top service en altijd erg lekker vlees echt een aanrader.

Super service en zeer goed vlees!

Het contact en service is erg fijn en goed. Vlees is van zeer goede kwaliteit.

Fantastisch!!!

Wij bestellen regelmatig en het is elke keer weer een feestje. Wat een super kwaliteit. Heerlijk! Verder is het contact altijd super klantvriendelijk en de levering komt altijd keurig op tijd in mooie diepgevroren dozen. Het kan zo de vriezer in. Wij zijn fan.

Top kwaliteit, top service, top prijs!

Sinds black friday 2021 bestel ik bij Inamood, de kwaliteit is uitstekend, zeker niet te vergelijken met je lokale supermarkt/slager. Ik ben fan en blijf zeker bestellen!

verrassende service

Ik bestel al jaren vlees via internet. Voor mij de eerste bestelling bij Inamood.. En dat ga ik vaker doen! De producten moet ik nog ontvangen, maar wat een goede service. Ik stelde een mandje samen en heb deze afgerekend. Achteraf bleek er een 'goedkopere route/samenstelling' te zijn op de site die mij minder had gekost. Proactief werd ik hiervan op de hoogte gebracht en werd dit heel netjes direct afgehandeld met de juiste compensatie. Ik maak een fout en zij herstellen het voor mij. Nog nooit eerder meegemaakt, complimenten (Koen)!!

super tevreden!

als hobbykok kan ik een goed stukje vlees appreciëren en dat is zeker hier het geval! het vlees wat je besteld is niet alleen van top kwaliteit maar ook de hoeveelheid klopt ook altijd! en over de levering valt er ook niks op aan te merken! IK WEET WAAR IK MIJN VLEES BESTEL VOOR KERST EN NIEUWJAAR , JIJ OOK ?

Super service

Onlangs contact gehad met Koen. Werd zeer profesioneel en prettig geholpen. Vlees is van uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader voor een ieder.

Geweldig!

Ik heb al een paar keer besteld bij Inamood. Afgelopen maandag weer een bestelling geplaatst met de Black Friday actie. De volgende dag werd ik gebeld en vertellen ze mij dat ik de Black Friday korting had misgelopen. Zelf had ik dat helemaal niet door. De dag erna werd het netjes op mijn rekening terug gestort. Super eerlijk bedrijf! Ik ben erg tevreden met hun. Het vlees is goed van kwaliteit en de bezorgingen zijn altijd netjes afgeleverd. Ik raad zeker Inamood aan!

Geweldige producten en goede service

Regelmatig bestel ik hier mijn vlees. Dik tevreden over de manier hoe het verzonden word en de acties die er zijn. 1x meegemaakt dat de verzending kwijt was geraakt maar dit is gelijk oppakt zodat mijn nieuwe pakket toch nog op tijd was.

Reliable fresh special

My friends and I make sure to have a wagyu barbecue once a month. Inamood is the only place that has given us reliable a5 awesome Japanese wagyu consistently. Highly recommend the entrecote ;)

Great customer service experience throw INAMOOD.

I had a great customer service experience throw INAMOOD. I made a mistake on my order purchase and I got friendly feedback/contact form INAMOOD on the same day. INAMOOD had a good solution for me. High recommend to buy from them and can't wait to have first bite of Wagyu in the Netherlands.

Geweldig!!

Super Service en hoogstaande producten!

Perfecte service

Heb een black friday bestelling online gedaan waarbij de korting niet is verwerkt, de dag na mijn bestelling kreeg ik direct een telefoontje van inamood , kreeg een waardebon voor het ongemak en de nog niet berekende korting Perfecte service

Voor het eerst besteld bij Inamood, maar Heerlijke spareribs

Het is een aanrader. Top

Kwaliteit ten top !!

Ik heb inmiddels mijn 6e bestelling geplaatst omdat ik zeer tevreden ben over Inamood, een aanrader voor iedereen die voor kwaliteit gaat! Professioneel verpakt en snelle levering gekoppeld aan een super service.

Zeer tevreden!

Bii Inamood kunt u vertrouwd een goed stukje vlees bestellen, bij de acties die ze hebben ga je het ook nergens goedkoper vinden, en als er iets mis gaat met je bestelling wordt dat op een goede manier opgelost.

Heerlijk en snel

Heerlijk vlees. Altijd netjes bezorgd. En bij eventuele problemen altijd snel een oplossing.

Ales helemaal naar wens.

Goed vlees, snelle en duidelijke bezorging en een uitstekende klantenservice. Ga hier sowieso nog vaker bestellen!

Klantenservice is super goed

Mijn pakket werd door de bezorger als afgeleverd gemeld maar was nergens te vinden. Onderzoek duurde maximaal 5 dagen. Voor vers vlees natuurlijk niet acceptabel. Na 1 belletje met Inamood werd meteen een nieuw pakket opgestuurd ook al waren zij niet verantwoordelijk voor de fout. Wat kun je meer verwachten? Ik ben super tevreden met deze leverancier.

Top kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen, correcte levering, prima service, maar vooral “TOP KWALITEIT VLEES”.

Alles tot in de puntjes verzorgd!!

Kwaliteit vlees super, de verpakking met ijspacks geweldig, levering zeer netjes. Kortom een echte aanrader voor de thuis BBQ hobby chef.

Geniaal

Door mijn eigen fout had ik een dubbele bestelling gedaan Heb toen gebeld En het werd gelijk opgelost Ik heb toen iets anders ervoor in de plaats besteld Maar de bestelling werd wel duurder Ik hoefde de rest niet bij te betalen Dit heb ik nog nooit meegemaakt Wat een service Dat is nog eens klantenservice

Super service !

Snelle levering, mooi verpakt!

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.