Fijne klantenservice en flexibele opstelling

Ze denken fijn met d klant mee. Mijn bestelling werd "teengehouden" door Klarna maar ik kon de dag erna, na telefonisch contact, een nieuwe bestelling doen met levering op dezelfde dag. Prima!

Erg goede service

Meerdere malen besteld en tot nu toe erg tevreden. Enkele keer was er iets met de bestelling maar is het direct en netjes opgelost. Heerlijk vlees.

Goed vlees voor een goede prijs

Nu een paar keer besteld bij Inamood. Altijd goed vlees voor een goede prijs! Ze hebben regelmatig mooie aanbiedingen en snelle en punctuele levering.

Snel en goed verpakt

Goede verpakking en snelle levering. Mooi vlees en mooie aanbiedingen!!

Heel goed vlees en een hele goede service

Al meer dan een jaar bestel ik mijn vlees bij inamood. Ik ben er altijd over te spreken ! Erg lekker vlees van goede kwaliteit ! Ik beveel het dan ook aan iedereen aan

Mooie kwaliteit met een uitstekende service

Inmiddels al meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd dik tevreden. Vlees met een zeer goede prijs/kwaliteit die snel en netjes verpakt wordt geleverd. Daarbij is de (klanten)service vanuit INAMOOD echt fantastisch!

Super lekker vlees!

Super lekker vlees voor beste prijs die er te vinden is. Aardige klantenservice die snel reageert. Aanrader!

Top kwaliteit vlees en een bezorging die volgens afspraak loopt. Dik tevreden.

Top, top, top! Echt een dikke 10! Goede kwaliteit, goede prijs, en goede service!

Een keer een klein probleempje gehad en werdt heel netjes opgelost! Keep it going!

Het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn

Slagers kwaliteit vlees voor De prijs van wat het normaal in de supermarkt kost. Een grote aanrader voor een ieder die van lekker eten houdt.

Heerlijk vlees groot assortiment

Lekker vlees goede aanbiedingen groot assortiment en vlug in huis

Goede service en producten.

Goed en lekkere producten om jezelf en je gasten te verwennen.

Top kwaliteit en altijd netjes geleverd.

Al enige tijd klant bij Inamood en altijd erg mooie producten en aanbiedingen! Altijd goed en optijd geleverd, een keer één product niet ontvangen, direct gemailed en de volgende ochtend werd er gelijk aangeboden om deze in de middag nog persoonlijk na te brengen. Top service!

Perfect (ingevroren) vlees. Voorgegaarde ribs slecht.

Flank stake, entrecote en voorgegaarde spareribs had ik besteld. Uitstekend verpakt en prima bezorgd. De eerste twee waren erg goed. Mooi mals vlees met veel smaak. De sous-vide voorgegaarde spareribs, waarvan ik hoopte en een beetje veronderstelde dat Inamood zich positief zou onderscheiden van een willekeurige supermarkt, waren niet al te best. Wel goedbevleesd, dat zeker. Maar dat voorgaren verpest het toch in vergelijking met zelf maken. Ik wist het, maar toch...ze werden zo mooi op de site gepresenteerd... Haal die beter uit het assortiment zou ik zeggen. Dan liever 6 uurtjes geduld voor zelfgemaakte. Daarom geen 5 maar 4 sterren. Maar voor het vlees koop ik hier zeker nog eens.

Kwalitatief zeer goed vlees met zorgvuldige levering

Vanavond weer mijn bestelling van jullie ontvangen… Fantastische bezorgtijd door Trunkrs en het vlees was weer fantastisch verpakt in mooie zakken met dry ice in een stevige doos. Echt piekfijn verzorgd! Hartelijk dank weer en ik ga weer genieten van jullie vlees!

uitstekend vlees, prima levering

Paar bestelling gedaan. Uitstekend vlees, goede prijs (bij aanbiedingen zelfs een uitstekende prijs), levering de volgende dag. Bij de laatste bestelling ging even iets mis met de levering. 1 telefoontje was voldoende voor ze om dit verder op te pakken. Binnen een dag was de bestelling alsnog verwerkt en wordt deze opnieuw geleverd. Fijn te weten dat je bestelt bij een firma waar iemand nog gewoon zn best voor je doet als de levering een keer niet perfect loopt.

Altijd goed!

