Verkopers doen goed hun best

Ze doen goed hun best, wellicht iets te goed. Waardoor ze super overdreven aardig doen en daardoor erg druk. Min punt dat ze al paar weken achtereen, geen voorraad hebben van bepaald type blouse. Door moeite van de verkoopster bij laatste bezoek aan winkel nog 2 exemplaren van mijn gezochte blouse gevonden. Qua producten zeker aan te bevelen, super model blouses van het model porto. Jammer dat deze alleen in wit is. Wel weinig kleur keus in modellen met kleine kraag. Ze zijn er wel maar dan super slim fit. Geen slim fit en dat is jammer. In Italië ook nog gekeken maar daar ook niet

Perfect geregeld

Op tijd en mooie kwaliteit

correcte en zorgvuldig afgeleverde kleding- retourneren geen probleem!

Gentiluomo is een hoogwaardig produkt met perfecte afwerking. Ik kan het aan de mannen die van eenvoudige luxe en afgewerkte details ten zeerste aanraden. Of beter gezegd, aan de vrouwen van die mannen. Ik koop ook de kleding van mijn echtgenoot. Ik ben er zeer tevreden over.

Oké

terug gestuurd en nog steeds geen geld ontvangen

Prima service. Wel knullig dat pas bij €100 verzenden gratis is

.redeLijk

Kleur online lijkt niet opkleur in het echt

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit

Ik draag regelmatig shirts van Gentiluomo. Online bestelling ging soepel. Producten zijn van goede kwaliteit. De ‘fashion fit’ valt toch best ruim.

Keurig verzorgde bestelling

Positief, snelle levering voorzien van alle informatie voor eventuele retourzending.

Fijne ervaring

Fijne ervaring heb ik ondervonden met mijn eerste bestelling op Gentiluomo. Netjes afgeleverd en mooi ingepakt.

Super kwaliteit met mooi ontwerp

Echt tevreden

Dik in orde!

Piccobello!

Alles perfect geregeld!

Prima, makjelijk, snel, erg verzorgd. Top dus!

Goede en snelle service

Website werkt goed op een mobile device en de service en snelheid van levering zijn goed.

Nieuwstraat 156 B

5126CH Gilze