probleempje met bezorging,maar meer dan prima opgelost

Bestelling ziet er prachtig uit [thomahawk) kan niet wachten om barbeque aan te steken, geweldig.

Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling, contact via de e-mail met de vraag of het aangepast kon worden. Was geen probleem, direct geregeld. Deze week krijg ik de bestelling geleverd. Ben erg benieuwd naar het vlees, laat het weten.

Altijd goed en op tijd!

Top kwaliteit en correcte levering

Na verkeerde levering prima opgelost door inamood.

Meer voor weinig

Buiten het feit dat het vlees hier gewoonweg goed is, zijn de medewerkers super meedenkend. Dit is nu zo een “no-nonsense” bedrijfsvoering! Heerlijk, verhelderen, goed met een fantastische prijs. Gewoondoenzeggenwij

Klasse!

Kan een hoop gaan schrijven maar van bestelling tot op het bord is werkelijk klasse. Kwaliteit is uitmuntend.

Vlot, deskundig en super lekker

Ik zelf koop al vaker vlees bij de keurslager(s). Na een aanbeveling van een bekende om online te kijken was ik gestuit bij InaMood. De website zag er goed uit en de reviews ook. Heb de gok genomen en toen 3 stukken entrecote besteld (marbled). De bestelling was vlot gedaan en er was meteen een track en trace via Trunks in mijn inbox. Hij zou meteen de volgende dag geleverd worden. Trunks werkt super fijn aangezien je zelf kunt zien waar hij op dat moment bevindt. Zo gezegd zo gebeurd. Bij aankomst is alles mooi verpakt in een Doos met droog ijs. 3 stukken entrecotes en ook nog wat goodies die ze er bij hadden gedaan. Nu kwam de test heb het laten ontdooien en de volgende dag gelijk bereid. Slow & Searm medium met rook stukken. 1 woord Subliem. Mooi stuk vlees mooie marmering en super mals en sappig. Hierna heb ik nog een aantal keer mijn bestellingen gedaan en ook dit waren prima stukken vlees!. 1x was er fout bij de bezorging en dit werd meteen kundig opgelost. Probeer het zelf zou ik zeggen en de klantenservice is ook op en top. 1 woord? Subliem

Zeker een een aanrader.

Ik heb onlangs bij deze vleeswinkel besteld en was aangenaam verrast door de uitstekende service. Ik heb een fout gemaakt bij mijn oorspronkelijke bestelling, maar het personeel loste het probleem snel op en slaagde er zelfs in om me een nog betere deal voor mijn bestelling te bezorgen. Ik ben erg blij met hun snelle en efficiënte service en kan niet wachten tot mijn bestelling arriveert. Ik zou zeker weer bij deze winkel bestellen en het aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar vlees van hoge kwaliteit en eersteklas klantenservice.

Mooie kwaliteit voor eerlijke prijs

Mooie cuts voor een prima prijs. Hamburgers ook mooi van smaak en textuur. Daarnaast goede en flexibele service van Koen en team. Aanrader!

Mijn eerste ervaring met INAMOOD is uitstekend! Kwalitatief goede producten en betaalbare prijs. Ik ga zeker vaker bestellen

Inmiddels heb ik meermaals vlees besteld bij Inamood en de reacties van de eters (en mijzelf) zijn altijd ERG positief geweest! De laatste levering werd onverhoopt ontdooid geleverd. Een berichtje naar Koen van Inamood volstond. De dag erna stond er een tweede doos op de stoep, ditmaal met bevroren inhoud. Top service dus!

Minder dan een 10 ga ik niet geven

Wederom vlees besteld bij inamood. Zeldzaam goed rundergehakt dit keer voor een fantastische aanbiedingsprijs. Zo krijg je het niet in de supermarkt. En de SAKU Tonijn ziet er likbarend lekker uit. Daar ga ik mijn klassieker van maken: Sabaanse Tonijn Tataki.

TOP!!

