Prima ervaring

De kwaliteit van de overhemden is goed en de service en levering ook.

Perfecte dienstverlening en top overhemden

Overhemden die ik gekocht heb zijn perfect Daarnaast goede en snelle levering

Snel geleverde kwaliteitskleding

Enorme fan van de Cool Dry producten. Zitten als gegoten en voelen erg aangenaam bij het dragen.

Goede kwaliteit en design voor een mooie prijs.

Ik kocht in de sale het jasje wat ik zocht. Bestelling en levering in no time geregeld!

Problemen met aankopen worden altijd netjes opgelost!

Kwaliteit en snelheid

Prima kwaliteit en razendsnel bezorgd

Makkelijke aanschaf

En keurig afgewerkt. Levering op tijd. Spullen komen overeen met bestelling.

Mijn ervaring was prima en

Mijn ervaring is prima en snel geleverd

Goed geregeld

De site werkt goed, bestelling snel en goed afgehandeld, prima!

Gewoon super.

Bestelde na een dag ontvangen helaas te groot. Dus retour binnen drie dagen een kleinere maat. Netjes verpakt en alles ziet er keurig uit.

Alles ok met uitzondering vd administratie, factuur op firma niet mogelijk

Alles ok met uitzondering vd administratie, factuur op firma niet mogelijk

Stijlvolle hemden in prachtige stoffen die zalig strijken

Pasvorm en snit perfect! Zeer goede kwaliteit katoen en linnen maken het onderhoud/ strijken een plezier !de kraagvorm en stiksels en knopen vervolledigen het plaatje

Correcte levering en zeer klantvriendelijk behandeling.

Een super mooi herenmerk, goede pasvorm, veel keus en top kwaliteit.

Excellent clothes for men

I discovered Gentiluomo by accident and since then I have bought more, great quality, great cuts at very good price. Recommended.

goed geregeld

een snelle levering en retour ook goed geregeld.

Mooie stijlvolle producten van top kwaliteit

Mooie stijlvolle producten van top kwaliteit. Zeker nu in de summersale is het prettig shoppen. De man die voor stijl en design gaat komt bij dit bedrijf goed uit de verf. Of je nu voor casual gaat of wat zakelijker, je slaagd gegarandeerd. De keuze uit materialen/stoffen is ruim en ook fijn is dat veel producten zijn voorzien van stretch (elastaan).

Gewoon fijne partij, met mooie kleding!

Het is mij al enkele malen opgevallen dat de medewerkers van Gentiluomo erg goed meedenken en communiceren dit erg snel en duidelijk.

Het online bestellen verloopt prima en aflevering vindt binnen 2 dagen plaats. Bij de laatste bestelling was abusievelijk het verkeerde overhemd besteld, een belletje naar de klantenservice loste dit direct op.

Geweldige service

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Altijd snel geleverd en mocht iets mis gaan, dan lossen ze dat snel en goed op. Een echte aanrader!

Erg klantvriendelijk

Mooie kleding en de klantenservice reageert erg vriendelijk en snel. Meer dan tevreden over dit bedrijf.

Fantastische klantenservice!

Ik had een hele mooi jas besteld van bijna 500 euro maar bleek bij aankomst dat de rits kapot was. Ik kon de jas daardoor niet passen. De klantenservice heeft dit heel goed opgelost door mij zo snel mogelijk een nieuwe jas op te sturen. Ik hoefde de jas met defecte rits pas terug te sturen nadat ik de nieuwe jas had ontvangen en heb kunnen passen. Als klap op de vuurpijl gaven ze mij ook nog korting vanwege deze vervelende situatie. Echt keurig opgelost!

Prachtig product!

Bestellen gaat makkelijk. Tevens snelle levering. Bestelde product voldoet helemaal aan verwachting.

Geweldige service

Snelle levering en super vriendelijke support!

Snelle levering, snelle service

Ik heb nu een aantal bestellingen gedaan. Ook eea terug gestuurd omdat de verkeerde maat besteld was. Gratis terug sturen en vervolgens snel m'n geld terug. Goede snelle service

Heel mooi product en snelle levering!

Heel mooi product en snelle levering!

Nieuwstraat 156 B

5126CH Gilze