Erg goed vlees, snelle levering en altijd op tijd, en Koen is zeer klantvriendelijk! Voor zowel de old-school barbecue als voor low-and-slow met wat grotere stukken vlees heeft Inamood een compleet assortiment! Maar ook de ossenhaas voor een Beef-wellington uit de oven is fantastisch lekker! Altijd goed, nog nooit teleurgesteld!

Goed vlees, prima prijs, snelle levering en uitstekende klanten service

Ik heb in het verleden bij meerdere online vleesverkopers besteld. Bij inamood toch wel de beste prijs kwaliteitverhouding. Ze hebben vaak leuke acties en de klantenservice denkt en werkt graag met je mee. Zo heb ik onlangs een bestelling gedaan waarbij ik een stuk vlees vergeten was toe te voegen. Nu zou ik hier weer een nieuwe bestelling van minimaal €70 voor moeten doen. Na dat ik de klantenservice een berichtje had gestuurd met de vraag of deze nog bij mijn bestelling toegevoegd zou kunnen worden. Werd er binnen een paar uur gereageerd en is dit stuk vlees zonder problemen toegevoegd. Kortom erg tevreden en raad het elke BBQ of gewoon vlees liefhebber aan.

Goed vlees, snelle levering en goede klantenservice !

Ik bestel bij Inamood sinds 1 jaar ongeveer. Ongeveer 10 keer besteld inmiddels. Iedere keer weer tevreden. Goede acties en nog nooit teleurgesteld !

Flexibel!

Gisteravond per ongeluk de verkeerde ribs besteld. Vanochtend op hoop van zegen even gebeld en ze waren zo flexibel om de bestelling aan te passen. Het kleine prijsverschil (in mijn voordeel) hebben ze voor hun rekening genomen. Ik heb de ribs nog niet geproefd, maar dit is natuurlijk gewoon een topservice die ertoe zal leiden dat ik er opnieuw zal bestellen. Dank!

Een probleem met de bestelling is keurig opgelost

Snel geleverd en goeie kwaliteit!

Snelle levering en een duidelijke site. Je krijgt er vaak wat extra's bij in de vorm van een pen, aansteker ect. Hierdoor wordt je toch elke keer verrast.

Fantastisch!!!

Zoals wel vaker was ik weer eens te laat met iets bestellen. Zaterdag een feestje en vrijdag in de middag pas vlees bestellen, ivm drukte kon het pas maandag geleverd worden. Een mailtje naar de klantenservice en het kon gelukkig toch nog geregeld worden!! Dat is pas service... top!!! Nogmaals bedankt...

Snelle en goede service!

Snel en goed geholpen via de mail en mooi vlees super snel geleverd.

Heerlijk vlees; goede kwaliteit

Heerlijk om met gezin en vrienden te genieten van een heerlijke meat experience

Het Wargaren 33

5397 GN Lith

06 82 53 69 52

Over INAMOOD

Inamood brengt de beste kwaliteitsproducten bij jou thuis, voor als jij INAMOOD bent voor een heerlijk barbeque- of keukengerecht. Met onze producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs maken wij het jou gemakkelijk om de lekkerste gerechten zelf te maken. Inamood beschikt over een eigen keuken-en barbecuechef, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling en samenstelling van ons assortiment. Kijk via deze link naar onze overheerlijke recepten: https://www.inamood.nl/blogs/recepten De beste kwaliteit: Inamood is een eigentijdse, culinaire specialist en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten. Je hoeft niet meer naar de slager of een visspecialist, want je kunt bij ons ook uw favoriete producten bestellen. Inamood wil iedereen kunnen laten genieten van de beste producten en vraagt daarom een betaalbare prijs. Mensen op een gezellige manier bij elkaar brengen, plezier laten maken en te laten genieten van onze producten, dat is wat wij van Inamood willen! Hoge standaard: Zo begint de selectie van vlees bij de leefomstandigheden van de dieren. Want het vlees van dieren die onder de meest natuurlijke omstandigheden opgroeien en de juiste voeding krijgen smaakt nu eenmaal het lekkerst. Omdat wij perfectie nastreven, worden al onze producten bij binnenkomst uitgebreid en volgens uiterst strenge eisen beoordeeld, getest en geselecteerd op geur, kleur en smaak. Alleen als wij vinden dat het aan onze hoge standaard voldoet, is dit goed genoeg voor onze klanten. Na deze testfase verpakken en bevriezen wij de producten met professionele apparatuur onder hygiënische omstandigheden, zodat de optimale kwaliteit en de mooie structuur van het vlees gewaarborgd blijft.