Ik ben nu zo'n 1,5 jaar klant bij Inamood en was benieuwd wie er achter dit bedrijf zit. Daarom had ik gevraagd om een keer te mogen kijken gaan kijken. Er werd meteen gereageerd en zodoende ben ik naar het bedrijf gaan kijken. Ik was zeer verrast hoe mooi en schoon het bedrijf is. Er stonden wel 500 pallets vlees. Inamood importeert zelf zodat ze ook de aanbiedingen die ze maken scherp in de markt kunnen zetten. Vlees is van hoge kwaliteit en de service is uitstekend. Er werken vriendelijke mensen die hun vak echt verstaan. Ik bestel voortaan alles bij Inamood.

Carne ótima e suporte rápido

Desde que conheci a Inamood, só tenho comprado com eles. Carne de ótima qualidade, com bom preco, em especial quando há promocoes. Quando necessitei, recebi rápido e excelente atendimento do time de suporte ao consumidor. Recomendo!!!

Altijd geweldige vis-en vleesaanbiedingen

Ik word er altijd blij mee en van

Altijd top vlees en goede levering!!

Bestel daar nu zo een anderhalf jaar me vlees. Geen behoefte om een ander te proberen, gewoon altijd top!

Na problemen levering geweldig opgelost

Ondanks dat Trunkrs had aangegeven dat het vlees binnen 15 minuten zou worden geleverd geen vlees ontvangen. Een(1) telefoontje de volgende ochtend naar Inafood was voldoende om alsnog het vlees geleverd te krijgen; het werd diezelfde dag nog door een van de medewerkers persoonlijk geleverd. Dat noem ik nog eens klantgericht zijn! Bovendien is het geleverde vlees van uitstekende kwaliteit. Dit was onze eerste ervaring met Inafood. We gaan hier, ondanks dat het in eerste instantie fout ging met de levering, zeker vaker vlees bestellen. Onze eerste ervaring met Trunkrs is echt tegenovergesteld. Klantenservice in eerste instantie gewoon niet bereikbaar; er wordt gewoon niet gereageerd. Na ongeveer 10 keer proberen uiteindelijk iemand in de chat gehad (Charlie) die werkelijk niets doet om duidelijkheid te verschaffen of het probleem op te lossen. Hij geeft per e-mail aan dat er een klacht is aangemaakt en ik binnen 10 werkdagen een reactie krijg… het gaat hier om vlees! Uiteindelijk heeft ook het oorspronkelijke vleespakket toch geleverd gekregen.

Perfecte service

Bij klachten zeer snel persoonlijk contact gehad om samen een gepaste oplossing te vinden.

Top kwaliteit en uitstekende service

Bestelling kwam niet aan, binnen een dag gebeld en opgelost door de eigenaar, klasse!

Aflevering op tijd (ondanks de ijzel), Wagyu bizar lekker!

This must be the best Wagyu I ever had! Veel Wagyu bereid de afgelopen jaren, maar de A5 van InAmood slaat werkelijk alles. Tournedo's, Ribeye's, Picanha, Entrecote...allemaal van een uitzonderlijk niveau! 2+2 min op een knal hete gietijzeren pan met wat gecrushte knoflook en takjes tijm, zonder boter of olie. 5 min laten liggen -> smullen to the max! Wat een feest! PS de Picanha van ca. 500 g heb ik gehalveerd in 2 stukken van 250 g Zodat het meer in evenwicht was met de andere stukken Wagyu.

Kwaliteit en super service!

Kwalitatief erg goed vlees, alles wordt netjes verpakt geleverd en de service is geweldig, laatst wat vergeten te bestellen en wordt zonder problemen toegevoegd aan je bestelling, zeer klantvriendelijk gericht!

Kwaliteitsproducten en uitmuntende service

Al enkele bestellingen geplaatst hier en telkens heel tevreden met de kwaliteit van de producten! Als ik een BBQ doe voor vrienden krijg ik ook telkens complimenten op de smaak en kwaliteit van het vlees. Nu de laatste keer was er spijtig genoeg iets misgelopen tijdens het transport (niet de schuld van Inamood), maar na wat snel en erg vriendelijk contact werd dit onmiddelijk rechtgezet! Deze mensen nemen trots in hun service en producten en dat merk je.

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.