We vinden het ontzettend leuk om te lezen hoe enthousiast je bent over onze kunstplanten. We zijn blij met jou als klant en zien je graag terug bij ons in de webshop. Prettige dag toegewenst, Merijn van Florafy
Alles perfect geregeld, en mooie prijs- kwaliteit verhouding.
Beste W.C. Cees, Wat een prachtige beoordeling! Bedankt voor het mooie cijfer, de prachtige beoordeling en de aanbeveling. Fijn om te lezen dat alles naar behoren verlopen is, daar zijn we ontzettend blij om! Fijne donderdag toegewenst Cees, we zien je graag weer terug als klant bij ons. Merijn van Florafy
Geweldige ervaring heel gastvrij en de koffie staat altijd klaar Ze hebben prachige planten en boeketten bloemen echt aanraders
Ha Mary, Hier doen we het natuurlijk allemaal voor! Wat een fantastische beoordeling. Ontzettend bedankt voor de mooie woorden en het goede cijfer. We zijn blij dat jullie onze kunstplanten en zijden bloemboeketten zo mooi vinden. Jullie zijn altijd welkom bij ons in de showroom voor een bak koffie! Prettige dinsdag. Merijn van Florafy
Prachtige kunstplant, snel geleverd en je ziet bijna niet dat het nep is. Super blij mee.
Ha Rebecca, Wat ontzettend leuk om zo'n prachtige beoordeling te mogen ontvangen! Erg bedankt voor het mooie cijfer. We zijn blij dat de kunstplant en de service zo goed is bevallen. Mochten we nog iets kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden! Tot snel weer bij onze webshop. Fijne avond toegewenst. Merijn van Florafy
De producten die ik besteld heb voldeden volledig aan mijn verwachtingen en brengen een gezellige sfeer in de kamer zonder dat ik er op hoef te letten. Ideaal.
Ha Stephanie, Voor minder doen we het niet! Ontzettend bedankt voor de mooie woorden, de prachtige beoordeling en de aanbeveling. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze kunstplanten! Ze hebben inderdaad geen zorg of onderhoud nodig, dus ze zullen er nog lang mooi bij staan! Fijne avond toegewenst. Merijn van Florafy
Nadat ik in eerste instantie niets had ontvangen, hebben ze uitgezocht hoe dat kon. Het bleek dat ik het huisnummer was vergeten te noteren. Dus het probleem lag ook bij mij. Mijn excuus hiervoor en nog bedankt voor de oplossing
Ha Ymkje, Gelukkig zijn we er samen achtergekomen waar het pakket zich nou steeds schuil hield. Per mail hebben we je de track & trace gestuurd van het nieuwe pakket wat we je hebben toegestuurd. Deze zal morgen in huis zijn! Ontzettend leuk dat je bij ons hebt besteld en we zien je graag bij ons terug. Fijne donderdag toegewenst! Merijn van Florafy
Heb nog niets ontvangen
Warme ontvangst door enthousiaste en meedenkende verkoper!
Beste familie van Walstijn, Nogmaals vriendelijk bedankt voor het aangename bezoek. Leuk dat jullie bij ons zijn langsgeweest en een prachtige kunstboom hebben gevonden. Bedankt voor de prachtige review en het mooie cijfer. We wensen jullie een zeer prettige donderdagavond toe. Vriendelijke groet, Merijn van Florafy
service is top!! planten zijn prachtig en mooi fris precies wat ik zocht omdat alle winkels dicht zijn maar online hangplant besteld, zou kunst normaal toch echt wel willen voelen eerst maar toch gedaan... absoluut geen spijt!!
Ha Melis, Het is en blijft natuurlijk wel eens spannend om een kunstplant te kopen, dat snappen we heel goed! Wat leuk dat je het tocht hebt geprobeerd én wat gaaf dat het dan ook nog eens zo goed is bevallen. Ontzettend bedankt voor de mooie beoordeling en het prachtige cijfer, daar doen we het voor. Geniet van de kunstplant en hopelijk weer tot snel! Merijn van Florafy
Blij met de kwaliteit! Gekozen voor de eucalyptus hangplant, hij ziet er mooi uit, mooie verdeling van de blaadjes, mooie kleur en mooie lengte.
Ha Anoniem, Wat een ontzettend mooie beoordeling en prachtig cijfer hebben we mogen ontvangen. Hier doen we het natuurlijk allemaal voor! We zijn blij dat je blij bent met de kwaliteit en hoe de Eycalyptus eruit ziet, de is ook echt heel populair. Nogmaals bedankt voor je aankoop en beoordeling. We zien je graag bij ons terug. Fijne woensdag toegewenst. Merijn van Florafy
De service is uitstekend. Toen bleek dat er 1 van mijn bestelde planten niet op voorraad was boden ze een mooi alternatief . Ik had de planten super snel in huis. Netjes verpakt en met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Erg leuk! De planten zijn haast niet van echt is te onderscheiden! Heel erg blij met mijn aankoop
Ha Jeanet, Erg fijn om te horen dat je zo blij bent met de aankoop, daar doen we het natuurlijk voor. We doen iedere dag ons best om onze klanten net dat extraatje te kunnen bieden, fijn dat je er te spreken over bent! Ontzettend bedankt voor de prachtige beoordeling, de complimenten en het mooie cijfer. Prettige woensdag toegewenst! Merijn van Florafy
Mooie lange kunsthangplant
Ha Astrid, Ontzettend bedankt voor deze prachtige beoordeling en het mooie cijfer. Zoals te zien is de beoordeling gewijzigd, in eerste instantie viel de kunst hangplant je helaas wat tegen. Waar we nogmaal beoordeeld worden met een 9,4 gemiddeld verscheen er plots een 4 tussen onze cijfers. Iets wat we niet zijn gewend! We waren dan ook erg geschrokken van de beoordeling. Fijn dat we contact met elkaar hebben kunnen krijgen en tot een passende oplossing zijn gekomen. We zijn blij met jou als klant Astrid. Fijn om te zien dat je ons nu naderhand zo positief beoordeeld en we het met elkaar hebben weten op te lossen! Een heel prettige woensdag toegewenst namens on allemaal Astrid. Merijn van Florafy
Originele beoordeling
Op het bestelplaatje zie je meer dan je krijgt....helaas...
Leeuwenhoekstraat 38 38
2652 XL Berkel en Rodenrijs
Florafy is dé specialist op het gebied van kunstplanten. Wij zijn de online winkel voor ieder soort kunstplant. Voor zowel in de woonkamer als op kantoor. Ons assortiment varieert van kunstbomen, tot aan moswanden of projectbeplanting op maat. Buiten de standaard beplanting leveren wij ook zeer grote kunstplanten tot wel een paar meter hoog. Wij helpen je altijd met het maken van de juiste keuze. Je kunt ons altijd bereiken op de manier die jou uitkomt. Bel ons per telefoon, stuur ons simpelweg een berichtje of mail gerust. Geen tijd om de planten zelf in huis of op kantoor te plaatsen? Geen probleem! Wij kunnen de gewenste planten zowel thuis als op kantoor in de pot plaatsen. Kwaliteit en exclusiviteit onderscheidt ons. Dit is duidelijk terug te zien in onze beoordelingen. #florafy #kunstplanten #webshop #www.florafy.nl